Här finns några av våra kontorshotell i Stockholm

CONVENDUMs kontorshotell finns i Stockholm City och i vissa ytterområden. Du hittar oss i ett flertal av Stockholms mest attraktiva affärsdistrikt. Däribland:

Katarinavägen 15 – Med en fantastisk utsikt över Djurgården från ett av Stockholms mest välkända hus, Glashuset vid Slussen på Södermalm.

Strandvägen 1 – Ett stenkast från Stureplan, med närhet till tunnelbana, shopping, restauranger och nöjen, på en av Stockholms mest välkända adresser.

Nybrogatan 17 – Mitt i hjärtat av Central Business Distrikt. I vår fantastiska miljö med öppen lounge och stora fönster blandas som alltid coworking, private office och lounge.

Biblioteksgatan 29 – Precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter precis utanför dörren.

Gävlegatan 16 – Fördelat på sju våningsplan i Stockholms nya stadsdel, Hagastaden. Våra toppmoderna lokaler välkomnar er i början av 2020.

Fleminggatan 18 – Omgivet av natur, parker och med närhet till vatten kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger.

Kontorshotell Stockholm

Därför ska du hyra plats på vårt kontorshotell i Stockholm

Flexibla arbetssätt blir allt vanligare bland moderna företag. I och med det håller flexibla kontorsytor på att ersätta de traditionella lösningarna. Fördelarna är många, inte minst för snabbväxande företag som har svårt att binda sig till långvariga och ekonomiskt påfrestande hyreskontrakt.

Öppna och kostnadseffektiva kontor med heltäckande service ersätter helt enkelt de gamla tidernas varianter med egen entré, infrastruktur, självservice och ekonomiskt påfrestande hyror.

Vi riktar oss till dig som efterfrågar moderna premiumlokaler som har de bästa förutsättningarna att representera ditt företag. En plats på våra nytänkande kontorshotell i Stockholm blir värdefullt för dig på en stor eller medelstor organisation. Alla medlemmar drar nytta av lägre fasta kostnader och minskad administration jämfört med klassiska kontor, i och med att all service ingår och coworkingytorna delas med andra. Om du driver ett mindre företag ger våra Coworking spaces dig och dina medarbetare ett större nätverk, där du kan upptäcka möjligheter till nya samarbeten. Så oavsett om du driver ett småskaligt startup-bolag eller har en etablerad verksamhet med ett stort antal anställda har CONVENDUM mycket att erbjuda.

Vi ger dig en kostnadseffektiv typ av kontorshotell i Stockholm, utan att det känns billigt på något sätt. Du betalar bara för den typ av medlemskap du behöver, men har alltid tillgång till den exklusiva miljön.

Läs också: Vad är ett kontorshotell?

En del av ditt företags resa

CONVENDUMs moderna coworking spaces uppmuntrar till innovation, kunskapsutbyte och samarbeten mellan företag och branscher. Utöver de förmånliga och kompletta servicelösningarna är samtliga av våra kontorshotell i Stockholm inredda med representativa och ergonomiska möblemang i internationell design. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag.

Möjligheten att anpassa kontorets yta efter företagets utveckling och behov, utan att behöva tänka på kringtjänster som städning, IT-support och bemannad reception, är en långsiktig lösning som möter behoven hos både dagens och morgondagens medarbetare. Och på kort sikt blir inflyttningen betydligt enklare hos oss, eftersom allt finns på plats redan från början. Vi blir inte bara en hyresvärd utan en del av ditt företags resa, som ser till att allt det praktiska fungerar i en miljö som är inspirerande och professionell.

Hyr kontorshotell Stockholm

CONVENDUM – Kontorshotell i Stockholm City

Våra moderna och effektiva kontorsmiljöer erbjuder något utöver vad du hittar på ett ”vanligt” kontorshotell. Här finns en inspirerande kombination av privata kontor och aktivitetsbaserade öppna ytor med lounge, coworking, konferenscenter, restaurang, gym, takterrass och café.

Det här gör oss till en perfekt utgångspunkt för din vardag, där du kan trivas och ha trevliga arbetsdagar. Samtidigt har du alltid tillgång till en representativ miljö dit du kan bjuda in till viktiga möten och konferenser. Från CONVENDUM har du nära till butiker, restauranger, stationer och affärsdistrikt, mitt i ett pulserande ekosystem där många företag har lokaler. Vilket innebär tillgänglighet, korta transportsträckor till och från möten samt enkel rörlighet.

Dessutom ger CONVENDUMs förmånliga medlemskap kostnadseffektiva hyresvillkor, kort uppsägningstid och möjlighet att anpassa kontorsytan efter dina behov.

Tillgång till alla våra kontorshotell i och utanför Stockholm

När du tecknar ett medlemskap hos CONVENDUM får du ständig tillgång till samtliga av våra exklusiva kontorshotell Stockholm. Medlemskapet innebär att du blir en del av vårt professionella community och därmed får möjlighet att växa och utvecklas med andra medlemmar.

Att du dessutom kan använda våra kontorshotell på andra orter gör det enklare att jobba på resande fot. Oavsett om du är i din hemstad eller i till exempel Göteborg kan du bjuda in till möten hos dig. Dessutom kan du jobba fokuserat i de bekväma loungerna och coworkingytorna. På så sätt är CONVENDUM en attraktiv och praktisk lösning för dig som letar efter moderna kontorslösningar med stor flexibilitet.

Så hyr du plats på våra kontorshotell i Stockholm

När du hör av dig till oss välkomnar vi dig på visning i våra kontorshotell i Stockholm. Självklart hjälper vi dig att hitta ett upplägg som passar just ditt företag, dig och dina kollegor. Oavsett om det innebär ett eller flertal kontorsrum eller en enklare lösning.

Varmt välkommen att upptäcka hur ert företag kan ta verksamheten till nästa nivå genom att boka en visning hos oss. Använd gärna formuläret för att komma i kontakt med oss på CONVENDUM.

Du kan hitta fler bilder från våra kontorslokaler och information i våra sociala medier: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se