Bästa kontor Göteborg

Söker ditt företag nya lokaler? Är du på jakt efter lediga kontor i Göteborg? Hos CONVENDUM kan du bli medlem och ta del av våra coworking spaces, eller hyra ett privat kontor. Här finns stora möjligheter för just ditt företag att lägga mindre pengar på kontorskostnader och mer tid på det som är viktigt: kärnverksamheten.

Här kan du läsa mer om våra flexibla och kostnadseffektiva kontorslösningar i Göteborg. Och hur du också, om du vill, kan jobba från Sveriges huvudstad när du har vägarna förbi.

Läs mer om medlemskap.

Moderna kontor i Göteborg

Många har börjat att arbeta hemifrån flera dagar i veckan, varför efterfrågan på flexibla kontorslösningar har ökat. Det har visat sig att coworking spaces är en lösning som fungerar både långsiktigt och kortsiktigt eftersom det är flexibelt och möter företagens behov.

Flexibla avtal

När du blir medlem hos CONVENDUM får du tillgång till coworking-ytor i öppna kontorslandskap, privata kontor, mötesrum och konferensrum. Alltsammans på en central adress i hjärtat av Göteborg. Det spelar ingen roll hur stort företag du driver, med CONVENDUM kan du alltid få en smidig lösning med moderna kontorslösningar och flexibelt medlemskap.

Läs mer om kontorshotell

Office Gothenburg

Ett anpassat medlemskap som möter dina behov

När du blir medlem hos CONVENDUM kan du lugnt låta oss ta hand om de mindre roliga kringtjänsterna som behövs för att driva ett kontor. Du ska bara fokusera på ditt företagande.

Vi tar hand om driften

El, teknik, inredning, drift och reception – det tar vi hand om. Vi jobbar hårt för att se till att du har rätt förutsättningar för att kunna jobba produktivt. Kaffe, gym, frukost och AW varje vecka finns alltid tillgängligt.

För både stora och små företag

Våra kontorslösningar fungerar bra för alla företag, oavsett storlek. Eftersom medlemskapet är flexibelt kan du byta till större lokaler om ni expanderar, eller till mindre lokaler om ni skalar ner.

Ett socialt community

När du väljer att hyra kontor hos CONVENDUM blir du också en del av ett socialt, inkluderande community. Eftersom du delar vissa kontorsytor med andra medlemmar har du alla chanser att knyta nya kontakter och kanske hitta nya affärer.

Vi serverar frukost varje dag och har after work varje vecka – naturliga mötesplatser att nätverka med andra företagare.

När du har kontor hos oss i Göteborg, eller i Stockholm eller Palma de Mallorca, är du alltid välkommen på dessa tillställningar.

Läs mer om vad ett medlemskap kostar och vad som ingår

Jag vill läsa mer om medlemskap hos CONVENDUM

Lediga lokaler i Stockholm City och centrala stadsdelar

Bästa kontor Göteborg. Vanliga frågor och svar!

Var ligger CONVENDUMs bästa kontor, Göteborg?

På Kungsportsavenyn 21 ­– i hjärtat av Göteborg finns sju våningar med moderna kontorsrum. Här finns coworking-ytor och rum för möten och konferenser. Med hissen tar du dig upp till takterrassen där du kan njuta av utsikten över Avenyn. Det centrala läget gör att du har nära till kommunikationer, matställen och affärer.

Bottenplan rymmer ett gym och bil- och cykelgarage. Allt för att det ska vara enkelt för dig.

Du är varmt välkommen att komma och titta på lokalen och få en rundvisning innan du bestämmer dig. Du kan boka en visning direkt online eller ringa +46 (0)10 510 08 88​ eller mejla till info@convendum.se.

Boka visning online här.

Vad kostar ett medlemskap på CONVENDUM?

Det kostar 5 825 kronor per person att bli medlem hos CONVENDUM. I medlemskapet ingår tillgång till samtliga kontorshotell i Sverige och Spanien. Det betyder att du kan jobba från Göteborg, Stockholm eller Palma de Mallorca om du vill.

Vi brukar kalla vårt medlemskap för all inclusive, i det ingår bland annat modernt utrustade mötesrum, privata kontor och service av hög klass.

I all inclusive ingår också:

 • Ditt personliga skåp där du kan förvara dina saker.
 • WiFi och tillgång till skrivare.
 • Telefonrum.
 • Frukost alla vardagar.
 • Tillgång till musikstudio och gym.
 • Möjlighet att boka konferens- och mötesrum.
 • Flexibelt hyresavtal (du kan lägga till ett eller flera privata kontor).

Eftersom CONVENDUM har flera olika kontorshotell kan du välja varifrån du vill jobba. Även om du hyr din kontorsplats i Göteborg kan du jobba från centrala Stockholm om du ska dit.

Ditt medlemskap är personligt och kan inte lånas ut.

Vad innebär coworking?

Coworking är ett vitt begrepp som kan betyda olika saker beroende på vem du frågar. För oss på CONVENDUM betyder det att vi tillhandahåller ett antal coworking spaces, eller kontorshotell som det även kallas. I dessa kontorshotell finns aktivitetsbaserade utrymmen där du kan jobba fokuserat och där möten kan hållas i separata mötesrum.

I och med medlemskapet får du bland annat tillgång till:

 • Telefonbås
 • Mötes- och konferensrum
 • Utrymmen för fokuserat arbete
 • Lounge för pauser och mer avslappnade möten
 • Möjlighet att hyra privata kontorsrum i olika storlekar

Var finns CONVENDUM?

I dag finns CONVENDUM i Göteborg, Stockholm och Palma de Mallorca. När du blir medlem får du alltid tillgång till samtliga kontorshotell, även när vi öppnar i en ny stad.

Läs mer om att bli medlem

Vilka öppettider har CONVENDUM?

Alla våra coworking spaces har öppet dygnet runt. Receptionen är bemannad under kontorstider. Men vill du jobba tidig morgon eller sen kväll är du varmt välkommen.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

!Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev