Konferenslokaler i varierande storlekar

Att hitta en attraktiv lokal i passande storlek är essentiellt för att genomföra en lyckad konferens. På CONVENDUM erbjuder vi därför flertalet mötes- och konferensrum i varierande storlekar, från små samtalsrum till stora hörsalar för flera hundra personer. Hos oss spelar det ingen roll om du planerar en sammankomst för två eller tvåhundra personer – vi kan erbjuda en lokal som passar just dig och ditt sällskap.

Synonymt för samtliga av våra mötesrum är att de är utrustade med den senaste tekniken. Med andra ord storbildsskärmar, projektorer, Wi-Fi och allt annat som du kan förvänta dig av en modern konferensanläggning.

Våra lokaler är försedda med skräddarsydda möblemang som håller en hög internationell stilnivå, parallellt som de är ergonomiska. På så sätt kan du vara säker på att du och dina gäster blir välkomnade i representativa lokaler som utstrålar professionalism.

Upplev service i världsklass

Våra kompetenta och serviceinriktade konferensvärdar finns alltid på plats för att ge dig och dina gäster ett trevligt bemötande. De finns också där för att säkerställa att ni får en trevlig upplevelse, från början till slut.

Som en del av vår högklassiga service erbjuder vi därför många härliga alternativ när det kommer till mat och dryck. Oavsett om ni önskar något enklare tilltugg, mer kompletta måltider eller både och.

Vi hjälper gärna till att sätta ihop ett individuellt mötespaket som passar just dig och dina behov. Vill du dessutom komplettera din konferens med en aktivitet kan vi ge förslag på passande aktiviteter. Upplev service i världsklass!

Sundbyberg – perfekt för konferenser

Det finns många goda anledningar att genomföra er nästa konferens i Sundbyberg. Här finns nämligen närhet till det mesta – Stockholm city, Mall of Scandinavia, Friends Arena, Bromma- och Arlanda flygplats kan alla nås inom 15–30 minuter.

Att ta sig till och från Sundbyberg är mycket bekvämt tack vare de många kommunikationsmöjligheterna. I området hittar du både tunnelbana och bussar samtidigt som E4:an ligger ett stenkast, perfekt för långväga gäster som åker med buss eller taxi från flygplatsen.

Boka din konferens hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket i Sundbyberg, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om våra konferenserbjudanden!

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev