Virtuellt kontor i Stockholm

Söker du efter en mer flexibel lösning än att hyra en fast kontorsplats varje månad? Ett virtuellt kontor är en perfekt lösning för dig som inte vill hyra en fast kontorsplats, eller binda upp dig på långa hyresavtal.

Genom att hyra ett virtuellt kontor hos oss på CONVENDUM slipper du ta den ekonomiska risk som ett fast kontor kan innebära och kan jobba när du vill, hur du vill – precis som det ska vara.

Virtuella kontor passar även dig som ofta är på resande fot, men som samtidigt vill ha en lokal förankring med en attraktiv företagsadress och möjlighet att nyttja service som bl. a. posthantering.

Vi täcker behoven för dig som önskar högre mobilitet och flexibilitet. Detta gör det dessutom möjligt för dig att ta emot kunder och genomföra möten i representativa och exklusiva lokaler, när det behövs.

 • LOUNGE
 • COWORKING
 • 24/7
 • FRUKOST
 • CONCIERGE
 • GYM
 • WIFI
 • SKRIVARE
 • MEDLEMSAPP
 • KONTORSMÖBLER
 • FÖRETAGSADRESS
 • AFTER WORK

CONVENDUM – VIRTUELLT KONTOR STOCKHOLM

På CONVENDUM etablerar vi moderna coworking spaces på attraktiva adresser i Stockholms centrala affärsdistrikt. Genom att kombinera premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym och förstklassig service skapar vi en inspirerande plats som låter dig fokusera på din kärnverksamhet.

Genom att teckna ett medlemskap hos oss på CONVENDUM får du tillgång till alla de förmåner och tjänster som du kan förvänta dig av ett modernt virtuellt kontor i Stockholm.

EXKLUSIV VIRTUELL ADRESS

Vi erbjuder dig en exklusiv företagsadress mitt i hjärtat av Stockholm. Detta bidrar till att ge ditt företag ett professionellt intryck bland både kunder och medarbetare.

POSTHANTERING OCH ANDRA TJÄNSTER

Som medlem hos oss på CONVENDUM är vårt mål att du fullt ut ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Samtliga kringtjänster som posthantering, reception, IT-support och liknande är därför inkluderade i medlemskapet.

Kontorsplats Stockholm city

TILLGÅNG 24/7

Med vårt flexibla medlemskap får du möjlighet att nyttja samtliga av våra coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma under en tid som passar just dig. De gemensamma ytorna, takterrasserna, mötes- och konferensrummen, köken och gymmen finns tillgängliga dygnet runt under årets alla dagar.

EXKLUSIVA LOKALER FÖR MÖTEN

Synonymt för samtliga av våra coworking spaces är att de är försedda med sobra färgval och exklusiv inredning i internationell design. De är också utrustade med professionella mötes- och konferensrum.

Samuel Daneberg

EGET LÅSBART KONTOR

Om du är i behov av ett eget låsbart kontor finns det även private offices att tillgå, vilket är våra privata låsbara kontor som är inredda med skräddarsydda möblemang i premiumdesign.

BLI MEDLEM HOS CONVENDUM

Nedan kan du ta del av ett urval av våra medlemsförmåner.

Vill du veta mer? Kontakta oss, eller läs mer om våra priser och se vårt utbud av mötesrum här på siten.

FLEXIBLA HYRESVILLKOR

På CONVENDUM tycker vi att hyresvillkor ska vara flexibla och på våra kontorshotell erbjuder vi minst lika flexibla lösningar.

Oberoende av om du driver ett företag med flera anställda som är i behov av flera platser eller ett konferensrum som rymmer alla, eller om du är egenföretagare och bara behöver en kontorsplats, kan vi självklart hjälpa dig att hitta ett upplägg som passar just dina behov.

Kontor Kungsholmen

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Att vara medlem hos oss ska vara förmånligt. Som medlem får du därför tillgång till alla våra aktivitetsbaserade coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer, gym och ytterligare förmåner som återfinns på alla våra kontorshotell.

Lediga lokaler i Stockholm City och centrala stadsdelar

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vår uppskattade och mycket kompetenta servicepersonal ser till att du och dina gäster får bästa möjliga välkomnande på plats, redan när du kommer in genom entrén. De kan även stå till tjänst med meny för mat och dryck om så önskas.

KONTAKTA OSS IDAG

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces och co-living i Stockholms centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Du är alltid varmt välkommen att boka visning av våra lediga lokaler. Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Självklart är du även välkommen att kontakta oss för hjälp, samt ytterligare information genom vår chattfunktion här på sidan.

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Göteborg eller övriga locations i Sverige i våra sociala medier: InstagramLinkedIn, YouTube och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Vanliga frågor och svar om virtuellt kontor Stockholm

Vad är ett virtuellt kontor?

Ett virtuellt kontor innebär bland annat att du kan arbeta på distans, men ändå få tillgång till en exklusiv företagsadress. Istället för att få företagspost till din hemadress, skickas posten till företagsadressen.

Hos oss på CONVENDUM kan du som vill hyra ett virtuellt kontor i Stockholm även få tillgång till mötesrum, om du exempelvis behöver bjuda in kunder eller gäster till kontoret någon dag.

Vad innebär en virtuell adress?

En virtuell adress ger dig möjlighet att registrera ditt företag på en exklusiv adress, utan tvånget att betala höga kontorskostnader varje månad.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev