Kontorshotell Stockholm

Letar ni efter ett nytt kontor i Stockholm? Kanske känner ni att det är dags att lämna er gamla kontorsplats med ett långt traditionellt hyresavtal och flytta till ett mer kostnadseffektivt alternativ.

Allt fler organisationer väljer att flytta sina verksamheter till ett kontorshotell. Men vad innebär det egentligen och vilka fördelar medför det? Låt oss gå igenom vanligt ställda frågor som brukar uppstå, samt berätta mer om våra flexibla och kostnadseffektiva kontorslösningar i Stockholm.

lediga lokaler södermalm

Moderna kontorslösningar med flexibla medlemskap

Efterfrågan av flexibla kontorshotell har nästintill exploderat sedan pandemin bröt ut 2020 och kontorsmarknaden står nu inför en stor förändring. Kontorshotell har således blivit både en lång- och kortsiktig lösning som möter ett behov hos dagens och morgondagens medarbetare. Med andra ord, en modern och smidig variant av nuvarande kontorslösningar med fokus på flexibilitet och enkelhet.

På CONVENDUM erbjuder vi privata kontor, Coworking spaces i öppna kontorslandskap, mötes- och konferensrum i Stockholms innerstad och ytterområden. Att hyra kontorshotell hos oss är en smidig lösning för små, medelstora eller större företag som eftersöker moderna kontorslösningar med flexibla medlemskap.

Läs också: https://convendum.se/sv/vad-ar-ett-kontorshotell/

Hyr kontorshotell Stockholm

Varför ska ni hyra kontorshotell i Stockholm?

I takt med att kontorsmarknaden drastiskt har förändrats under de senaste åren, har även antalet kontorshotell på marknaden exploderat eftersom företagens kontorsbehov ser annorlunda ut idag.

Det kan upplevas som svårt att hitta ett kontorshotell i Stockholm som uppfyller alla era behov. Framförallt om ni vill hyra mitt i Stockholm City, där priserna lätt kan dra iväg. Stockholm är idag en av Europas snabbast växande storstäder, vilket innebär att även efterfrågan på lediga kontor i staden ökar snabbt och framförallt på kontor mitt i stan.

Våra kontorshotell i Stockholm är ett perfekt alternativ för er som eftersöker ett nytt, smidigt och modernt sätt att arbeta på. Våra moderna kontorsrum finns tillgängliga i flera olika storlekar och det finns många goda anledningar att välja ett av alternativen nedan. Låt oss berätta mer.

Några av våra flexibla kontor:

Hybridkontor

Våra hybridkontor är ett resultat av den snabbt växande Coworking-trenden som har vuxit under de senaste åren. Dessa kontor verkar som en lösning för behovet av att kunna kombinera distans- och hemarbete, samtidigt som ni har en samlingsplats för de anställda. Dessa flexibla kontor består av Coworking spaces i öppna kontorslandskap, ergonomiska designmöbler i tilltalande design, mötes- och konferensrum som även ger tillgång till lounger och kaféer, våra sociala mötesplatser som främjar nätverkande och kreativitet.

Big Office

Vi erbjuder fullt utrustade och stora premiumkontor som vi kallar för Big Office, vilket är en perfekt lösning för stora företag som letar efter ett kontorshotell i Stockholm med en attraktiv adress och samtidigt vill sänka sina kontorskostnader. Som på alla våra kontorshotell finns vår personal på plats mellan 08-17 varje vardag för att förse er med förstklassig service och kringtjänster, såsom bemannad reception, WiFi, 24/7 access, obegränsat med utskrifter, posthantering och mycket mer.

Eget kontor i Stockholm

För er som föredrar en mer fokuserad och tystare miljö finns våra privata kontor med All Inclusive-service. Även dessa kontor finns i olika storlekar och är ett passande alternativ för små, medelstora och stora företag.

Eget skrivbord i Stockholm

För dig som vill ha en fast plats på något av våra kontorshotell i Stockholm, men inte nödvändigtvis ett eget kontor, erbjuder vi möjligheten att hyra ett eget skrivbord i våra öppna Coworking-landskap. Även här ingår vår All Inclusive-service.

Medlemskap anpassat efter era behov

Genom ett medlemskap hos oss kan ni fokusera på vad som är viktigt för er och ert företag. Vi tar hand om de mindre roliga och kostsamma kringtjänsterna som brukar kunna tillkomma vid mer traditionella kontorsavtal.

Saker som kontorsdrift, konferensteknik, elektricitet och inredning ansvarar vi för och ser till att ni har rätt förutsättningar för produktiva arbetsdagar. Det finns också en ständig tillgång till kaffe, gym, frukost och en traditionsenlig After Work varje vecka där härlig stämning utlovas.

Flexibla medlemskap för såväl små som stora företag

Vi ordnar kontorslösningar för stora och små företag, och allt däremellan. Vare sig om ni är ett startup företag med stora drömmar om att expandera eller ett etablerat företag som funnits i flera generationer finns det plats för er hos CONVENDUM. Ni kan enkelt byta till större lokaler i samband med att ert företag expanderar och likaså gäller åt andra hållet – från större till mindre lokaler.

Medlemskap med förmåner

Med ett medlemskap hos oss har ert företag och era anställda tillgång till våra Coworking spaces på samtliga kontorshotell i Stockholm, samt i Göteborg och Palma om ni är på resande fot. Oberoende av vilket medlemskap ni väljer och vilket kontorshotell ni hyr in er på, får ni alltid en flexibel och kostnadseffektiv lösning skräddarsydd utifrån era behov där vår All Inclusive-service ingår.

Förmåner som ingår i vårt medlemskap är bland annat:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress
 • After Work

Coworking space stockholm

Våra lediga kontorshotell i Stockholm

När ni tecknar ett medlemskap hos oss får ni tillgång till samtliga kontorshotell i Stockholm.

Några av våra kontorshotell i Stockholm:

Katarinavägen 15

Njut av en fantastisk utsikt över Djurgården från ett av Stockholms mest välkända hus, Glashuset vid Slussen på Södermalm.

Strandvägen 1

Ett stenkast från Stureplan, med närhet till tunnelbana, shopping, restauranger och nöjen, på en av Stockholms mest välkända adresser.

Nybrogatan 17

Mitt i hjärtat av Stockholm bjuds det på stadspuls ihop med vår fantastiska miljö av öppna lounger och stora fönster.

Biblioteksgatan 29

Precis intill Stureplan. Strax utanför dörren möts ni av restauranger, butiker och Stockholms alla sevärdheter.

Gävlegatan 16

Fördelat på sju toppmoderna våningsplan i Stockholms nya stadsdel, Hagastaden.

Fleminggatan 18

Med närhet till naturen och parker hittar ni en kontorsplats som kan liknas vid en oas. Ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger välkomnar er och era gäster.

Tillgång till alla våra kontorshotell Stockholm

Att ha möjligheten att jobba mitt i Stockholm City när man vill, men också hemma eller strax utanför stan, är något de flesta både uppskattar och tar för givet idag. Att kunna jobba från olika stadsdelar i Stockholm underlättar för anställda som vill nyttja ett välutrustat kontor, men ändå ha nära till hemmet och slippa pendla in till stan varje dag.

Våra medlemskap är anpassade för att uppmuntra just det – flexibilitet och effektivitet. Hos oss på CONVENDUM ger ett medlemskap er tillgång till alla våra Coworking spaces i hela Stockholm.

Tillgänglighet 24/7

Vi är även medvetna om att inte alla föredrar att jobba just 09-17, måndag till fredag. Därför är våra kontorshotell tillgängliga 24/7, ni ska kunna använda kontoret när ni behöver – utan tidsbegränsningar.

CONVENDUM Coworking community i Stockholm

Våra Coworking spaces har blivit en naturlig mötespunkt för nätverkande och innovation, vilket har skapat ett stort digitalt community med flera tusen användare. Den senaste tidens distansarbete, i kombination med teknikens utveckling som möjliggör att arbeta var som helst, har gjort att kontoret har utvecklats till en plats med mer fokus på det sociala sammanhanget.

Våra kontorshotell möjliggör tyst och fokuserat arbete, men medför även möjligheter till interaktion och kreativa idéutbyten med andra medlemmar.

I takt med de senaste årens utveckling har vi sett till att lägga extra fokus på just den sociala delen av kontorslivet och därmed introducerat:

 • Träningsmöjligheter – gymanläggningar, pingisbord etc.
 • Kaféer för medlemmar och externa gäster
 • Skärmar i öppna Coworking spaces
 • Livesändningar av sportevenemang
 • After Work varje vecka
 • Daglig frukost

Boka visning av våra kontorshotell i Stockholm City

Vill ni veta mer om vad våra kontor i Stockholm erbjuder, är ni varmt välkomna att boka en visning hos oss på CONVENDUM. Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e-post till info@convendum.se.

Vill ni ha en mer visuell uppfattning, finns det fler bilder från våra olika kontorshotell på våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Välkommen till CONVENDUM’s kontorshotell i Stockholm.

Kontor Slussen

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev