Kontorshotell Stureplan

Gillar du att vistas i miljöer där mycket händer, men ändå ha nära till trevliga parker och promenadstråk? Då är våra kontorshotell med coworking runt Stureplan perfekta för dig. Med närhet till de flesta affärsdistrikt, smidiga kommunikationer, trevliga grönområden och gott om restauranger finns alla möjligheter att få en riktigt produktiv och härlig vardag.

CONVENDUMs mål är att ta hand om allt det praktiska kring din lokal, för att frigöra tid åt dig att lägga på att utveckla din kärnverksamhet. Vi blir gärna er kontorspartner som skapar möjligheter för ditt företag.

Med ett medlemskap får du 24h tillgång till dit egna kontorshotell vid Stureplan, plus alla våra andra adresser. Vi har alternativ för små, medelstora och stora företag. Läs vidare så berättar vi mer.

Privata kontorsrum – eget rum i kontorshotell

I våra kontorshotell som vi kallar för Coworking spaces erbjuder vi privata kontorsrum. Vi är en modernare typ av kontorshotell vid Stureplan, med service och känsla på hög nivå. I våra representativa miljöer är det enkelt att skapa ett gott första intryck för gäster samtidigt som ditt företag och kollegor får en trevlig och produktiv arbetsmiljö.

Med flexibla hyresavtal är det enkelt att växla till ett mindre eller större kontor i takt med att ditt företags förutsättningar förändras. Korta uppsägningstider och bindningstider gör oss dessutom till ett riskfritt alternativ. Till skillnad från klassiska lokallösningar där du ofta får binda upp dig på löpande kostnader under en längre tid. Du kan välja ett eller flertalet privata kontorsrum i våra Coworking space eller hela våningsplan om ni är ett större företag.

Kontorshotell på Biblioteksgatan 29

Vårt kontorshotell på Biblioteksgatan ligger bara ett stenkast från Stureplan och ännu närmre vackra Humlegården och Kungliga Bibliotekets pampiga byggnad. När du jobbar på detta Coworking space kan du ägna lunchen åt en lugn promenad i naturskön miljö eller möta upp på en uteservering.

I byggnaden finns gym, garage och stora öppna coworkingytor, dit du kan gå om du vill lämna ditt eget rum för att sitta i en öppen miljö. Självklart finns även en stor lounge och bemannad reception. Läs mer om Biblioteksgatan 29.

Kontorshotell på Nybrogatan 17

Vårt andra kontorshotell nära Stureplan ligger i Astoriahuset, som fick sitt namn efter biografen med samma namn som öppnade i byggnaden på 1920-talet men numera är nedlagd.

De största shoppinggatorna i området ligger knappt minuten bort. Och du tar dig till många restauranger som är väl värda ett besök på nolltid. Berzelii park och Strandvägens promenad längs Nybrovikens vatten ligger bara minuter bort.

Självklart erbjuder våra lokaler på Nybrogatan private office, öppna coworkingytor, lounger och fullservice. Läs mer om Nybrogatan 17.

Hyr kontorshotell vid Stureplan – få tillgång till flera platser

I och med ditt medlemskort och den tillhörande koden kan du enkelt få tillgång till alla våra Coworking spaces. Perfekt för när du råkar befinna dig i exempelvis Göteborg och vill hitta ett ställe att jobba på. Men även när du är på språng i Stockholm.

Efter ett möte på Södermalm eller i Vasastan finns en bekväm CONVENDUM-lokal med nybryggt kaffe redo runt hörnet. CONVENDUM finns även i vissa områden utanför centrala Stockholm, som Umami Park.

Internationell design för representativa miljöer

CONVENDUMs adresser runt om i Stockholm och inte minst vid Stureplan, bjuder på exklusiv designinredning. De bekväma och eleganta kollektionen har tagits fram särskilt för oss av Ragnars. I varje kontorsrum finns höj- och sänkbara skrivbord, ordentliga kontorsstolar och smart förvaring. Även i de öppna coworkingytorna finns den här sortens ergonomiska kontorsmöbler, i kombination med bekväma soffor och fåtöljer för mer avslappnade möten eller egen arbete.

Kontorshotell vid Stureplan med professionellt community

En faktor som får oss att sticka ut är det levande community som finns hos CONVENDUM. Varje dag bjuder vi på frukost och har även veckovisa after works. Utöver det bjuder vi in till event genom CONVENDUM-appen.

I och med vårt community får du och dina kollegor möjlighet att lära känna intressanta personer från många branscher. Här finns möjlighet till nya samarbeten, affärer, kunskapsutbyten och trevliga bekantskaper.

Exklusiv service på kontorshotell vid Stureplan

Till skillnad från många alternativ har våra Coworking spaces runt Stureplan bemannade receptioner. Hit är det enkelt att vända dig om du vill diskutera något som har med kontoret att göra.

Tanken med vår service är att du inte ska behöva fundera på lokalerna alls. Därför ordnar vi med städning, teknisk support, wifi, kök och andra kringtjänster. Om du är intresserad av conciergeservice vid vissa möten eller konferenser hjälper vi gärna till.

Boka visning av CONVENDUM vid Stureplan

Använd vårt kontaktformulär om du är intresserad av en arbetsplats vid Stureplan. På så sätt får du själv möjlighet att uppleva CONVENDUM-känslan och se efter vilken av adresserna som passar dig bäst. Våra rådgivare hjälper dig med att ta fram en lösning.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev