En modern anläggning i centrala Stockholm

Hos oss på CONVENDUM hittar du ett stort antal mötes- och konferensrum i Vasastan. Våra mötes- och konferensrum återfinns i varierande storlekar. Något som medför att de lämpar sig utmärkt för såväl små som stora affärssammankomster.

Synonymt för vår anläggning är att den håller en genomgående hög standard och utstrålar en känsla av representativitet och professionalism. Alla vår mötesrum är smakfullt inredda med vår egna möbelkollektion. En skräddarsydd kollektion med högsta ergonomi och internationella stilnivå.

Konferens Vasastan - detaljbild

Utöver det skräddarsydda möblemanget är konferenslokalerna utrustade med den allra senaste tekniken. Det vill säga projektorer, ljudsystem, Wi-Fi och allt annat du kan förvänta dig av en modern konferensanläggning.

Boka en konferens i Vasastan och njut av alla de bekvämligheter som denna centrala stadsdel har att erbjuda – goda kommunikationer, mat och nöjen i världsklass. Vi ser till att du kan bemöta dina gäster i en representativ miljö!

Upplev service i världsklass

Utöver toppmoderna lokaler erbjuder vi dig och dina gäster en förstklassig service. Något som har blivit ett av CONVENDUMs många signum. Våra professionella värdar finns på plats för att ge er ett varmt välkomnande och en trevlig vistelse.

För ett sömlöst genomförande kan ni med fördel komplettera er konferens med välsmakande mat och dryck. Vi erbjuder ett brett matutbud som kan anpassas för att passa just ert sällskap. Välj mellan tilltugg och måltider med smak från världens alla hörn!

Om ni genomför en konferens med medarbetare från olika delar av landet, är det också ett ypperligt tillfälle att stärka sammanhållningen i gruppen. Sker den med leverantörer kan det istället vara läge att bjuda dem på en spännande upplevelse. Vi ger er därför gärna förslag på passande aktiviteter – oavsett syfte.

Service konferens

Boka din konferens hos CONVENDUM

Gör din nästa konferens i Vasastan hos CONVENDUM. Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket för såväl hel- som halvdagar samt för konferenser med övernattning och kvällspaket.

Hos oss kan du vara säker på att få ett smidigt genomförande i representativa och moderna lokaler. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så skräddarsyr vi en vistelse som faller just dig och dina gäster i smaken!

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev