A happy place to work – Natalia

I september i år öppnade CONVENDUM sitt första Coworking space utomlands i Palma de Mallorca. Natalia Gelabert är platschef och försäljningsansvarig på CONVENDUM i Palma. Nu ser hon fram emot att visa vad CONVENDUM Palma de Mallorca har att erbjuda.

“Vi vill skapa samma anda på CONVENDUM i Palma som den i Sverige. Allt för att medlemmarna ska känna sig som hemma och få en känsla av samhörighet. Även möjliggöra för nätverkande, vilket kan vara extra betydelsefullt om man bor utomlands”, säger Natalia Gelabert, platschef på CONVENDUM Palma de Mallorca.

CONVENDUM i Palma är unikt i sitt slag, både invändigt och utvändigt. Ett toppmodernt Coworking space med sober design men med en malloquinsk touch i lokalen. CONVENDUM i Palma täcker alla de behov som kan uppstå i arbetsvardagen med premiumkontor, konferens- och mötesanläggningar och frukost. Dessutom kan man njuta av det soliga vädret på två fantastiska takterrasser med underbar utsikt över Palma.

Natalia Gelabert är sedan några år tillbaka bosatt i Palma. I grunden är hon utbildad Socialpedagog och har arbetat på flera olika boenden för ensamkommande flyktingbarn i Sverige. På Mallorca  har hon arbetat som säljare, Event Manager och inom industrin kring superyacht i Europa och Karibien.

Varför trivs du på CONVENDUM?
“Jag har underbara kollegor och vi har ett fantastiskt teamarbete. Inte bara här i Palma utan även med hela teamet i Sverige. CONVENDUM bygger på en stark kommunikation och otroligt hjälpsamma kollegor. Även medlemmarna blir som ens kollegor genom den dagliga kontakten och tillsammans skapar vi en trivsam arbetsmiljö.”

Vad ser du fram emot i höst?
“Jag ser fram emot att skapa någonting helt nytt på Mallorca. Idag finns det ingen annan Coworking-aktör som erbjuder den premiumservice med det engagemang som CONVENDUM gör. Sedan är det helt fantastiskt att träffa medlemmar varje dag, avslutar Natalia Gelabert.”

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev