Varmt välkomna till CONVENDUM’s konferenscenter som ni hittar mitt på Avenyn med stans absolut bästa adress. Här har ni närhet till trevliga restauranger, shopping, flygbussar och centralstationen.

Vi erbjuder ett tiotal toppmoderna mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vi har allt från mötesrum för 2-8 personer upp till 150 personer i vår vackra lounge där vi anordnar olika events, mingel och utställningar. Våra konferensvärdar ger våra gäster förstklassig service och en upplevelse utöver det vanliga.

Konferenslokal, 120 personer

Max 120
Lokalen ligger på första våningen, med direkt anslutning till loungen. Modernt och professionellt konferensrum för upp till 120 personer utrustat med projektor, ljudanläggning, whiteboard och wifi. Konferensrummet kan möbleras på flera olika sätt och passar perfekt för såväl konferenser, workshops och presentationer m.m.

Konferenslokal, 50 personer

Max 50
Lokalen ligger på första våningen, med direkt anslutning till loungen. Modernt och professionellt konferensrum för upp till 50 personer utrustat med projektor, ljudanläggning, whiteboard och wifi. Konferensrummet kan möbleras på flera olika sätt och passar perfekt för såväl konferenser, workshops och presentationer m.m.

Konferenslokal, 30 personer

Max 30
Lokalen ligger på första våningen, med direkt anslutning till loungen. Modernt och professionellt konferensrum för upp till 30 personer utrustat med projektor, ljudanläggning, whiteboard och wifi. Konferensrummet kan möbleras på flera olika sätt och passar perfekt för såväl konferenser, workshops och presentationer m.m.

Mötesrum, 14 personer

Max 14
Modernt och professionellt mötesrum för upp till 14 personer med tv-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp- eller samtalsrum.

Mötesrum, 8 personer

Max 8
Modernt och professionellt mötesrum för upp till åtta personer med tv-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp- eller samtalsrum.

Mötesrum, 4 personer

Max 4
Modernt och professionellt mötesrum för upp till fyra personer med tv-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp- eller samtalsrum.

Lounge, 150 personer

150
Vår vackra lounge för upp till 150 personer erbjuder en professionell och fräsch känsla och kan möbleras på många olika sätt. Loungen passar perfekt för både presentationer, mingel, workshops och mycket mer.
Kontor Vasastan

Boka visning

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se