I det ikoniska Trygg Hansa-huset på Kungsholmen hittar ni numera CONVENDUM. I en omgivning av natur, parker och med närhet till vatten kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger. I huset hittar ni en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mycket mer. Dessutom är det gångavstånd till Stockholm centralstation som ökar tillgängligheten och förenklar arbetslivet.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Hörsal, 200 personer

max 200
Stort och luftigt hörsal för upp till 200 personer. Hörsalen passar perfekt för större konferenser och föreläsningar. Den är utrustad med ett ljudsystem och två projektorer och en enorm skärm. Hörsalen är den enda i sitt slag i Stockholm. Utanför hörsalen hittar du flera mötesrum i olika storlekar och en vacker lounge för mingel.

Konferensrum, 36 personer

max 36
Stort och luftigt konferensrum för upp till 36 personer. Rummet kan möbleras på flera sätt och är utrustat med ett ljudsystem och stor projektor.

Mötesrum, 18 personer

max 18
Ett modernt och professionellt mötesrum för upp till 18 personer med TV-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp eller samtalslokal och ligger intill en vacker lounge.

Mötesrum, 8 personer

max 8
Ett modernt och professionellt mötesrum för upp till åtta personer med TV-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp eller samtalslokal och ligger intill en vacker lounge.
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

    Kontor Vasastan

    Boka visning

    Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

    Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se