Konferens Stockholm City

Stockholm är en populär destination för konferenser och evenemang och att hitta en konferenslokal i Stockholm city kan vara svårt, speciellt om du och ditt företag letar efter en lokal med bästa läge, där ni kan skapa en konferens i toppklass.

CONVENDUM erbjuder flexibla kontors- och konferenslösningar med sexton unika konferenscenter runtom i Stockholm city, på några av stans bästa adresser. Alla våra anläggningar är utrustade med modern teknik och bekvämligheter såsom professionell service, ergonomiska designmöbler och individuella eller färdiga konferenspaket.

Läs mer om våra konferensanläggningar eller skicka en förfrågan här bredvid:

Läs mer

Adresser

Drottninggatan 29

Stockholms största shoppinggata har blivit rikare med ett Coworking-utrymme, under sommaren 2023 öppnade CONVENDUM på Drottninggatan 29. Utrymmet sträcker sig över fyra våningar och huserar flera välplanerade arbetsområden och mötesrum. Fastigheten härstammar från 1971 och utstrålar modern komfort med en rejäl dos av storstadspuls.

Brahegatan 10

Mittemellan Östermalmstorg och Humlegården hittar ni CONVENDUM Brahegatan 10. Ett toppmodernt Coworking space och CONVENDUM Conference, ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplan. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktivt mötesplats för både innovative entreprenörer och större företag. 

Birger Jarlsgatan 57, Spårvagnshallarna

I de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 hittar ni CONVENDUM. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som vill ha möten eller konferens nära pulsen från city. På entréplan hittar ni vårt unika cafékoncept CONVENDUM Coffee. I fastighetens entré möts ni av en storslagen lounge, anslutning till loungen finns mötesrum för sällskap i olika storlekar och en stor hörsal för ca 110 deltagare.

Kungsgatan 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 ligger på en av Stockholms mest välkända gator med närhet till allt. Här finns flera praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar och även rymliga seminarie- och konferensrum med generöst ljusinsläpp. Det stora konferensrummet har två stora skärmar med tillhörande projektorer och tar upp till 110 personer. Flaggskeppet CONVENDUM Kungsgatan 9 är CONVENDUMs största Coworking space hittills.

Rissneleden 10, Sundbyberg

CONVENDUM Rissneleden 10 ligger i ett strategiskt läge i Sundbybergs stadsdel Umami Park. Med fönster i alla riktningar är Rissneleden rymlig med ett generöst ljusinsläpp med flera mötesrum för upp till 10 personer. Här har ni gångavstånd till Sundbybergs centrum, närhet till natursköna promenadstråk runt Lötsjöarna och butiker, restauranger och caféer precis utanför entrén. Tunnelbanan ligger ett stenkast bort och du tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Välkomna till Rissneleden 10.

Vegagatan 14

Vid Odenplan i centrala Stockholm hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14. Här erbjuds flertalet mötes- och konferenslokaler för både stora och små möten. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med fönster ut mot pulsen på Odenplan, det erbjuds även modern teknik och en härlig lounge. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl möten och jobb, och är ni sugna på en kopp kaffe erbjuder vår barista riktigt gott premiumkaffe nere i vårt café CONVENDUM Coffee.

Nybrogatan 17

På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar ni flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan ni ha möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm och bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl fika som möten som förgylls av en vacker bar och många stilrena detaljer.

Biblioteksgatan 29

Välkommen till ett förstklassigt konferenscenter på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum upp till 80 personer med den senaste tekniken. Strax utanför Biblioteksgatan 29 har ni Stureplan omgiven av flera restauranger, butiker och sevärdheter. Här har ni möjlighet att ta ett möte från Stockholms centrum. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

Fleminggatan 18

I det ikoniska Trygghansa huset på Kungsholmen hittar ni numera CONVENDUM. I en omgivning av natur, parker och är närhet vatten kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger. I huset hittar ni en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mycket mer. Dessutom är det gångavstånd till Stockholm centralstation som ökar tillgängligheten och förenklar arbetslivet.

Gävlegatan 16

I nya stadsdelen i Hagastaden hittar ni CONVENDUM på Gävlegatan 16. CONVENDUM har öppnat ett nytt coworking space fördelat på sju våningsplan med flexibla kontorslösningar och mötesrum på Gävlegatan 16 i Stockholm. Med närhet till pendeltåg och andra kommunikationer i den nya stadsdelen i  Hagastaden i Stockholm. I direkt anslutning till bland annat nya Nobis hotell finns många möjligheter till hotell, restaurang och bar.

Katarinavägen 15

I det ikoniska Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar ni CONVENDUM. Här erbjuds flertalet mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste designen och tekniken. Ni hittar också vår stora hörsal för upp till 74 personer, och som alltid får ni högklassig service och många härliga alternativ när det gäller mat och dryck.

Strandvägen 1

Med Östermalm runt hörnet och Stockholms centralstation ett stenkast ifrån hittar ni CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, några är sofistikerade medan andra har desto mer karaktär. Hos oss på Strandvägen 1 kommer ni bli inspirerade om ni väljer ett av de mer dramatiska rummen skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas. Vi erbjuder full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna era deltagare när de anländer. Är ni i behov av mat och dryck hjälper vi er gärna.

Vasagatan 16

I hjärtat av Stockholm central business district, precis intill centralstationen på Vasagatan 16 ligger CONVENDUM. Med ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två personer upp till 150 i vår vackra lounge och vinterträdgård där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Västra Järnvägsgatan 3

Mitt emot Centralstationen finner ni CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3. Ett toppmodernt coworking center med moderna mötesrum. En avslappnad miljö med service i absoluta toppklass.

Konferens Stockholm city – hitta rätt lokal

När ni ser er om efter konferenslokal i centrala Stockholm är det klokt att fundera kring vad konferenslokalen behöver vara utrustad med och vilken kapacitet den behöver ha.

Vad är viktigt för er och vad är syftet med konferensen? Är det förstklassig service, en unik och inspirerande miljö eller bra teknisk utrustning? Oavsett vilket har CONVENDUM den optimala konferenslokalen i Stockholm city.

Få hjälp att fixa konferensen i Stockholm city

Vi på CONVENDUM erbjuder dig och ditt företag hjälp med allt kring er konferens. Hos oss får ni förutom stans bästa kaffe, fika och mat även service i världsklass.

Vi har lokaler som passar såväl mindre som större grupper. Våra största lokaler rymmer flera hundra deltagare och lämpar sig väl för större konferenser eller event. Vi har också mindre lokaler och rum för mer personliga konferenser.

Konferens med närhet till restauranger i Stockholms city

Alla våra lokaler i Stockholm är belägna på centrala adresser, mitt i city, nära restauranger, barer och caféer. Personalen på CONVENDUM finns alltid nära till hands och hjälper gärna till med tips och rekommendationer för att hitta rätt restaurang.

Vill du veta mer om våra konferenspaket i Stockholm city?

Kontakta oss via formuläret här bredvid för att se våra konferenspaket och få en offert baserad på just era önskemål alternativt läs mer om våra konferenser.

Läs mer

Planerar du konferens i Stockholm city?

CONVENDUM erbjuder:

Professionell service och personal

Vårt dedikerade team är med er från allra första början för att hälsa dig och dina kollegor välkomna till konferensen. Våra medarbetare ser till att en gästvänlig atmosfär skapas och att er konferens flyter på bra och blir minnesvärd.

God mat/dryck till lunch eller middag

Optimera tiden på våra anläggningar och minimera ansträngningen genom att låta vår kunniga personal assistera med mat och service under er konferens. Oavsett om ni vill servera nybryggt kaffe och nybakade bullar eller en fräsch lunch så finns vi här för att stötta.

Exklusiva och inspirerande miljöer

Våra utrymmen är designade för att skapa en känsla av komfort och inspiration för våra konferensdeltagare. Oavsett antal deltagare och val av lokaler innebär en konferens hos CONVENDUM en konferens i en inspirerande miljö. Vi vill att våra ytor ska vara en naturlig plats för att välkomna kollegor, samarbetspartners och kunder för möten och evenemang. Allt ska flyta smidigt och samtidigt kännas inspirerande.

Modern teknik

Teknikstrul ska inte få sabotera er konferens. Alla våra konferensrum och lokaler i Stockholm är utrustade med modern och användarvänlig teknik. Om du behöver assistans med förberedelserna finns vår personal tillgänglig för att bidra med den support som behövs, under hela konferensen.

Ergonomiska designmöbler

Det är viktigt för oss att erbjuda en bekväm konferensmiljö. De ergonomiska designmöblerna i våra lokaler är skapade i samarbete mellan CONVENDUM och Ragnars. Med våra ergonomiska sittmöbler och genomtänkta inredning vill vi skapa utrymmen för avslappning och kreativt tänkande.

Hjälp med planering

Förutom att vara närvarande under din konferens erbjuder vi också hjälp med planering av aktiviteter. Om du vill arrangera aktiviteter för att stärka sammanhållningen, till exempel, så hjälper vi gärna till att hitta lämpliga aktiviteter i området.

Individuella eller färdiga konferenspaket

CONVENDUM erbjuder en rad olika konferensalternativ, såväl färdiga konferenspaket som skräddarsydda alternativ som anpassas efter era specifika önskemål. Vi kan arrangera allt från heldags- och halvdagskonferenser till konferenser med middag och övernattning.

Planerar du en större konferens med flera hundra deltagare eller en mindre sammankomst för en handfull personer? Vi har lokaler som matchar alla typer av behov. Kontakta oss för ytterligare information om våra möteslokaler eller läs mer.

Läs mer

CONVENDUMs konferenslokaler i Stockholm city

Konferens i Stockholm – mellan Stureplan och Hötorget, Kungsgatan 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 är beläget på en av de mest centrala och välkända gatorna i Stockholm. Här erbjuds flera moderna och funktionella mötesrum i olika storlekar, samt rymliga seminarie- och konferenslokaler. Det stora konferensrummet är utrustat med två stora skärmar och projektorer, och har kapacitet för 110 personer.

Konferens i Stockholm – Norrmalm/Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57

På Birger Jarlsgatan 57, i Spårvagnshallarna, ligger CONVENDUM. Detta kontor har ett utmärkt läge precis i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm och passar perfekt för dem som önskar mötes- eller konferensmöjligheter nära stadens puls. På bottenvåningen hittar du vårt unika cafékoncept, CONVENDUM Coffee. I receptionen möts ni av ett loungeområde, och därifrån har ni tillgång till olika mötesrum i olika storlekar samt en rymlig konferenslokal med kapacitet för ungefär 110 deltagare.

Konferens i Stockholm – Östermalm, Nybrogatan 17

På adressen Nybrogatan 17 i Stockholm erbjuds ett urval av mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. Här välkomnas du av ljusa och moderna utrymmen med stora fönster, avancerad teknik och en trivsam lounge. På Nybrogatan 17 har ni möjlighet att arrangera möten och konferenser på en av Stockholms mest attraktiva adresser, med endast några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. I anslutning till mötesrummen finns en lounge där ni kan njuta av fika, ha möten eller nätverka.

Konferens i Stockholm – Odenplan, Vegagatan 14

CONVENDUMs lokaler vid Odenplan i centrala Stockholm erbjuder ett brett utbud av mötes- och konferenslokaler som passar både stora och små grupper. I våra ljusa och fräscha utrymmen med utsikt över ett livligt Odenplan, erbjuds modern teknik och inspirerande ytor. Direkt utanför mötesrummen finns en lounge där du kan hålla möten eller arbeta, och om du blir sugen på en god kopp kaffe finns vår barista redo att servera dig en utsökt kopp premiumkaffe i vårt café – CONVENDUM Coffee.

Konferens i Stockholm – Stureplan, Biblioteksgatan 29

Ett stenkast från Stureplan, strategiskt placerat på en av Stockholms mest prestigefyllda adresser, ligger vårt konferens- och kontorshotell. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM ett urval av mötes- och konferensrum som rymmer upp till 80 personer.

Konferens i Stockholm – Kungsholmen, Fleminggatan 18

I Trygg-Hansa-huset på Kungsholmen hittar du CONVENDUM. Här omges du av natursköna områden, parker och närheten till vattnet. Vid entrén välkomnas du av ett vattenfall som rinner ner i en av våra avkopplande lounger. Byggnaden inrymmer en stor lounge, en imponerande konferenslokal med plats för flera hundra personer och mycket mer. Dessutom ligger Stockholms Centralstation inom gångavstånd från våra lokaler på Fleminggatan.

Konferens i Stockholm – Hagastaden, Gävlegatan 16

På Gävlegatan 16 i stadsdelen Hagastaden har CONVENDUM etablerat ett coworking space fördelat över sju våningar, med anpassningsbara kontorslösningar och mötesrum. Härifrån har du nära till både pendeltåg och bussar, liksom restauranger och hotell.

Konferens i Stockholm – Södermalm, Katarinavägen 15

I det berömda Glashuset på Södermalm i Stockholm, beläget bara några minuters promenad från Slussens bussterminal och tunnelbanestation, ligger CONVENDUM. Här finns ett brett utbud av mötesrum i olika storlekar. I Glashuset erbjuder vi en rymlig hörsal med kapacitet för upp till 74 personer, och som alltid kan du förvänta dig förstklassig service samt ett brett utbud av mat- och dryckesalternativ.

conference

Konferens i Stockholm – Östermalm, Strandvägen 1

På Strandvägen 1 sitter inspirationen väggarna. Här, på Östermalms bästa adress, med Stockholms Centralstation på promenadavstånd, hittar du CONVENDUMs kanske mest unika lokaler. Varje konferensrum har sin egen unika karaktär, där vissa utstrålar sofistikation medan andra har en mer utpräglad personlighet.

Kontor och konferens östermalm

Konferens i Stockholm – Centralstationen, Vasagatan 16

Precis intill Centralstationen och Arlanda Express, bara en kvarts promenad från mysiga Gamla Stan, ligger CONVENDUMs flaggskepp på Vasagatan 16.

I våra flaggskepps-lokaler hittar du många olika moderna mötes- och konferensrum i varierande storlekar. Vår utbud spänner från de minsta mötesrummen som rymmer två personer till utrymmen som kan rymma upp till 150 personer. Här finns även möjligheter för mingel, utställningar och andra evenemang..

Konferens i Stockholm – Centralstationen, Västra järnvägsgatan 3

På andra sidan gatan om Centralstationen, nära Arlanda Express och SJ-tågen, ligger CONVENDUMs anläggning på Västra Järnvägsgatan 3. Här finns ett modernt coworking space och möteslokaler, i en avslappnad atmosfär.

 

Konferens i Stockholm – City/Norrmalm,  Sveavägen 38

I våra lokaler på Sveavägen 38 hittar ni konferens- och mötesrum i flera olika storlekar och stilar. Här, mitt i city, har ni gångavstånd till Stureplan, Hötorget och Odenplan, med några av stans bästa restauranger och shoppingstråk ett stenkast bort. 

Konferens i Stockholm – Östermalm/Stureplan, Brahegatan 10

CONVENDUM på Brahegatan 10 ligger på bästa adress, mitt på Östermalm, i Stockholm. Här har ni nära till Stureplan och Stockholms hetaste och mest fancy kvarter. Våra rymliga lokaler har mötesrum i olika storlekar, för olika typer av grupper och konferenser. 

Konferens i Stockholm – City, Drottninggatan 29 

I våra premiumlokaler på Stockholms största shoppinggata, Drottninggatan, hittar du fräscha och rymliga coworking-ytor kombinerat med mötes- och konferensrum i olika storlekar. 

Konferens i Stockholm – Sundbyberg, Rissneleden 10 

I stadsdelen Umami Park i Sundbyberg, bara ett par minuter med pendeltåget från Stockholms city och Odenplan, ligger CONVENDUMs lokaler. Här finns mötesrum för upp till tio personer, för er som letar lokal för en mindre konferens. Lokalen ligger vackert belägen mitt i naturen, och bara några minuter från storstadspulsen. 

Konferens i Stockholm –  Sundbyberg, Vasagatan 14 A 

Bara 6 minuter från Stockholm City och Odenplan, i en av Sundbybergs häftigaste byggnader, Koppartråden, ligger CONVENDUMs lokaler. Här finns flera mötesrum i olika storlekar med möjlighet till olika typer av möten och konferenser.

Samuel Daneberg

BOKA NÄSTA KONFERENS MED CONVENDUM

Med ett brett utbud av mötesplatser i både Stockholm och Göteborg, erbjuder CONVENDUM en smidig lösning för att arrangera din konferens. Våra rådgivare ser till att ni hittar en passande lokal, oavsett storleken på er grupp.

Kontakta oss

Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0) 10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. .

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Stockholm eller övriga locations i Sverige och på Mallorca i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här

Konferens Stockholm city – vanliga frågor och och svar!

Hur hittar jag en konferenslokal som ligger i Stockholm city?

Alla våra lokaler ligger centralt belägna i Stockholm city. Vi har 14 unika konferensanläggningar i Stockholm, som ligger centralt belägna på några av stans bästa adresser, med närhet till restauranger, butiker och sevärdheter. Våra lokaler har kapacitet för allt från en handfull till flera hundra personer. Du kan läsa mer om samtliga av våra anläggningar på vår webbplats.

Är det dyrt med konferens i Stockholm city?

Kostnaden för en konferens i Stockholm city kan variera avsevärt. Faktorer som adress/läge, antalet deltagare, längden på evenemanget och andra specifika krav påverkar priset. Fyll i vårt kontaktformulär med mer information om er konferens för att få en prisuppskattning av oss på CONVENDUM.

Hur gör jag för att boka konferens med CONVENDUM?

Att boka konferens med CONVENDUM är enkelt och smidigt. Med oss kan du boka färdiga konferenspaket eller skräddarsydda paket som tas fram utifrån era önskemål. Använd formuläret här bredvid för att enkelt skicka in en förfrågan.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev