Representativa konferenslokaler

Vi vet hur viktigt det är att kunna genomföra möten med kollegor, kunder eller leverantörer. Vi är också medvetna om hur viktigt det är att kunna göra detta i representativa lokaler med ett centralt läge. Det är också därför som vi erbjuder flertalet moderna mötes- och konferenslokaler på Östermalm.

Våra toppmoderna lokaler återfinns på några av Östermalms mest välkända adresser, däribland Strandvägen 1 och Jakobsbergsgatan 16. Här hittar du karaktäristiska mötesrum med plats för allt ifrån två till 16 personer.

På Strandvägen 1 hittar du bl.a. ett av våra mest unika rum – en exklusiv biosalong med plats för ett tiotal personer. Perfekt för presentationer eller förhandsvisning av filmer!

Det som kännetecknar våra konferenslokaler är att de håller en hög internationell stilnivå som skapar en representativ känsla. Den smakfulla inredningen består av egendesignade och ergonomiska möbler som säkerställer en komfortabel vistelse.

Självfallet är alla våra mötesrum utrustade med den senaste tekniken, vilket inkluderar TV-skärmar, projektorer, ljudsystem, Wi-Fi och allt annat som du kan förvänta dig av en modern konferensanläggning.

Förstklassig service

För att du och dina gäster ska få en trivsam vistelse som genomsyras av representativitet och professionalism, erbjuder vi en förstklassig service. Våra konferensvärdar finns på plats för att hjälpa er i den utsträckning som önskas.

Förutom att ge er ert trevlig bemötande, har vi möjlighet att bistå er med ett spännande mat- och dryckesutbud. Vi kan erbjuda allt ifrån enklare tilltugg till kompletta måltider med smak från världens alla hörn!

Finns det ett behov av att komplettera er konferens med aktiviteter som stärker sammanhållningen eller bara är underhållande, hjälper vi er gärna att föreslå passande en passande aktivitet.

Östermalm – med närhet till det mesta

Det finns många fördelar med att genomföra en konferens på Östermalm. Inte minst på grund av stadsdelens centrala läge med närhet till det mesta – goda kommunikationsmöjligheter, förstklassiga restauranger och ett varierande nöjesutbud.

Bara ett stenkast från Östermalm återfinns Stockholms centralstation, vilket är en knytpunkt för rad kommunikationer, inklusive tunnelbana, pendeltåg, tåg och flygbussar. Hit tar du dig alltså enkelt och bekvämt, oavsett om du kommer från Stockholm eller har åkt långväga.

Boka din konferens hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket för såväl små som stora sammankomster, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om våra konferenserbjudanden på Östermalm!

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev