Kontorslokaler Göteborg – flexibla lösningar hos CONVENDUM

Letar du efter kontorslokaler Göteborg? På CONVENDUM erbjuder vi flexibla kontorslösningar för både mindre och större företag, med en rad olika tjänster för att göra din vardag både smidigare och enklare. Vi hjälper dig med allt som har med kontor att göra så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Vad som ingår i vår tjänst

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Lediga kontor i centrala Göteborg

I dagens arbetsliv, när allt fler medarbetare jobbar hemifrån, tenderar kontorslokaler att stå tomma och endast bidra till onödiga kostnader.

Om du vill hyra en lokal men slippa belasta din budget för kontorsyta som du inte använder kan vi på CONVENDUM erbjuda dig både högklassig service och flexibilitet.

Våra moderna kontor är belägna i centrala Göteborg, precis på Avenyn, vilket ger dig och ditt företag både en attraktiv adress liksom en inspirerande arbetsmiljö.

Här finner du moderna kontorslösningar fördelade över hela sju våningar. Privata kontor varvat med öppna coworking-ytor och mötesrum – vårt utbud av lokaler ger dig flexibilitet att anpassa din lösning till ditt företag.

På vår takterrass kan du njuta av en storslagen utsikt över stadens silhuett.

Fördelar med våra kontor i Göteborg

Våra kontor i Göteborg finns i flera storlekar som passar alla typer av verksamheter.

Med våra flexibla avtal kan du hela tiden anpassa ditt kontor i Göteborg efter ditt företags behov. Exklusiv designinredning från Ragnars ger dig optimal ergonomi och bekvämlighet.

Med en centralt belägen lokal i Göteborg underlättas vardagen för dina medarbetare.

Tillgång till konferensrum

Att genomföra möten i en professionell miljö är essentiellt och våra konferensrum är utrustade för att möta dina behov. Här kan du hålla möten och konferenser med exklusiva möbler och den senaste tekniken.

All-Inclusive service

Våra kontor i Göteborg erbjuder en All-Inclusive-service där allt från reception och städning till wifi ingår i hyran. Vår serviceinriktade personal ser till att din arbetsdag flyter på utan störningar.

Slappna av i våra inbjudande lounger eller passa på att ha spontana möten medan du äter frukost. Våra coworking-utrymmen ger möjlighet till flexibelt arbete och dina medarbetare kan när som helst använda sig av våra gym.

Naturligtvis ingår även modern kontorsutrustning såsom supersnabbt wifi, skrivare, företagsadress vid behov och en medlemsapp.

Med ergonomiskt utformade och snygga designmöbler och en trevlig och bra arbetsmiljö utgör våra kontor en plats att trivas i.

Mer än bara Göteborg

Som medlem hos CONVENDUM har du tillgång till våra lokaler i fastigheter över hela landet, från Göteborg till Stockholm, inklusive vår anläggning på Mallorca.

När du väljer CONVENDUM väljer du inte bara en kontorslösning. Du blir en del av en community som ger möjligheter till nätverkande och affärsutveckling.

Lediga kontorslokaler i Göteborg

Vi har för närvarande lediga kontorslokaler i Göteborg. Våra kontor uthyres med möjlighet till snabb inflyttning. Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på vår hemsida eller kontakta oss via e-post på info@convendum.se.

Du kan även ringa oss på +46(0)10 510 08 88 för frågor eller boka en privat visning och få ett skräddarsytt hyresförslag som passar just ditt företags behov och budget.

Vanliga frågor och svar – kontorslokaler Göteborg

Vad innebär det att hyra kontorslokal hos CONVENDUM i Göteborg?

Att hyra kontorslokaler hos CONVENDUM innebär att du får tillgång till en arbetsplats som är både flexibel och elegant.

Vi ligger centralt placerade på Avenyn i Göteborg, vilket innebär närhet till stadens puls och bekvämligheter.

Vi erbjuder komplett service med allt från en bemannad reception och gym till frukost och en medlemsapp. Våra lokaler är anpassningsbara för att möta både små och stora företags behov.

Vi erbjuder en mångfald av kontorsstorlekar, från mindre privata kontor till hela våningsplan för större företag.

Våra kontorslösningar är designade för att tillgodose olika verksamheters unika behov och kan skalas upp eller ned beroende på ditt företags förändringar.

Kan jag använda CONVENDUMs kontor i andra städer?

Ja, som medlem hos oss har du tillgång till våra kontorslokaler i hela Sverige och även på Mallorca. Detta ger dig en stor flexibilitet och möjlighet att arbeta bekvämt även när du är på resande fot.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev