Konferenslokaler i varierande storlekar

Vi på CONVENDUM erbjuder flertalet lösningar för dig som vill genomföra en konferens på Kungsholmen. Hos oss hittar du ett stort antal mötes- och konferenslokaler i varierande storlekar.

Våra moderna lokaler återfinns i en av Kungsholmens mest ikoniska byggnader – Brädstapeln på Fleminggatan 18. Hos oss hittar du allt ifrån mindre mötesrum som lämpar sig utmärkt för en handfull personer, till större konferenslokaler som gör det möjligt att hålla i större sammankomster för hundratals deltagare.

Genomgående för samtliga av våra mötes- och konferenslokaler är att de håller en hög standard. De är alla utrustade med den senaste tekniken, vilket inkluderar allt ifrån TV-skärmar till projektorer, ljudsystem, snabbt Wi-Fi och allt annat som du kan förvänta dig av förstklassig konferensanläggning.

Vi är också medvetna om hur viktigt det är att bemöta kunder, leverantörer eller andra gäster med professionalism. Alla våra rum är därför inredda med vår egendesignade och skräddarsydda möbelkollektion, vilken håller en hög internationell stilnivå och skapar en hög representativ känsla.

Konferens Kungsholmen - detaljbild

Komplettera med mat och dryck

För oss är det av största vikt att din sammankomst ska bli lyckad och kunna genomföras på bästa vis. Våra anläggningar är därför bemannade av professionella värdar som erbjuder service i världsklass.

Som en del av vår förstklassiga service ger vi er möjligheten att komplettera konferensen med mat och dryck. Hos oss kan ni välja mellan ett brett matutbud med smak från världens alla hörn. Vi anpassar såväl mat som dryck efter era behov, oavsett om ni önskar lättare tilltugg, kompletta måltider eller både och.

Förutom att erbjuda er ert välsmakande matutbud, har vi också möjligheten att föreslå aktiviteter. Även här anpassar vi förslagen efter era behov. För oss är det viktigt att den personliga servicen står i fokus – så att du och dina gäster kan njuta av en lyckad konferens!

Njut av Kungsholmens centrala läge 

Kungsholmen centrala läge medför att du och dina gäster ges närhet till det mesta. Bara ett stenkast bort återfinns Stockholms centralstation med sina många kommunikationer, vilka inkluderar tunnelbana, pendeltåg, nationella tåg, Flygbussar och Arlanda Express.

Utanför dörrarna till Brädstapeln-byggnaden vilar dessutom vacker natur med gröna parker och stillsamt vatten, men också några av Stockholms bästa restauranger samt ett stort nöjesutbud.

Boka din konferens hos CONVENDUM

Som du kan se finns det många fördelar med att genomföra din konferens på Kungsholmen och hos oss på CONVENDUM.

Boka din konferens redan idag – vi erbjuder såväl färdiga som skräddarsydda konferenspaket. Allt från hel- och halvdagskonferenser till konferenser med övernattning. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så skräddarsyr vi en vistelse som faller just dig och dina gäster i smaken!

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev