Aktivitetsbaserat kontorslandskap – så ser det ut

Sitter ditt företag på ett mer eller mindre traditionellt kontorslandskap med fasta platser? I så fall kan ett aktivitetsbaserat kontorslandskap göra stor skillnad i en positiv riktning. Här får de anställda möjlighet att gå undan för att arbeta fokuserat och det finns särskilda utrymmen för möten. Hos oss får du dessutom full service där allt från bemannad reception till administration av bland annat teknik och städning ingår. Läs vidare för att ta reda på mer om aktivitetsbaserade kontorslandskap.

Skillnaden mellan aktivitetsbaserat och traditionellt kontorslandskap

Ett öppet kontorslandskap med fasta arbetsplatser har negativa konnotationer för många. Trånga skrivbord och ingen möjlighet att gå undan om grannen får ett telefonsamtal.

Trots att traditionella kontorslandskap har blivit vanliga i Sverige visar forskning på att det inte är en bra arbetsmiljö. Den kan till och med försämra medarbetarnas allmänhälsa. Samtidigt har forskning visat att aktivitetsbaserade arbetsplatser är bättre. Läs mer om forskning på aktivitetsbaserade kontor.

I ett aktivitetsbaserat kontorslandskap finns särskilda sociala ytor för avstämningar, avkoppling och informella möten. Men även ytor för fokus där det är tystare så att de som behöver det kan få lugn runt sig. Dessutom finns ofta mötesrum och eventuellt även telefonrum för den som vill gå undan och ha ett samtal enskilt.

På den här sortens arbetsplats får dina medarbetare möjlighet att påverka sin egen omgivning, eftersom de kan välja vilken miljö de ska arbeta i och förflytta sig under dagen. Den här makten över sin tillvaro är något som kan leda till att de både mår bättre och blir nöjdare med dig som arbetsgivare. De får en bättre ljudmiljö och möjlighet att träffa fler än de närmsta skrivbordsgrannarna. Faktorer som dessa gynnar både egenföretagare och stora bolag.

Vårt aktivitetsbaserade kontorslandskap

På CONVENDUM erbjuder vi coworking med ett aktivitetsbaserat upplägg för små, medelstora och stora företag. Det går bra att hyra ett eller flera privata kontorsrum för företaget. Eller en hel våning om ni är ett stort bolag.

Ett medlemskap ger dig tillgång till våra Coworking spaces i Göteborg, Mallorca och på flera adresser i Stockholm samt kommande etableringar. Här finns öppna och bekväma lounger, avdelningar för fokus, telefonrum och bokningsbara mötesrum.

Väl tilltagen yta per anställd har visat sig vara en nyckel till välfungerande och uppskattade aktivitetsbaserade kontorslandskap. Men det kan vara svårt för företag att hyra en tillräckligt stor lokal på egen hand. Det är en av anledningarna till att CONVENDUM är ett bra alternativ. Eftersom flera bolag delar på lokaler och resurser hos oss får du tillgång till stora allmänna ytor till en lägre kostnad.

Utöver aktivitetsbaserade kontorslandskap erbjuder vi även service på hög nivå, som ingår i medlemsavgiften. Receptionen är bemannad mellan 8–17 och under den här tiden finns det alltid kaffe och te färdigt att ta för sig av. Personalen erbjuder även conciergeservice vid möten och konferenser enligt överenskommelse. Självklart ordnar vi även allt det praktiska med Wifi, städning, teknisk support och så vidare. I och med det får du mer tid och fokus för det viktiga på din att göra-lista.

Välj en modern arbetsplats hos CONVENDUM

Ta steget till en ny sorts kontor – med mer inspirerande miljöer, sociala ytor och möjlighet att gå undan för att fokusera. Unna dina medarbetare och dig själv en professionell miljö med fullservice. Och visa upp ditt företag från sin bästa sida vid möten. Använd formuläret för att boka en visning av ett aktivitetsbaserat kontorslandskap hos oss.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Coliving i centrala affärsdistrikt. Vi erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev