CONVENDUM har etablerat sig i Stockholms nya stadsdel

Under sommaren 2022 öppnade CONVENDUM upp ett nytt Coworking space i Stockholmsregionens nya dynamiska område, Umami Park i Sundbyberg. Sundbyberg har ett brett näringsliv och är en attraktiv etableringsort med över 4000 företag. Under hösten 2023 etablerar CONVENDUM ett andra Coworking space i Sundbyberg centrum.

– Det är roligt och spännande att växa innanför tullarna men vi har länge sett fram emot att nu även kunna erbjuda Coworking utanför tullarna som vi nu har gjort i samband med öppningen i Sundbyberg, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

CONVENDUM erbjuder 5 000 kvadratmeter kontor, konferens och lounge, fördelat på tre våningsplan i Wallenstams fastighet som är beläget i Umami Parks centralkvarter.

– Vi är väldigt glada över att välkomna CONVENDUM till Umami Park som är ett av våra större utvecklingsprojekt. Sundbyberg är ett område med stark attraktionskraft och utveckling, säger Mathias Aronsson, Vice VD för Wallenstam och Regionchef för Stockholm/Uppsala.

Under hösten 2023 etablerar CONVENDUM ett andra Coworking space i ett av Sundbybergs centrums mest ikoniska hus, Koppartråden. Det kommer att finnas kontorslösningar och öppna arbetsytor för coworking på ca 4 000 kvm fördelat på två stora våningsplan.

Efterfrågan på CONVENDUMs attraktiva premiumkontor i centrala affärsdistrikt fortsätter att öka. Enligt Yta.se:s årliga rapport är CONVENDUM marknadsledande som står för hälften av alla nyöppningar i Stockholm. Antal medlemmar och medlemsföretag fortsätter att växa i stadig takt.

– Att vi har lyckats växa så pass mycket de senaste åren och att efterfrågan fortsätter att öka är ett kvitto på att vi har en produkt som också kan tillgodose behov utöver den faktiska arbetsplatsen, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Under 2023 öppnar CONVENDUM sex nya enheter på Vasagatan 14 A, Brahegatan 10, Birger Jarlsgatan 57, Sveavägen 38 och Drottninggatan 29 i Stockholm och på Stampgatan 12 i Göteborg.

Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev