Lediga kontorslokaler Östermalm

Letar du efter en ledig kontorslokal på Östermalm, Stockholm? CONVENDUM finns på flera adresser i stadsdelen Östermalm i Stockholm.

Våra kontorshotell och coworking spaces på Östermalm ligger på strategiskt utvalda platser, på några av Östermalms bästa adresser!

Läs mer om CONVENDUMs kontorslokaler på Östermalm:

Läs mer

Vad som ingår i vår tjänst

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Adresser på Östermalm

Biblioteksgatan 29

Våra lokaler på Biblioteksgatan 29 ligger perfekt placerade mitt emellan Humlegården och Stureplan, med både grönska och stadspuls runt knuten.

Läs mer

Birger Jarlsgatan 57

De här lokalerna ligger i det mysiga området på gränsen mellan Vasastan och Östermalm, med närhet till många av stadens knutpunkter.

Läs mer

Brahegatan 10

Mellan Humlegården och Östermalmstorg, på bästa läge, ligger våra toppmoderna lokaler, med allt du kan önska i kontorsväg.

Läs mer

Nybrogatan 17

I de ikoniska Astoria-huset hittar du CONVENDUM, på Nybrogatan 17. Här finns vi på tre våningar, med en enastående takterass med utsikt över Stockholm.

Läs mer

Strandvägen 1

På Stockholms bästa och kanske mest berömda adress, precis vid vattnet, ligger CONVENDUMs förstklassiga lokaler.

Läs mer

Coworking space Stockholm

HYR KONTOR ÖSTERMALM

Med utmärkta kommunikationsmöjligheter och närhet till både stadsliv och natursköna områden, är det inte förvånande att just Östermalm är en av de mest eftertraktade stadsdelarna för företag som söker kontorslokaler i Stockholm.

Vi på CONVENDUM har flera exklusiva lokaler på några av Östermalms bästa adresser. Oavsett hur era behov ser ut kan vi hjälpa dig och ditt företag med kontorslokal på Östermalm.

På CONVENDUM är vi glada att kunna erbjuda moderna och kostnadseffektiva lösningar för er som vill hyra kontor på Östermalm.

LEDIGA KONTORSLOKALER – ÖSTERMALM

Det som särskiljer Östermalm från många andra centrala områden är kombinationen av stadsliv, lugn och närhet till naturen. Upplev ett mångsidigt utbud av butiker och restauranger, med internationellt erkända affärer och underhållning längs Grev Turegatan, eller njut av avkopplande promenader längs kungliga Djurgården och och Stockholms vackra inlopp.

De utmärkta kommunikationsmöjligheterna på Östermalm är attraktiva både för medarbetare som pendlar till och från sina arbetsplatser samt för dem som reser i tjänsten. Utöver buss, tunnelbana och spårvagn finns även Arlanda Express och Flygbussarna bara en kort promenad bort. På så sätt kan du enkelt ta dig från ditt kontor på Östermalm till Arlanda på 20 respektive 45 minuter.

På CONVENDUM är vi glada över att kunna erbjuda företag möjligheten att hyra moderna kontor på några av Stockholms mest framstående adresser på Östermalm.

Vi erbjuder kontorslokaler på Östermalm på adresser som:

Strandvägen 1 på Östermalm
Nybrogatan 17 på Östermalm
Biblioteksgatan 29 på Östermalm

Kontor Östermalm

Därför ska du välja CONVENDUM

Det finns många goda skäl för ditt företag att välja CONVENDUM när ni planerar att hyra kontor på Östermalm.

Här är några av de främsta skälen till att välja CONVENDUM:

Varierande kontorsstorlekar

En av de största utmaningarna för företag som söker lediga lokaler på Östermalm är att hitta passande utrymmen. Vi på CONVENDUM erbjuder kontor i varierande storlekar – från små till stora kontor och allt däremellan.

Genom våra flexibla hyresavtal kan du justera kontorsytans storlek i takt med förändrade behov. Det resulterar i en flexibel och kostnadseffektiv kontorslösning för företag av alla storlekar.

Betala endast för den lokal du faktiskt behöver

Flera studier visar att företag med traditionella kontorslösningar endast utnyttjar cirka 50% av kontorsytan, vilket innebär betydande månatliga besparingar (X 000 kr/mån per kvm yta).

Som hyresgäst hos CONVENDUM betalar du endast för den yta som är nödvändig för ditt företag.

Läs mer om hur det fungerar eller chatta med våra kontorsrådgivare för att få hjälp att optimera hyreskostnaderna genom att välja rätt lokal och storlek.

Ergonomiska designmöbler

För att underlätta din övergång till Östermalm och säkerställa att din nya arbetsplats håller lika hög stil-nivå som funktionalitets- och bekvämlighetsnivå, är alla våra kontor fullt utrustade med ergonomiska designmöbler.

Vi har utvecklat en unik möbelkollektion i samarbete med Ragnars, som skräddarsyr varje möbel utifrån kontorets storlek.

På CONVENDUM är kontorslokalerna möblerade med höj- och sänkbara bord och stolar, och smarta förvaringslösningar som underlättar vardagen på ditt kontor.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev