Konferens Södermalm

Södermalm är en av Stockholms mest centrala stadsdelar. Det är därför en populär plats för både små och stora affärssammankomster. CONVENDUM erbjuder flertalet lösningar för dig som vill genomföra en konferens på Södermalm!

Adresser

Moderna konferenslokaler

Vi anser att det är av största vikt att kunna genomföra möten i representativa lokaler. Det är också därför som vi erbjuder flertalet moderna mötes- och konferenslokaler i varierande storlekar på Södermalm.

Våra lokaler återfinns i en av Stockholms mest ikoniska byggnad – Glashuset vid Slussen, endast några minuter från buss- och tunnelbaneförbindelser. Här hittar du allt ifrån mindre mötesrum med plats för upp till åtta personer, till större konferenslokaler med plats för upp till 74 personer.

Synonymt för alla våra mötes- och konferensrum är att de är utrustade med den senaste tekniken, däribland TV-skärmar, projektorer, ljudsystem, Wi-Fi och allt annat som du kan förvänta dig av en modern konferensanläggning.

Alla mötesrum är dessutom smakfullt inredda med våra egendesignade möbler, vilka håller en hög ergonomisk- och internationell stilnivå. När du genomför din konferens hos oss kan du vara säker på att ingjuta en känsla av professionalism bland gästerna!

Upplev vår beryktade service

Vi strävar alltid efter att skapa en hög känsla av representativitet och professionalism. Förutom att tillhandahålla moderna mötesutrymmen erbjuder vi därför service i världsklass. Något som har blivit ett av våra signum.

Vår personal finns på plats för att ge dig och dina gäster ett trevligt bemötande. För ett sömlöst genomförande erbjuds också ett stort och spännande utbud av mat och dryck, oavsett om ni önskar enklare tilltugg eller komplettare måltider. Vi ser till att ni får en trevlig upplevelse, helt enligt ert tycke och smak!

Vill du stärka sammanhållningen eller bjuda dina gäster på en spännande upplevelse, ger vi gärna förslag på passande aktiviteter. Boka din konferens hos CONVENDUM och upplev vår beryktade service.

Södermalm ger närhet till det mesta

Tack vare Södermalms centrala läge är det en utmärkt plats för konferenser. De goda kommunikationsmöjligheterna med både buss, tunnelbana och bilförbindelser gör det till en stadsdel som är mycket enkel att nå. Oavsett om gästerna är bosatta i Stockholm eller har åkt långväga.

Utöver de goda kommunikationsmöjligheterna hittar du Stockholms spännande mat- och nöjesutbud just utanför dörrarna. Perfekt om du planerar att bjuda dina gäster på middag eller om ni vill gå ut och roa er.

Boka din konferens hos CONVENDUM

Vi erbjuder färdiga och skräddarsydda konferenspaket i en av Södermalms mest ikoniska byggnader, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Gör din bokning online eller hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88, använd vårt kontaktformulär eller vår chattfunktion, varmt välkommen.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev