Ramavtal Konferens

Vi på CONVENDUM är glada över att kunna erbjuda er ett ramavtal som innebär ett rabatterat pris med upp till 20% på bokning av mötes- och konferensrum hos oss i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. Läs mer om våra mötes- och konferensmöjligheter nedan och registrera ert intresse via formuläret till höger.

Våra kunder

KONFERENS- OCH MÖTESLOKALER FÖR UPP TILL 200 PERSONER

Att boka och genomföra möten ska vara enkelt, bekvämt och tillgängligt. Därför erbjuder CONVENDUM våra medlemmar och stamkunder möjligheten att självständigt boka sina mötes- och konferensrum när de önskar.

CONVENDUM erbjuder förstklassig service, och vi är engagerade i att ha er, våra kunder, välja CONVENDUM som det självklara valet för mötes- och konferenslokaler. Vår personal prioriterar alltid kunden, och för oss är er upplevelse vår främsta prioritet.


”Vi fullständigt överraskade att uppleva denna nivå av service”
– Anastasia, Voestalpine

Samuel

 

För större möten och evenemang har vi kunniga säljare och projektledare med omfattande erfarenhet av projektledning, allt för att säkerställa att ni som kund känner er trygga och nöjda med upplevelsen – från första kontakten till avslutningen av konferensen eller evenemanget. Mötes- och konferensrummen på CONVENDUM är alla utrustade med den teknik och de faciliteter som krävs för ett framgångsrikt möte.

Våra skickliga mat- och dryckesleverantörer ser till att ni som gäster erbjuds god och ekologisk mat. På CONVENDUM bryr vi oss om miljön och är miljöcertifierade enligt ”Svensk miljöbas”.

Tack vare vårt stora antal faciliteter i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca kan vi tillgodose alla behov när det gäller plats, storlek och antal mötes- och konferensrum för att passa alla typer av företag och era specifika krav.


”Det var en stor succé. Ni är bäst!”
– Sara Hjämås, Moët Hennessey

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev