Moderna konferenslokaler på Norrmalm

Konferenser och möten är en naturlig del av många människors vardag. Oavsett om det handlar om mindre sammankomster med kunder och leverantörer, eller också om större konferenser med medarbetare från hela Sverige.

För att du och dina gäster ska kunna genomföra sömlösa möten i en representativ miljö, erbjuder vi på CONVENDUM flertalet toppmoderna konferensanläggningar på Norrmalm i Stockholm.

Våra moderna lokaler är centralt belägna och återfinns på Vasagatan 16 och Västra Järnvägsgatan 3. Här hittar du ett brett utbud av representativa mötesrum med plats för allt ifrån två till 150 personer!

Synonymt för våra anläggningar är att de håller en genomgående stilsäker design som ingjuter en hög känsla av professionalism. Våra egendesignade och ergonomiska möbler ackompanjeras av den senaste tekniska utrustningen, allt ifrån projektorer och ljudsystem till Wi-Fi.

Konferens Norrmalm - detaljbild

Upplev vår beryktade service

För oss är det av största vikt att du och dina gäster ska få en sömlös upplevelse som genomsyras av representativitet och professionalism. Våra konferensvärdar finns därför på plats för att hjälpa er i den mån som önskas.

Förutom att ge er ert trevligt bemötande, har vi möjlighet att förgylla er vistelse med smakfull mat och dryck. Oavsett om ni önskar mindre tilltugg, kompletta måltider eller både och.

Vill du förstärka sammanhållningen eller bjuda dina gäster på en underhållande upplevelse, ger vi gärna förslag på kompletterande aktiviteter som lämpar sig utmärkt efter en lång dags konferens. Upplev vår förstklassiga och beryktade service!

Njut av Norrmalms centrala läge

Norrmalm är en av Stockholms mest centrala stadsdelar. Något som innebär många fördelar för dig som planerar en konferens. Förutom de många kommunikationsmöjligheterna hittar ni här ett stort och varierat utbud av allt som Stockholm har att erbjuda.

Flertalet av våra anläggningar ligger mitt emot Centralstationen medan andra återfinns bara ett stenkast bort. Hit tar du dig alltså enkelt med såväl tunnelbana och pendeltåg som tåg och flygbussar. Perfekt om dina gäster kommer från olika delar av landet!

Boka din konferens hos CONVENDUM

Oavsett om du är i behov av att genomföra ett mindre möte eller en större konferens på Östermalm, kan du med fördel vända dig till oss på CONVENDUM. Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda paket, allt från hel- och halvdagskonferens till konferenser med övernattning och kvällspaket.

Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om våra konferenserbjudanden!

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev