Bästa Kontor Stockholm

Behöver ditt företag nya lokaler i Stockholm? Är du less på långa hyreskontrakt och traditionella kontorsavtal? När du blir medlem hos CONVENDUM kan du ta del av våra coworking spaces, men också hyra ett privat kontor om du föredrar det.

Inget företag är för litet eller för stort, för större bolag har vi hela våningsplan för uthyrning – många kvadratmeter till ert förfogande. Hyresavtalen är alltid flexibla och det går enkelt att skala upp eller ner storleken på lokalerna efter behov.

När du väljer att hyra ditt nya kontor i Stockholm genom CONVENDUM kan du lägga mindre pengar på kontorskostnader och fokusera din tid på det som är viktigt: ditt företags kärnverksamhet.

Här kan du läsa mer om hur det är att ha sin arbetsplats på CONVENDUM, om hur det moderna kontoret är en smidig lösning för ditt företag.

MODERNA KONTOR I STOCKHOLM

Allt fler jobbar hemifrån delar av sin tid, därför har efterfrågan på flexibla kontorslösningar skjutit i höjden. Coworking spaces är en lösning som fungerar på både lång och kort sikt, eftersom det är så pass flexibelt och snabbt kan möta företagarens behov. Om du frågar oss erbjuder vi Sveriges snyggaste kontor.

Förutom att du får en arbetsplats i en inspirerande arbetsmiljö med helt fantastiska förmåner, får du också tillgång till kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign.

Vi har tagit fram en unik möbelkollektion i samarbete med Ragnars. De har skräddarsytt hela möblemanget efter varje lokal.

FLEXIBLA AVTAL SOM GÅR LÄTT ATT SKALA

Att bli medlem hos CONVENDUM innebär att du får tillgång till coworking-ytor i öppna kontorslandskap, privata kontor, mötesrum och konferensrum. Allt detta på den av våra adresser i Stockholm som passar dig bäst. Eftersom vi har flexibla medlemskap där du kan lägga till eller ta bort lokaler efter behov, spelar det ingen roll hur stort företag du driver. Du kommer garanterat att få en smidig lösning med ett modernt kontor som du blir nöjd med.

Läs mer om kontorshotell.

ETT ANPASSAT MEDLEMSKAP FÖR KONTOR I STOCKHOLM

Att bli medlem hos CONVENDUM innebär att du med varm hand kan lämna över de mindre roliga kringtjänsterna som rör kontorsavtal till oss. Vi låter dig fokusera på ditt företagande, medan vi ser till att allting fungerar.

CONVENDUM SKÖTER DRIFTEN

Glöm elavtal, IT-support, inredning, drift och reception – det tar vi hand om. Vi ser till att du har rätt förutsättningar för att kunna jobba produktivt. Här finns alltid papper i skrivaren och kaffe i bryggaren, sånt slipper du tänka på. Dessutom har du fri tillgång till gym och varje vardag serverar vi frukost. På after worken varje vecka kan du passa på att mingla och träffa likasinnade.

KONTOR I STOCKHOLM FÖR FÖRETAG I ALLA STORLEKAR

Eftersom medlemskapet hos CONVENDUM är flexibelt fungerar det bra för alla företag – oavsett storlek. Du kan enkelt byta till större lokaler om företaget expanderar eller till mindre lokaler om det är dags att skala ner.

DU INGÅR I ETT SOCIALT COMMUNITY

En bonus med att hyra kontor i Stockholm hos CONVENDUM är att du blir en del av ett inkluderande community. Eftersom du delar vissa av kontorsytorna med andra medlemmar får du en naturlig träffpunkt att knyta nya kontakter, och vem vet, kanske hitta en ny affärspartner.

Varje vardag serverar vi frukost och varje vecka håller vi after work – detta blir naturliga mötesplatser där du har möjlighet att nätverka med andra företagare.

Som medlem hos CONVENDUM, oavsett om du har kontor i Stockholm, Göteborg eller Palma de Mallorca, är du alltid välkommen på dessa tillställningar.

Läs mer om vad ett medlemskap kostar och vad som ingår

Jag vill läsa mer om medlemskap hos CONVENDUM

NYFIKEN? KONTAKTA OSS IDAG

CONVENDUM driver moderna och efterfrågade kontorshotell och konferensanläggningar i både Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Du får tillgång till premiumkontor och aktivitetsbaserade och öppna coworkingytor. Dessutom finns lounge, konferenscenter, restaurang, gym och café – bland annat.

Om du är nyfiken och vill boka en visning kan du alltid höra av dig. Välj det sätt som passar dig:

– Fyll i formuläret här på sidan

– Ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88

– Skicka e-post till info@convendum.se

– Eller testa vår chattfunktion här på sidan.

Om du är nyfiken på fler bilder kan du titta på våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

VAR I STOCKHOLM FINNS CONVENDUM?

I Stockholm har vi många coworking spaces och hybridkontor på centrala adresser. Här hittar du bland annat lounger, privata kontor, mötesrum och konferensrum.

Alla lokaler har personal på plats mellan klockan 08.00 och 17.00, men som medlem kan du komma hit dygnet runt, vilken dag som helst.

Gemensamt för våra coworking spaces är att vi alltid erbjuder flexibla hyreskontrakt. Med det menar vi att du kan öka eller minska kontorsytan efter dina behov. Kanske är du en frilansare som bara behöver ett litet rum, eller så bedriver du ett företag med medarbetare där du behöver fler platser – vi hjälper dig att hitta rätt. Tillsammans går vi igenom dina behov och hittar en plats som passar dig.

När du hyr in dig på något av våra exklusiva kontor i Stockholm blir du samtidigt medlem i ett community som andas business.

Att välja CONVENDUM för ditt kontor gör att du får mer än bara ett kontor. Dels får du ett premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna ytor, men du får också tillgång till lounger, konferenscenter för events, restaurang, café, musikstudios och showrooms.

Jag vill se vilka adresser CONVENDUM finns på i Stockholm

 

BÄSTA KONTOR STOCKHOLM. VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR!

VAR LIGGER CONVENDUMS BÄSTA KONTOR, STOCKHOLM?

I Stockholm har CONVENDUM kontorshotell på över tio olika adresser. Vi finns centralt på både Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan och invid Stockholms centralstation. Om du föredrar att sitta utanför city finns vi även i Sundbyberg.

Alla adresser är centrala och har nära till kommunikationer, restauranger och butiker.

Om du är nyfiken på någon av våra lokaler kan du höra av dig och få en rundvisning innan du bestämmer dig.

Du kan boka en visning direkt online eller ringa +46 (0)10 510 08 88​ eller mejla till info@convendum.se.

Boka visning online här.

VAD KOSTAR ETT MEDLEMSKAP PÅ CONVENDUM?

Att bli medlem kostar 5 825 kronor i månaden. Då får du tillgång till alla våra kontorshotell i både Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Vårt medlemskap är all inclusive, vilket betyder att du bland annat får tillgång till modernt utrustade mötesrum, privata kontor och förstklassig service.

I ALL INCLUSIVE INGÅR OCKSÅ:

 • Ditt personliga skåp där du kan förvara dina saker.
 • WiFi och tillgång till skrivare.
 • Telefonrum.
 • Frukost alla vardagar.
 • Tillgång till musikstudio och gym.
 • Möjlighet att boka konferens- och mötesrum.
 • Flexibelt hyresavtal (du kan lägga till ett eller flera privata kontor).

Eftersom vi finns på många olika adresser kan du själv välja varifrån du vill jobba. Även om du har din bas på ett av våra kontor i Stockholm kan du jobba från Göteborg om du har vägarna förbi.

Ditt medlemskap är personligt och kan inte lånas ut.

VAD INNEBÄR COWORKING?

Coworking är ett ord som har en bred betydelse. Du kan få olika svar om vad det betyder beroende på vem du frågar. Om du frågar oss på CONVENDUM betyder det att vi har ett antal coworking spaces, eller kontorshotell om du föredrar det ordet. Här finns aktivitetsbaserade utrymmen där du kan jobba fokuserat och separata mötesrum för effektiva möten.

I OCH MED MEDLEMSKAPET FÅR DU BLAND ANNAT TILLGÅNG TILL:

 • Telefonbås
 • Mötes- och konferensrum
 • Utrymmen för fokuserat arbete
 • Lounge för pauser och mer avslappnade möten
 • Möjlighet att hyra privata kontorsrum i olika storlekar

VAR FINNS CONVENDUM?

CONVENDUM har kontorshotell i Stockholm, Göteborg och i Palma de Mallorca. Som medlem har du alltid tillgång till alla våra coworking spaces, även om vi skulle öppna i en ny stad.

Läs mer om att bli medlem

VILKA ÖPPETTIDER HAR CONVENDUM?

Som medlem hos CONVENDUM har du tillgång till våra coworking spaces dygnet runt. Receptionerna är bemannade under kontorstid, men vill du jobba utanför kontorstider är det inga problem.

Är du nyfiken på att hyra kontor?

Du kan boka en visning direkt online eller ringa +46 (0)10 510 08 88​ eller mejla till info@convendum.se.

Modernt alternativ till lokal i Stockholm

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev