A happy place to work – Fredrik

Fredrik Brorsson började arbeta på CONVENDUM direkt efter examen 2018 och är nu inne på sitt sjätte år.
Läs mer om varför Fredrik valt att stanna länge på sin arbetsplats och varför han rekommenderar CONVENDUM som arbetsgivare.

Berätta om din CONVENDUM resa, hur länge har du arbetat på CONVENDUM?
“Första februari 2018 gjorde jag min första dag. Så snart är det 5 år. CONVENDUM var inte mer än två år gammalt. Själv var jag helt nyexaminerad efter att ha gått företagsekonomiska programmet i tre år på Stockholms universitet. Detta var alltså mitt första heltidsjobb! Jag hade ingen aning då vilken tur jag hade som hamnade här!”

Varför trivs du på jobbet?
“Var ska jag börja? Kaffet är jättegott! Vi som jobbar på CONVENDUM använder ju våra egna lokaler, varför vi också får uppleva de fina kontoren mitt i city. Ekonomiavdelningen har flyttat runt lite, så jag har fått sitta på flera enheter. Västra Järnvägsgatan 3 och Vasagatan 16 som ligger precis intill centralen är supersmidiga att ta sig till! Sedan Nybrogatan 17 på Östermalm och Kungsgatan 9 vid Stureplan – som också är centralt – där kryllar det av trevliga restauranger och butiker! Jag vill även säga att mina kollegor är en fröjd att arbeta med. Trots att vi blivit fler och fler under dessa år har vi lyckats fortsätta vara ett sammansvetsat gäng i hela bolaget. Vi har en väldigt inkluderande arbetskultur och alla kan prata med alla.”

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
“Vi börjar såklart dagen med en god kopp kaffe – eller två. Vissa dagar i veckan har vi morgonmöten. De är inte bara för att diskutera jobb, utan även för att bygga gemenskap. Vi på ekonomiavdelningen sitter sedan i ett gemensamt rum och arbetar. På lunchen har vi på huvudkontoret ett gemensamt kök vilket är väldigt gemytligt.”

Vad innebär din roll som Business Controller?
“Bland annat följer jag upp och analyserar alla våra enheters ekonomiska utfall. Vi har ju 16 stycken öppnade idag och fler kommer det bli. Så det är ett viktigt arbete. Vidare arbetar jag mycket med att ta all den data vi har, försöka förvandla den till en begriplig bild som hjälper vår ledningsgrupp att fatta viktiga beslut.”

Fredrik började arbeta på CONVENDUM två år efter att de första Coworking spaces öppnade upp på Vasagatan 16 och Regeringsgatan 52 i Stockholm. Alltsedan dess har Fredrik vuxit med CONVENDUM som har expanderat till tre olika städer och blivit Sveriges största Coworking aktör.

Hur är det att vara en del av CONVENDUMs expansionsresa?
“Utmanande – på ett bra sätt! CONVENDUM växer hela tiden. Inget år – eller kvartal – är det andra likt. Då blir det så att vi som jobbar här växer också. Innan jag började på CONVENDUM hade jag arbetat deltid som ekonomiassistent vid sidan av mina studier. Jag fick komma in som redovisningsekonom för fem år sedan och har sedan fått möjligheten att växa in i rollen som business controller. Och det är inte bara jag! Under mina fem år har jag sett det gång på gång, att en ny kollega kommer in, visar framfötterna och växer in i en ny roll med större ansvar. Det händer på alla avdelningar hela tiden!”

Vad tror du att CONVENDUM betyder för medlemmarna och för människor i stort?
“Mer än vad man kanske kan tro. Om man tänker efter så spenderar vi ju otroligt stor del av våra liv på jobbet. Ett bra kontor är mer än en fysisk plats där man kan utföra sitt arbete. Det är en plats att trivas på. Jag tror att CONVENDUM bidragit till att ge många människor en bättre vardag!”

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev