Boka Mötesrum Göteborg

CONVENDUM erbjuder coworking spaces, konferenslokaler och mötesrum på attraktiva och centrala adresser i Göteborg.

Hos oss på CONVENDUM i Göteborg hittar du allt du behöver för ett effektivt och inspirerande arbete.

Våra faciliteter är utformade för att främja samarbete, kreativitet och nätverkande. Vi erbjuder avkopplande lounger, coworking spaces, privata kontorsrum samt mötesrum och konferensrum som kan bokas efter behov.

Allt för att ge dig och dina kollegor bästa möjliga förutsättningar till ett flexibelt och framgångsrikt kontorsalternativ!

Läs mer om våra mötesrum i Göteborg:

Läs mer

Adresser

Konferens Göteborg

Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck. Det innebär även full service med hjälp från vår personal på plats med det som behövs för att göra ert möte så bra som möjligt.

Moderna och flexibla mötesrum i Göteborg

Allt fler arbetar med flexibla kontorslösningar och mycket mer på distans än vad vi tidigare gjort. Det gör att behovet av att boka externa mötesrum ökat markant senaste åren.

CONVENDUM finns som ett svar på skiftningen av kontorslösningen och de ökade behoven av mer flexibla kontorslösningar.

CONVENDUM erbjuder coworking spaces som en lösning som fungerar både långsiktigt och kortsiktigt eftersom det är flexibelt och möter företagens behov. Vi erbjuder dessutom möjlighet att boka konferenslokaler och mötesrum för enstaka tillfällen, möten och event.

Vill du boka ett mötesrum i Göteborg?

Läs mer och boka mötesrum i Göteborg:

Boka mötesrum

Många fördelar med flexibla kontorslösningar i Göteborg

CONVENDUM erbjuder flexibla hyreskontrakt på alla sina coworkingytor i Göteborg. Det innebär att du kan byta till en mindre eller större kontorsyta efter dina behov. Oavsett om du är frilansare eller driver ett större företag kan CONVENDUM hjälpa dig att hitta rätt kontorslösning.

CONVENDUMs kontor är belägna på attraktiva adresser i Göteborg. Som medlem blir du del av ett community som andas business, innovation och framgång.

INGÅR I ALLA VÅRA MEDLEMSKAP:

LOUNGE

COWORKING SPACE

ÖPPET 24/7

FRUKOST VARJE DAG

CONCIERGE

GYM

BLIXTSNABBT WIFI

SKRIVARE

MEDLEMSAPP

ERGONOMISKA KONTORSMÖBLER

FÖRETAGSADRESS

VÅRA LOKALER I GÖTEBORG

CONVENDUM har två anläggningar i Göteborg, en på Kungsportsavenyn och en på Stampgatan. Båda anläggningarna har ett stort utbud av mötesrum i olika storlekar.

CONVENDUM Kungsportsavenyn

CONVENDUM Kungsportsavenyn ligger mitt på avenyn, i centrala Göteborg, med närhet till både affärer, restauranger och kollektivtrafik.

Anläggningen har 13 mötesrum i olika storlekar, från små rum för två personer till stora rum för upp till 74 personer.

På vårt coworking space kan du bjuda in till både mindre möten och större konferenser. Oavsett om ni är en handfull eller hundratal har vi en lokal som passar för ert event eller möte.

Om ni är ett stort antal personer som vill boka mötesrum i Göteborg så är vår hörsal det perfekta alternativet. Hörsalen tar upp till 120 personer. Vill du bjuda in till en stor föreläsning eller ett större event passar den här lokalen utmärkt.

Oavsett val av lokal möts ni av vår personal när ni ankommer till mötet eller konferensen. Vår trevliga personal som välkomnar er, visar er till lokalen och hjälper er med allt praktiskt kring ert möt eller event.

CONVENDUM Stampgatan

CONVENDUM Stampgatan ligger i det natursköna området Stampen, nära Göteborgs Centralstation. Anläggningen har 10 mötesrum i olika storlekar, från små rum för två personer till stora rum för upp till 40 personer.

Mötesrummen är utrustade med den senaste tekniken, inklusive projektor, ljudsystem, whiteboard och Wi-Fi. Rummen är också utformade för att vara både funktionella och inspirerande.

Mötesrum för upp till 40 personer

Det här rummet passar för konferenser, workshops och andra större sammankomster. Rummet har en modern design med bekväma möbler, ett stort konferensbord och en projektor.

Mötesrum för upp till 10 personer

Vårt rum som tar upp till 10 personer är perfekt för möten, intervjuer och andra mindre sammankomster. Rummet har en avslappnad atmosfär med bekväma soffor och fåtöljer.

Mötesrum för upp till 6 personer

Det här rummet lämpar sig utmärkt för brainstorming, kreativa workshops och andra mindre möten. Rummet har en flexibel inredning som kan anpassas efter dina behov.

Utöver mötesrummen erbjuder båda anläggningarna i Göteborg också en rad andra faciliteter, såsom en lounge med kaffe och te, en reception och teknisk support.

BOKA VISNING

Boka en visning och upplev CONVENDUM på egen hand!

Vi vill att du ska se med egna ögon vad CONVENDUM har att erbjuda. Boka en visning av en av våra anläggningar och upptäck ett community som erbjuder en social och professionell kontext.

Våra kontor är utformade för att främja affärer. Vi serverar daglig frukost, så att du kan börja dagen med energi. Vi erbjuder också ett brett utbud av faciliteter, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Kontakta oss idag för att boka en visning!

Kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret intill för att boka en visning. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kontakta oss

 

Boka mötesrum Göteborg – vanliga frågor och svar

Vad har CONVENDUM i Göteborg för öppettider?

Vi vet att alla inte har samma arbetstider. Därför är våra kontorshotell tillgängliga 24/7, så att du kan arbeta när du vill.

Under helgfria dagar är våra coworkingytor bemannade mellan kl. 08.00-17.00. Under dessa timmar finns vår personal tillgänglig för att hjälpa dig med allt du behöver.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev