Lokalen – en nyckel till att vara flexibel på jobbet

Många organisationer menar att det är viktigt att en anställd kan vara flexibel på jobbet. Och att medarbetare till exempel kan anpassa sitt arbetssätt när saker förändras är naturligtvis en stor fördel. Så varför inte förvänta sig minst lika mycket av företagets lokaler?

Ett exempel på lokaler som möter höga krav på flexibilitet är våra Coworking spaces. Om du väljer CONVENDUMs lokallösning kan du inte bara spara pengar på kort sikt genom att undvika långa avtal, utan dessutom justera kontorsyta vid behov.

Ett stort antal mötesrum, smidiga telefonrum och tysta ytor gör det möjligt för dina medarbetare att smidigt komma igång med uppgifter som kräver olika sorters arbetsmiljö. Och när en flexibel leverantör hanterar administration och kringtjänster för lokalen får du som beslutsfattare mer tid över. Läs vidare så berättar vi mer.

Flexibla villkor – lokaler på premiumnivå

Med CONVENDUM betalar du en medlemsavgift per person och kan utöver det hyra ett eller flera kontorsrum i våra Coworking spaces. Både medlemskapen och kontoren har flexibla villkor.

Till exempel går det att öka eller minska kontorsytan med relativt kort varsel – och på så sätt justera en anmärkningsvärd punkt i företagets löpande kostnader. Uppsägningstiden och bindningstiden är också kortare jämfört med traditionella hyresavtal för företagslokaler.

Men går det att välja en kostnadseffektiv lokal med flexibla avtal, utan att tumma på läge, inredning och premiumkänsla? Vi kan säga så här. Om du sitter i ett centralt kontor som du hyr på det gamla vanliga sättet, eller funderar på att gå den vägen, så kommer våra hybridkontor ge dig mer för pengarna. I och med att all kringservice och administration ingår får du som ansvarig mer tid att vara flexibel. Istället för att behöva fixa med städfirma, IT-support och så vidare själv.

Hos oss går det att hyra ett eller flera kontorsrum till företaget, men du får även tillgång till de stora gemensamma ytorna. I och med det får du och dina medarbetare en mycket större arbetsplats än ni förmodligen har idag.

Och du får inte bara ett alternativ som är mer flexibelt och kostnadseffektivt, vi prioriterar representativa lokaler med service och inredning på premiumnivå. Det kommer bli tydligt redan när du ser vårt flöde på Instagram. Och ännu mer påtagligt när du kommer på visning av ett Coworking space.

Så, eftersom du får premiumlokaler och all service i en enda löpande kostnad, som du dessutom kan justera med relativt kort varsel, är CONVENDUM ett sätt att inkludera lokalerna i arbetet med flexibilitet på företaget.

Vad är coworking

Hjälp de anställda att vara flexibla på jobbet

De flesta av oss har en ganska bra bild av vad som kommer hända under den kommande arbetsdagen och arbetsveckan. Men saker kan förändras och man kan behöva ställa om dagens planering med kort varsel. I det läget underlättar en flexibel arbetsmiljö omställningen för de anställda.

Med CONVENDUM som arbetsplats kan du alltid räkna med att det är rent och snyggt, vilket inte minst är en fördel om du måste ta emot mötesgäster på kort varsel. Alla Coworking spaces har flera mötesrum. Och skulle inget vara ledigt så går det utmärkt att slå er ner i loungen med kaffe eller te, som alltid står redo i receptionen.

Och blir du istället inbjuden till ett oväntat möte hos ett annat företag är det lätt att ta dig dit. Från våra centrala lägen går det smidigt att ta sig till och från de flesta affärsdistrikt, med minimala transporttider.

Den aktivitetsbaserade planlösningen hos CONVENDUM gör det också enklare att vara flexibel på jobbet – och kan öka dina medarbetares trivsel. Arbetslag eller kollegor som jobbar tillsammans kan sitta gemensamt. Men individer kan även gå undan och sätta sig själva på ytorna för fokus om de vill ha tyst runt sig.

Att vara flexibel på jobbet – på det smarta sättet

Lokalerna är alltså en bra utgångspunkt för arbetet med att var mer flexibla på jobbet. Med flexibla lokaler kan du växa företaget, främja kreativitet och god arbetsmiljö, och bjuda in kunder och samarbetspartners till representativa lokaler. Läs mer om vår coworking eller boka en visning med formuläret här på sidan.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

 

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev