Konferens centrala Stockholm

Ska du och ditt bolag ha konferens i centrala Stockholm? Letar ni efter rätt konferenslokal eller behöver ni tips inför er kommande konferens?

CONVENDUMs konferensanläggningar finns utspridda över hela stan. Alla våra sexton anläggningar ligger centralt belägna i Stockholm city, med närhet till restauranger, nöjesliv och hotell. Vi erbjuder förstklassig service och hjälper dig med dina önskemål inför och under hela er konferens i Stockholm. 

Adresser

Drottninggatan 29

Stockholms största shoppinggata har blivit rikare med ett Coworking-utrymme, under sommaren 2023 öppnade CONVENDUM på Drottninggatan 29. Utrymmet sträcker sig över fyra våningar och huserar flera välplanerade arbetsområden och mötesrum. Fastigheten härstammar från 1971 och utstrålar modern komfort med en rejäl dos av storstadspuls.

Brahegatan 10

Mittemellan Östermalmstorg och Humlegården hittar ni CONVENDUM Brahegatan 10. Ett toppmodernt Coworking space och CONVENDUM Conference, ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplan. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktivt mötesplats för både innovative entreprenörer och större företag. 

Birger Jarlsgatan 57, Spårvagnshallarna

I de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 hittar ni CONVENDUM. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som vill ha möten eller konferens nära pulsen från city. På entréplan hittar ni vårt unika cafékoncept CONVENDUM Coffee. I fastighetens entré möts ni av en storslagen lounge, anslutning till loungen finns mötesrum för sällskap i olika storlekar och en stor hörsal för ca 110 deltagare.

Kungsgatan 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 ligger på en av Stockholms mest välkända gator med närhet till allt. Här finns flera praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar och även rymliga seminarie- och konferensrum med generöst ljusinsläpp. Det stora konferensrummet har två stora skärmar med tillhörande projektorer och tar upp till 110 personer. Flaggskeppet CONVENDUM Kungsgatan 9 är CONVENDUMs största Coworking space hittills.

Rissneleden 10, Sundbyberg

CONVENDUM Rissneleden 10 ligger i ett strategiskt läge i Sundbybergs stadsdel Umami Park. Med fönster i alla riktningar är Rissneleden rymlig med ett generöst ljusinsläpp med flera mötesrum för upp till 10 personer. Här har ni gångavstånd till Sundbybergs centrum, närhet till natursköna promenadstråk runt Lötsjöarna och butiker, restauranger och caféer precis utanför entrén. Tunnelbanan ligger ett stenkast bort och du tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Välkomna till Rissneleden 10.

Vegagatan 14

Vid Odenplan i centrala Stockholm hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14. Här erbjuds flertalet mötes- och konferenslokaler för både stora och små möten. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med fönster ut mot pulsen på Odenplan, det erbjuds även modern teknik och en härlig lounge. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl möten och jobb, och är ni sugna på en kopp kaffe erbjuder vår barista riktigt gott premiumkaffe nere i vårt café CONVENDUM Coffee.

Nybrogatan 17

På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar ni flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan ni ha möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm och bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl fika som möten som förgylls av en vacker bar och många stilrena detaljer.

Biblioteksgatan 29

Välkommen till ett förstklassigt konferenscenter på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum upp till 80 personer med den senaste tekniken. Strax utanför Biblioteksgatan 29 har ni Stureplan omgiven av flera restauranger, butiker och sevärdheter. Här har ni möjlighet att ta ett möte från Stockholms centrum. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

Fleminggatan 18

I det ikoniska Trygghansa huset på Kungsholmen hittar ni numera CONVENDUM. I en omgivning av natur, parker och är närhet vatten kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger. I huset hittar ni en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mycket mer. Dessutom är det gångavstånd till Stockholm centralstation som ökar tillgängligheten och förenklar arbetslivet.

Gävlegatan 16

I nya stadsdelen i Hagastaden hittar ni CONVENDUM på Gävlegatan 16. CONVENDUM har öppnat ett nytt coworking space fördelat på sju våningsplan med flexibla kontorslösningar och mötesrum på Gävlegatan 16 i Stockholm. Med närhet till pendeltåg och andra kommunikationer i den nya stadsdelen i  Hagastaden i Stockholm. I direkt anslutning till bland annat nya Nobis hotell finns många möjligheter till hotell, restaurang och bar.

Katarinavägen 15

I det ikoniska Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar ni CONVENDUM. Här erbjuds flertalet mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste designen och tekniken. Ni hittar också vår stora hörsal för upp till 74 personer, och som alltid får ni högklassig service och många härliga alternativ när det gäller mat och dryck.

Strandvägen 1

Med Östermalm runt hörnet och Stockholms centralstation ett stenkast ifrån hittar ni CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, några är sofistikerade medan andra har desto mer karaktär. Hos oss på Strandvägen 1 kommer ni bli inspirerade om ni väljer ett av de mer dramatiska rummen skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas. Vi erbjuder full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna era deltagare när de anländer. Är ni i behov av mat och dryck hjälper vi er gärna.

Vasagatan 16

I hjärtat av Stockholm central business district, precis intill centralstationen på Vasagatan 16 ligger CONVENDUM. Med ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två personer upp till 150 i vår vackra lounge och vinterträdgård där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Västra Järnvägsgatan 3

Mitt emot Centralstationen finner ni CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3. Ett toppmodernt coworking center med moderna mötesrum. En avslappnad miljö med service i absoluta toppklass.

Hitta rätt lokal i centrala Stockholm

Med CONVENDUM hittar du enkelt och smidigt rätt lokal och upplägg för en minnesvärd konferens i centrala Stockholm, skräddarsytt för dig och ditt företag.

Oavsett antal personer, om ni behöver plats för små möten eller stora föreläsningar, har vi på CONVENDUM lokaler som passar era behov.

Kontakta oss om du vill veta mer i formuläret på sidan.

Konferens i centrala Stockholm med CONVENDUM

CONVENDUM erbjuder smidiga alternativ för kontors- och konferenslösningar, med flera konferensanläggningar utspridda i Stockholms city.

Alla våra faciliteter är utrustade med modern teknik och bekvämligheter, inklusive professionell service, ergonomiskt designade möbler samt alternativ för individuella eller färdiga konferenspaket.

Konferensrum och konferenslokaler i Stockholm city

CONVENDUM erbjuder coworking- och konferenstjänster på många platser runtom i centrala Stockholm.

Alla konferenslokaler är utrustade med moderna faciliteter och belägna på strategiska platser, nära till restaurang- och nöjeslivet, och nära till tåg- och busstationer.

Samtliga lokaler är utrustade med högklassig teknik och bekvämligheter som främjar produktiva möten och evenemang.

Bra att veta om CONVENDUMs lokaler i centrala Stockholm:

  1. Läge: CONVENDUMs konferenslokaler är centralt belägna i Stockholm, vilket gör dem lättillgängliga för deltagare som använder kollektivtrafik eller som behöver närhet till stadens affärsdistrikt.
  2. Mötesrum: Alla våra lokaler erbjuder ett brett utbud av mötesrum med olika storlekar för att möta olika behov. Oavsett om ni är en mindre eller större grupp finns det utrymmen som passar er.
  3. Teknik: CONVENDUMs konferenslokaler är utrustade med modern teknik, inklusive AV-utrustning, projektorer och ljudsystem. Detta gör lokalerna perfekta för presentationer och digitala möten.
  4. Service: I alla våra lokaler erbjuds professionell service för att hjälpa till med dina konferensbehov. Vi kan också hjälpa till med tips på ställen i området, som att hitta en passande restaurang.
  5. Flexibilitet: CONVENDUM är känt för sin flexibilitet och anpassningsförmåga. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för olika typer av evenemang och olika grupper.
  6. Miljö och ergonomi: Våra lokaler har moderna och inspirerande designkoncept som främjar en produktiv arbetsmiljö. I våra lokaler är möblerna inte bara snygga, utan också ergonomiskt utformade för att skapa en så hälsosam arbetsmiljö som möjligt.

Konferensanläggningar i centrala Stockholm

Med hela 16 anläggningar kan CONVENDUM erbjuda konferenslokaler runtom i hela centrala Stockholm.

Våra lokaler ligger strategiskt och centralt placerade på några av Stockholms bästa adresser.

Om våra konferenslokaler i centrala Stockholm:

CONVENDUM Kungsgatan 9, Stockholm

– Beläget på en av Stockholms mest välkända gator, centralt placerat nära alla nödvändiga bekvämligheter.

– Erbjuder flera moderna och praktiska mötesrum av varierande storlekar samt rymliga seminarie- och konferenslokaler med generöst dagsljus.

– Det största konferensrummet är utrustat med två stora skärmar och projektorer, och kan rymma upp till 110 personer. Detta är CONVENDUMs största coworking space hittills.

CONVENDUM Birger Jarlsgatan 57, Stockholm

– Beläget i de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57, i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm.

– På entréplanet hittar du det unika cafékonceptet CONVENDUM Coffee.

– Receptionen erbjuder ett imponerande loungeområde, och därifrån har du tillgång till mötesrum i olika storlekar och en rymlig hörsal för upp till 110 deltagare.

CONVENDUM Nybrogatan 17, Stockholm

– Erbjuder olika mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset på Nybrogatan 17.

– Ljusa och moderna utrymmen med stora fönster, avancerad teknik och en trivsam lounge.

– Nära till populära platser som Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen.

CONVENDUM Vegagatan 14, Stockholm

– Beläget vid Odenplan i centrala Stockholm.

– Erbjuder ett brett utbud av mötes- och konferenslokaler, ljusa utrymmen med utsikt mot Odenplan samt modern teknik.

– Tillgänglig lounge och en kunnig barista i caféet CONVENDUM Coffee.

CONVENDUM Biblioteksgatan 29, Stockholm

– Strategiskt placerat på Biblioteksgatan 29, med mötes- och konferensrum för upp till 80 personer.

– Närhet till Stureplan med sina exklusiva restauranger, butiker och sevärdheter, vilket skapar en atmosfär där möten och arbete smälter samman naturligt.

CONVENDUM Fleminggatan 18, Stockholm

– Trygg-Hansa-huset på Kungsholmen erbjuder en avkopplande miljö med natur, parker och nära till vattnet.

– Ett storslaget vattenfall välkomnar dig i entrén och leder vidare till en avslappnande lounge.

– Här hittar du även en imponerande hörsal för större sammankomster.

CONVENDUM Gävlegatan 16, Stockholm

– Beläget på Gävlegatan 16 i stadsdelen Hagastaden, fördelat över sju våningsplan.

– Flexibla kontorslösningar och mötesrum, nära pendeltåg och bussar samt bekvämligheter som Nobis Hotell.

CONVENDUM Katarinavägen 15, Stockholm

– Beläget i det ikoniska Glashuset på Södermalm, nära Slussens bussterminal och tunnelbanestation.

– Ett brett utbud av mötesrum i olika storlekar med modern design och teknik.

– En rymlig hörsal med plats för upp till 74 personer samt en mängd mat- och dryckesalternativ.

conference

CONVENDUM Strandvägen 1, Stockholm

– Beläget nära Östermalm och Stockholms Centralstation.

– Varje konferensrum är designat med sin egen unika karaktär.

– Inspirerande miljöer och en omfattande service som inkluderar mat och dryck.

Kontor och konferens östermalm

CONVENDUM Vasagatan 16, Stockholm

– Strategiskt placerat intill Centralstationen och Arlanda Express.

– Många moderna mötes- och konferensrum i varierande storlekar.

– Möjlighet till mingel, utställningar och andra evenemang.

CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3, Stockholm

– Beläget mitt emot Centralstationen och Arlanda Express.

– Avslappnad atmosfär och förstklassig service i moderna coworking-ytor.

CONVENDUM, Sveavägen 38, Stockholm 

– Mötesrum i olika storlekar.

– Bästa läge med gångavstånd till Stureplan, Hötorget och Odenplan. 

CONVENDUM, Brahegatan 10, Stockholm

– Mötesrum för upp till 10 personer i natursköna Sundbyberg.

– Kontor- och mötesrum för upp till 500 personer. 

CONVENDUM, Drottninggatan 29, Stockholm

– Premiumlokaler på Stockholms största shoppinggata, mitt i city.

– Fyra våningsplan med många olika lokaler och mötesrum.

CONVENDUM Rissneleden 10, Sundbyberg, Stockholm

– Mötesrum för upp till 10 personer i natursköna Sundbyberg.

– Cirka tio minuter från Stockholms city, centralt beläget nära restauranger och köpcentrum.

CONVENDUM Vasagatan 14 A, Sundbyberg, Stockholm

– Bara 6 minuter från Stockholms city, i eftertraktade lokaler i välkända byggnaden Koppartråden.  

– Moderna mötesrum i olika storlekar. 

Samuel Daneberg

CONVENDUM erbjuder följande tjänster och förmåner:

Professionellt bemötande och engagerad personal

Vårt dedikerade team finns tillgängligt från början till slut för att välkomna dig och dina kollegor. De skapar en gästvänlig atmosfär och ser till att din konferens blir minnesvärd.

Måltider och dryck

Slipp tänka på mat och dryck under konferensen genom att låta vår kunniga personal assistera med mat och service under din konferens.

Exklusiva och inspirerande utrymmen

Våra utrymmen är utformade för att skapa en bekväm och inspirerande miljö för dig och dina konferensdeltagare.

Vårt mål är att skapa en naturlig plats där du kan välkomna kollegor, samarbetspartners och kunder för möten och evenemang utan att behöva oroa dig för lokalerna.

Modern och användarvänlig teknik

Vi erbjuder modern teknik i alla våra konferensrum. Du behöver inte oroa dig för tekniska problem, och om du behöver hjälp med förberedelserna finns vår personal tillgänglig för att erbjuda support under hela din konferens.

Ergonomiska designmöbler

Vi värdesätter din komfort och erbjuder ergonomiska designmöbler som har har utvecklats i samarbete mellan CONVENDUM och Ragnars.

Aktivitetsplanering

Förutom att vara närvarande under din konferens, kan vi hjälpa dig att planera aktiviteter som stärker sammanhållningen bland dig och dina kollegor. Vi assisterar gärna med att hitta lämpliga aktiviteter i området.

CONVENDUMs konferenspaket – färdigt eller skräddarsytt

CONVENDUM erbjuder olika konferensalternativ, både färdiga konferenspaket och skräddarsydda alternativ.

Du kan välja mellan heldags- och halvdagskonferenser samt konferenser med middag och övernattning.

Oavsett om du planerar en stor konferens med hundratals deltagare eller en mindre grupp, är du välkommen att kontakta oss för mer information om våra lokaler.

Läs mer

Konferens i Stockholm – hitta rätt lokal

När ni ser er omkring efter konferenslokal i Stockholm finns det några saker som är bra att ta hänsyn till.

Innan ni bokar konferensen är det bra att ha klart för er vad ni behöver.

Bra att tänka på inför konferensen i Stockholm:

– Hur stor lokal behöver ni?

– Vad är syftet med konferensen?

– Vilken teknik behöver ni?

– Vilken del av centrala Stockholm vill ni ha er konferens?

– Vilka bekvämligheter behöver finnas på plats?

– Vilken typ av service vill ni ha under konferensen?

– Vilken typ av miljö ni vill vistas i under konferensen för att uppnå önskat resultat?

Vill du veta mer om våra lokaler i centrala Stockholm?

Kontakta oss:

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0) 10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se.

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Stockholm eller övriga locations i Sverige och på Mallorca i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här

Vanliga frågor och svar om konferens centrala Stockholm:

Vad ingår i en konferensbokning?

Det finns många aspekter att beakta när man planerar en konferens. Varje konferens är unik och kraven skiljer sig vanligtvis åt.

Vad som ingår i en konferens varierar beroende på vilken lokal du väljer och från vilken arrangör du bokar den.

Vad kostar en konferens?

Priset för en konferens varierar beroende på flera faktorer, inklusive platsen, antalet deltagare, längden på evenemanget och de specifika tjänster eller faciliteter du behöver.

Vanligtvis kan du förvänta dig att kostnaden inkluderar hyra av konferenslokalen, teknisk utrustning, mat och dryck, samt eventuella extratjänster som aktiviteter eller övernattning.

För att få en mer exakt prisuppskattning är du välkommen att kontakta oss på CONVENDUM direkt.

Tillsammans diskuterar vi dina specifika krav och tar fram en offert baserat på just era behov.

Vad är syftet med att åka på konferens?

Konferenser kan tjäna flera syften och mål. De fungerar som värdefulla plattformar för en rad olika ändamål, inklusive:

Affärsmöten: Konferenser ger möjlighet att samla nyckelpersoner för att diskutera projekt, strategi och fatta beslut.

Utbildning och träning: Deltagare kan få nya färdigheter, uppdatera sin kunskap och fördjupa sig i branschtrender.

Nätverkande: Konferensen är ett utmärkt tillfälle för deltagarna att bygga och utveckla professionella kontakter och samarbeten.

Kunskapsdelning: Genom presentationer och föredrag kan experter dela insikter och forskning inom sina respektive områden.

Marknadsföring och produktlansering: Företag kan marknadsföra sina produkter och lansera nya projekt eller produkter.

Teambyggande: Konferenser kan användas för att stärka arbetsgruppens sammanhållning och främja ett starkt samarbetsklimat.

Inspelning av feedback: Vissa konferenser inriktas på att samla in värdefull feedback för att förbättra produkter, tjänster eller processer.

Mässor och utställningar: Större konferenser inkluderar ofta mässor och utställningar där organisationer visar upp sina erbjudanden.

Policy- och beslutsfattande: Konferenser fungerar som arenor där beslutsfattare och experter samlas för att diskutera och formulera strategiska riktlinjer.

Firande och belöningar: Vissa konferenser används för att fira framgångar och belöna anställda eller partners för deras bidrag.

Värt att notera är att syftet med en konferens kan variera beroende på bransch, organisation och målgrupp, och det är inte ovanligt att en konferens uppfyller flera av dessa syften samtidigt.

Hur lång är en konferens vanligtvis?

Längden på en konferens kan variera men en konferens sträcker sig vanligtvis över en eller flera dagar.

Kortare konferenser kan vara halvdags- eller heldagsmöten som varar några timmar, medan mer större konferenser kan pågå i flera dagar eller till och med en hel vecka. Dessutom kan det finnas möjlighet att förlänga konferensen till en serie av sessioner eller workshops över en längre tidsperiod.

Flexibiliteten i konferenslängd gör det möjligt för arrangörer att anpassa sig efter deltagarnas behov och se till att alla ämnen och aktiviteter kan behandlas på ett effektivt sätt.

Det är viktigt att planera konferensens tidslinje noga för att säkerställa att målen uppfylls och att deltagarna har tillräckligt med tid att engagera sig i ämnena och interagera med varandra.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev