På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar ni flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan ni ha möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm och bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl fika som möten som förgylls av en vacker bar och många stilrena detaljer.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Mötesrum, 12 personer

max 12
Ett modernt och professionellt mötesrum för upp till 12 personer med TV-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp eller samtalslokal och ligger intill en vacker lounge.

Mötesrum, 6 personer

max 6
Ett modernt och professionellt mötesrum för upp till 6 personer med TV-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp eller samtalslokal och ligger intill en vacker lounge.
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev