BÄSTA COWORKING SPACE PALMA DE MALLORCA

Söker du Palmas bästa coworking office? I centrala Palma de Mallorca, i en prestigefastighet från 1500-talet har CONVENDUM sitt coworking space.

Hos oss får du flexibla kontorslösningar och mötesrum som ger dig möjlighet att jobba från Mallorca.

I vår lounge finns flexibla arbetsytor med höj- och sänkbara skrivbord. Vår personal säkerställer att du har allt du behöver för att kunna sköta ditt arbete utan störningsmoment.

Som medlem får du tillgång till alla våra locations – både i Sverige och Spanien. Det betyder att du, om du behöver, även kan sitta i Stockholm eller Göteborg och jobba.

Jag vill läsa mer om CONVENDUMs coworking spaces

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

COWORKING SPACE I PALMA

När du blir medlem i CONVENDUM har du tillgång till centrets lounge och coworking-ytor dygnet runt. Medlemmar kan alltid boka mötes- och konferensrum och har dessutom tillgång till gym, skrivare, WiFi och frukost varje dag.

Varje vecka har vi AW som är en utmärkt möjlighet att nätverka med andra företagare.

Behöver du kontor i Stockholm eller Göteborg ibland?

Våra medlemmar har alltid tillgång till samtliga CONVENDUMs coworking spaces. Vi öppnar nya kontor löpande och som medlem har du möjlighet att själv välja från vilken plats du föredrar att jobba med ditt företag.

Hyr ditt eget kontor eller arbeta i vårt coworking space

Flexibilitet är ett nyckelord på CONVENDUM. Om din ordinarie plan var att bara nyttja coworking-ytorna men ditt behov förändras, då löser vi det. Hör av dig till oss så ser vi till att du får hyra ett eget kontor.

Vi lägger då till ett kontor, utöver ditt medlemskap, med separat hyra. Flexibiliteten speglas även här eftersom du kan hyra bara ett kontorsrum, flera eller om du behöver: ett helt våningsplan.

Private office – eget kontor i flera storlekar som är utrustade med bland annat:

 • eget skrivbord som är höj- och sänkbart
 • ergonomisk stol
 • förvaringsmöjligheter av hög kvalitet

Självklart är du som hyr privat kontor även välkommen att nyttja kontorshotellens coworking-ytor de dagar du känner för det.

Läs mer om att bli medlem

CONVENDUM – when you are in need for a location with all services for all your coworkers

VARFÖR KONTORSHOTELL?

När du blir medlem hos CONVENDUM får du inte bara tillgång till ett centralt beläget kontor som är tillgängligt dygnet runt. Du får även en plats där ditt företag kan skapa nya affärer och nya sociala kontakter. Eftersom du arbetar under samma tak som andra medlemmar kan du under gemensamma frukostar och after works knyta nya kontakter, utbyta idéer, kunskap och kanske göra affärer.

Slipp fundera på kringtjänster

När du flyttar verksamheten till vårt kontorshotell i Palma behöver du inte fundera på städning, IT-support eller reception – det tar vi hand om. Ett effektivt sätt att spara tid och pengar samtidigt som du kan dra nytta av att sitta på ett centralt beläget kontor på en attraktiv adress.

Att ha kontor i CONVENDUMs lokaler ger ett professionellt intryck hos dina kunder och gör dig också till en attraktiv arbetsgivare.

Varmt välkommen att boka en visning redan idag.

BOKA VISNING

HÄR HITTAR DU OSS

 

Kontor Vasastan coworking

CARRER DEL APUNTADORS 4

I centrala Palma de Mallorca, på en av stans bästa adresser, hittar du vårt första coworking space i Spanien. När du kliver utanför dörren har du inte långt till den ikoniska fontänen Placa De La Reina och boulevarden Paseo del Born i stadens absoluta centrum. Du har direkt närhet till kommunikationer, shopping och restauranger. Här kan du arbeta i vår ljusa och härliga lounge eller på någon av de två takterrasserna.

Vår personal finns på plats och hjälper dig om du behöver mat och dryck till ett möte eller annat.

BOKA VISNING

Kontorsplats Stockholm city

Frågor och svar om bästa coworking space Palma de Mallorca

VAR I PALMA LIGGER CONVENDUMS COWORKING SPACE?

Du hittar våra lokaler på Carrer del Apuntadors 4, centralt i Palma med närhet till både hamnen och restauranger och shopping.

Vill du komma och titta på lokalen och känna in miljön innan du bestämmer dig? Inga problem, boka en visning direkt online, ring oss på +46 (0)10 510 08 88​ eller skicka e-post till info@convendum.se.

Boka visning online här.

VAD KOSTAR DET PÅ CONVENDUM?

Medlemskapet med tillgång att använda alla våra kontorshotell kostar 5 825 kronor per månad. Då får du ta del av CONVENDUMS kontorshotell med modernt utrustade lounger, fullt utrustade mötesrum, privata kontor och förstklassig service.

Som medlem kommer du att arbeta i våra moderna lokaler med design-möbler av hög kvalitet och med modern look. När du och dina kollegor blir medlemmar tillsammans får ni även tillgång till den service och de events som vi erbjuder – enjoy!

I medlemskapet ingår också:

 • Ditt personliga skåp där du kan förvara dina saker.
 • WiFi och tillgång till skrivare.
 • Telefonrum.
 • Frukost alla vardagar.
 • Tillgång till musikstudio och gym.
 • Möjlighet att boka konferens- och mötesrum.
 • Flexibelt hyresavtal (du kan lägga till ett eller flera privata kontor).

Eftersom vi finns på olika platser kan du välja varifrån du vill jobba. Även om du hyr en kontorsplats på CONVENDUM på Mallorca, kan du arbeta från till exempel Södermalm eller Stureplan när du är i Stockholm.

Ditt medlemskap är personligt och du kan inte låna ut det till någon annan.

VAD MENAS MED COWORKING?

Coworking kan fungera på olika sätt hos olika aktörer. Men hos oss på CONVENDUM består våra coworking spaces, eller kontorshotell som det även kallas, av aktivitetsbaserade utrymmen där den som vill arbeta fokuserat kan göra det, medan möten hålls i mötesrum.

Om du har behov kan du också hyra eget kontorsrum. Antingen en större lokal som rymmer många medarbetare eller en mindre lokal om ni är färre. För större företag erbjuder vi hela våningsplan att hyra.

Tack vare våra flexibla hyresavtal kan du enkelt byta lokaler om medarbetarna blir fler eller färre.

SOM MEDLEM HOS CONVENDUM FÅR DU BLAND ANNAT TILLGÅNG TILL:

 • Telefonbås
 • Mötes- och konferensrum
 • Utrymmen för fokuserat arbete
 • Lounge för pauser och mer avslappnade möten
 • Möjlighet att hyra privata kontorsrum i olika storlekar

VAR FINNS CONVENDUM?

Förutom i Palma de Mallorca har vi kontorshotell runtom i centrala Stockholm och i Göteborg. När du blir medlem hos oss får du tillgång till alla våra lokaler, även om de är helt nyöppnade eller om vi väljer att öppna i en ny stad.

Läs mer om att bli medlem

VARFÖR COWORKING?

Fördelen med att hyra in dig på kontorshotell är många. Särskilt om man jämför med traditionella hyresavtal där avtalstiden ofta är lång och svår att ta sig ur.

När du blir medlem hos CONVENDUM får du tillgång till alla våra kontorslokaler och slipper tänka på alla kringtjänster som städning, reception, IT-support och annat.

Läs mer om fördelarna med coworking spaces här

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

!Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev