Convendum introducerar “Grand Office” för att tillgodose storföretagens behov av flexibla kontorslösningar

I respons till den omvälvande förändringen på kontorsmarknaden annonserar Convendum idag lanseringen av “Grand Office”, en innovativ kontorsprodukt framtagen för att uppfylla behoven hos storföretag som bygger på tillval av möbler, teknik, drift och service. Genom ett strategiskt samarbete har Convendum engagerat rådgivningsfirman JLL som specialistkonsulter inom kontor för att utveckla detta skräddarsydda erbjudande, vilket även inkluderar ett exklusivt uthyrningsuppdrag till JLL avseende 15 000 kvadratmeter kontorsyta i centrala Stockholm.

Med “Grand Office” ges storföretagen tillgång till flexibla kontorsytor som kan anpassas både i design och funktion, och som kan förstärkas med Convendums välrenommerade drift- och servicekoncept. Inom ramen för detta erbjudande kommer företag bland annat att kunna hyra kontorslokaler mellan 1000 och 6000 kvadratmeter med avtalstider från 12 månader och uppåt. Dessutom får medarbetare hos företagen ett medlemskap hos Convendum på köpet, vilket ger dem tillträde till samtliga av de 20 anläggningarna i Stockholm, Göteborg och Palma och övriga tillhörande kringtjänster som ingår.

David Nilsson, Head of Leasing hos JLL Sverige, framhåller vikten av detta partnerskap: “Samarbetet med Convendum möjliggör för oss att bredda och komplettera vårt erbjudande på ett sätt som tillmötesgår en växande efterfråga för flexibla kontorslösningar.”

Vidare förtydligar Håkan Jeppsson, VD för Convendum: “Den förstärkta efterfrågan på flexibilitet och skräddarsydda lösningar från stora företag är tydlig. Den centrala frågan är möjligheten att kunna hyra stora kontor inklusive möbler, teknik, drift och service om så önskas. Med vårt gedigna utbud av centralt belägna kontorsytor, i kombination med JLL:s expertkunskaper och omfattande nätverk, ser vi en stark möjlighet att tillgodose våra kunders affärsbehov.”

För ytterligare information vänligen kontakta:
David Nilsson, Head of Leasing, JLL Sverige
+ 46 (0) 70 927 60 17
david.nilsson@jll.com

Om JLL
JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 100 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, se www.jllsweden.se

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev