Så hittar ni kontorslokal i Stockholm city

Efterfrågan på kontorslokaler i Stockholms innerstad fortsätter att öka, enligt en rapport från JLL Nordic Outlook, 2019. Någonting som dels beror på de senaste årens starka ekonomiska tillväxt, men också på att allt fler nystartade företag etablerar sig i staden. På CONVENDUM är vi därför glada att kunna erbjuda flexibla kontorslösningar till såväl små, medelstora och stora bolag som är på jakt efter en kontorslokal i Stockholm city.

Coworking spaces för nutida företag

I och med att allt fler nystartade företag etablerat sig på den glödheta Stockholmsmarknaden, parallellt med att kraven på dagens arbetsplatser förändrats, har även efterfrågan på flexibla kontorslösningar ökat markant.

Många företag vill inte längre teckna långa hyresavtal som sträcker sig över flera år. Man önskar istället större flexibilitet och möjligheten att anpassa kontorsytan i takt med att förutsättningarna förändras.

Denna utveckling har lett till att efterfrågan på kontorslokaler i Stockholm city har skjutit i höjden, samtidigt som vakansgraden i de mest centrala delarna bedöms vara nere på en rekordlåg nivå. Situationen gör att hyrorna också fortsätter att klättra uppåt.

På CONVENDUM är vi därför glada att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva coworking spaces som erbjuder den flexibilitet som nutida företag kräver. Genom att etablera kontorslokaler i centrala affärsdistrikt och kombinera premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym, skapar vi en inspirerande plats som låter företag fokusera på sin kärnverksamhet. Resten sköter vi.

Teckna medlemskap hos CONVENDUM

Genom att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM har ni tillgång till alla våra 13 coworking spaces i både Stockholm och Göteborg. Med medlemskapet kan ni också nyttja alla gemensamma ytor, takterrasser, mötes- och konferensrum, kök och gym, den tid som passar er. De är nämligen tillgängliga dygnet runt.

Ni har även möjligheten att hyra ett eller flera private offices. Private offices är låsbara kontor som passar utmärkt för er som vill kunna arbeta ostört och fokuserat under dagen. Gemensamt för alla våra kontor är att de är inredda i internationell design och fullutrustade med ergonomiska möbler och förvaringsmöjligheter.

En annan stor fördel med våra private offices är att vi erbjuder flexibla hyresavtal som gör det möjligt att utöka eller skala ner kontorsytan i takt med att företagets behov förändras.

I medlemskapet ingår dessutom samtliga kringtjänster såsom städning, IT-support, reception, postadress och posthantering, Wi-Fi, skrivare och annan teknik som kan förväntas av en modern arbetsplats med förstklassig service.

Genom att dela gemensamma ytor med andra företag, får ni också en naturlig mötes- och kommunikationsplattform. Ni får då också möjlighet till kunskaps- och affärsutbyten med andra medlemmar. Våra dagliga frukostar och veckovisa after works är också inslag som bidrar till det sociala och ökar trivsel bland medlemmar.

Om ni också önskar en modern, flexibel och kostnadseffektiv kontorslösning i Stockholms innerstad, kan ni med fördel flytta verksamheten till något av våra coworking spaces. Boka din visning redan idag.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev