Välkommen till ett förstklassigt konferenscenter på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum upp till 100 personer med den senaste tekniken. Strax utanför Biblioteksgatan 29 har du Stureplan omgiven av flera restauranger, butiker och sevärdheter. Här har du möjlighet att ta ett möte från Stockholms centrum. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

Hörsal, 100 personer

max 100
Stor och luftig hörsal för upp till 100 personer. Hörsalen passar perfekt för större konferenser och föreläsningar och kan möbleras på många olika sätt. Hörsalen är utrustad med ett kraftfullt ljudsystem, en projektor och projektorduk. Utanför hörsalen hittar du flera mötesrum i olika storlekar och en vacker lounge för mingel.

Mötesrum, 12 personer

max 12
Ett modernt och professionellt mötesrum för upp till 12 personer med TV-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp eller samtalslokal och ligger intill en vacker lounge.

Mötesrum, 8 personer

max 8
Ett modernt och professionellt mötesrum för upp till 8 personer med TV-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp eller samtalslokal och ligger intill en vacker lounge.
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se