Konferens Palma de Mallorca

Är du på jakt efter en inspirerande och unik miljö för din nästa konferens? Vill du hålla konferensen i Palma de Mallorca? Vi på CONVENDUM kan erbjuda exklusiva och populära möteslokaler för kick-off, event och konferens.

Vår konferensanläggning i Palma finns i en prestigefastighet från 1500-talet. Det betyder att du har nära till både restauranger, aktiviteter och hotell. Vi erbjuder förstklassig service och hjälper dig med dina önskemål hela vägen.

När du tar hjälp av oss får du en central lokal och ett upplägg som gör konferensen minnesvärd – alltid skräddarsytt för dig och ditt företag.

Adresser

Carrer del Apuntadors 4

På en av stadens bästa adresser – i centrala Palma de Mallorca hittar du våra konferenslokaler. Här har du nära till den ikoniska fontänen Placa de La Reina och boulevarden Paseo del Born. Kommunikationer, shopping och restauranger finns precis utanför dörren.

Boka din konferens i centrala Palma de Mallorca

Förstklassig service, toppmodern teknik i en exklusiv och inspirerande miljö – det är CONVENDUMs konferenslokaler.

Du får mer än bara en plats att vara på, vi hjälper dig med stans bästa nybryggda kaffe, mat och dryck. Ja, allt det där lilla extra som gör att just er konferens blir minnesvärd och ger er den inspiration ni behöver.

På en av Palmas bästa adresser tar vi emot er och tar hand om er under hela konferensen. Frukost, lunch eller middag? Vilka måltider behöver ni? Låt oss veta – vi fixar!

Palmas mest centrala anläggning för konferens

Tack vare det centrala läget på vår anläggning kan du vara säker på att ha nära från hotellet du bor på. Aktiviteter och restauranger finns just utanför dörrarna. Efter en lång konferensdag är det fantastiskt att avnjuta en härlig middag tillsammans.

Oavsett om du bor på Palma eller är här på besök för konferensen ska din upplevelse bli den bästa. Varför inte välja en restaurang med härlig utsikt över havet?

När du väljer CONVENDUM får du en konferens med fullt utrustade mötes- och konferensrum. Vi finns även i Stockholm och Göteborg, om ni tittar på andra städer inför er nästa konferens.

Detta får du

Professionell personal och service

Vår personal finns på plats för att ta emot och välkomna dig och dina deltagare till konferensen.

Vi vågar lova att våra professionella medarbetare kommer att skapa en varm och inbjudande känsla som gör att ni får ett fantastiskt första intryck.

God mat och dryck

Fokusera på konferensen och låt vår personal hjälpa till med bra catering och service under konferensen. Vi kommer överens innan vilka måltider ni behöver och därefter kan du släppa alla tankar på mat och lämna över det till oss. Kaffe, fikabröd, lunch eller middag? Vi hjälper dig.

Exklusiva och inspirerande miljöer

Målet med våra utrymmen är att du ska känna dig bekväm och inspirerad. Avslappnad och kreativ. Du ska tryggt kunna bjuda in kollegor, samarbetspartners och kunder utan att behöva fundera över lokalerna.

Modern teknik med projektor

Alla våra konferenslokaler har modern och lättanvänd teknik. Om du skulle behöva hjälp med eventuella förberedelser kan du lita på att vår personal finns där under hela konferensen.

Ergonomiska designmöbler

CONVENDUM har tillsammans med Ragnars tagit fram en egen designkollektion. Med denna inredning får du en bekväm konferens ur alla aspekter. Sittmöblerna är ergonomiska och rummen ger dig plats att andas och tänka fritt.

Hjälp med planering av aktiviteter

Vet du inte vilken som är den bästa aktiviteten i Palma de Mallorca? Är du osäker på vilken restaurang som är mest fantastisk? Vi kan hjälpa dig att göra konferensen perfekt. Vi hittar gärna den bästa restaurangen i området eller rätt aktiviteter för just er arbetsgrupp.

Skräddarsydda eller färdiga konferenspaket

Vi på CONVENDUM har tagit fram ett antal färdiga konferenspaket som du kan boka direkt. Men vi kan också skräddarsy paket enligt specifika önskemål. Oavsett om du vill ha hel- eller halvdagskonferens eller en konferens med övernattning och middag.

Planerar du en mindre kickoff med de närmsta medarbetarna? Eller en stor konferens med flera hundra deltagare? Hör av dig till oss för en offert.

Du når oss per telefon på +46 (0)10 510 08 88 eller via formuläret här på sidan.

Kontakta oss idag

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces kombinerat med konferensanläggningar i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. I våra kontorshotell finns både premiumkontor och aktivitetsbaserade och öppna coworkingytor kombinerat med lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Du kan alltid höra av dig om du vill boka en visning av våra lediga lokaler. Välj vilket sätt som passar dig:

– Fyll i formuläret här på sidan

– Ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88

– Skicka e-post till info@convendum.se

– Eller testa vår chattfunktion här på sidan.

Om du är nyfiken på fler bilder kan du titta in på våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Konferens Palma de Mallorca. Vanliga frågor och svar!

Vad innebär en konferens?

Att ha en konferens innebär att man samlar en grupp människor och fördjupar sig i ett visst ämne. Oftast är det människor som hör till samma arbetsgrupp, företag eller liknande organisationer som träffas.

Planerar du att hålla konferens? Hör av dig till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Vad gör man på en konferens?

På en konferens samlar man en grupp människor, ofta från samma företag eller organisation för att få information om, och diskutera ett eller flera gemensamma ämnen.

En konferens kan ibland även vara en presentation där man berättar om ett nytt projekt eller något annat stort som händer på företaget.

Ofta bidrar konferenser till ökad gemenskap, särskilt för företag med kontor på olika orter.

Vad är skillnaden mellan konferens och kongress?

En konferens är inte lika formell och storslagen som en kongress. När man håller kongress ingår ofta en bankett eller högtidlig middag och kongressen brukar pågå under flera dagar. En konferens däremot kan vara under en halvdag eller längre.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev