På första våningen i Klara C, mitt emot Stockholm centralstation och i direkt anslutning till uppgången från tunnelbana och pendeltåg finner ni CONVENDUM coworking space.

Det centrala läget och närheten till kommunikationer gör det enkelt att ta sig både till och från centret för er och era besökare. Här erbjuds toppmodern design och teknik tillsammans med högklassig service.

Läget – Precis intill Stockholm centralstation.

Lounge – Våra två stora lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Service – Vår personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla dagar.


Medlemskap

Som medlem har ni tillsammans med andra medlemmar tillgång till centrets lounge och coworkingytor dygnet runt. Ni kan boka mötes- och konferensrum och har tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost varje vardag. Ni har även tillgång till alla andra samtliga CONVENDUMs coworking spaces.

Private Office

Private Office ger er ett eget låsbart kontor som är fullt utrustat med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå. Private office är en perfekt lösning för er som behöver arbeta fokuserat och vill ha möjlighet att byta miljö under arbetsdagen.

Konferens

Vasagatan 16 har ett flertal mötesrum i flera olika storlekar. Vår personal hjälper dig att arrangera din möten på bästa sätt med service som mat och dryck. Läget nära Stockholm centralstation gör att dina besökare enkelt kan ta sig till mötet. Ni kan läsa mer om vårt mötes- och konferensutbud här!