Planerar du en konferens i Stockholm?

Ligger det på ditt bord att projektera nästa konferens och nästa punkt i planeringen är att hitta konferensrum/konferenslokaler i Stockholm?

Vi vet att bra, givande och effektiva möten sker på en plats där tankar kan bli till verklighet. Därför erbjuder vi ett stort utbud av mötesrum i inspirerande atmosfärer med närhet till Gamla stan, Södermalm, Kungsholmen och många andra av huvudstadens mest attraktiva områden.

Vi utlovar variation av möteslokaler för alla ändamål och garanterar alltid hög service. Hos oss bemöts du av personal som hjälper dig med det du behöver, medan du kan kan viga fullt fokus till ditt möte.

Bjud in till möten eller konferenser på någon av våra attraktiva adresser runtom i centrala Stockholm.

Samuel Daneberg

Endagskonferens i Stockholm

Möteslokaler med Stockholms bästa läge

Med oss hittar du enkelt det du söker och mer därtill. Våra möteslokaler ligger i områden i Stockholm där det finns gott om förstklassiga restauranger med bra mat och smaker från världens alla hörn, hotell där du kan boka rum för övernattning, reseknytpunkter för enkla resor och även affärsdistrikt nära intill. Vad mer kan man egentligen önska sig?

Låt dig inspireras av den arbetsmiljö och de möjligheter vi erbjuder och kombinera arbete med de fantastiska upplevelser som finns i närheten av våra lokaler.

Coworking space stockholm

Karaktäristiska möteslokaler som speglar din verksamhet

Det är i ett mötesrum som viktiga beslut ofta fattas och därför är det värdefullt att kunna bjuda in till miljöer som speglar dig och din verksamhet, oavsett om det gäller interna möten med medarbetare eller externa möten med kunder.

Vare sig du söker efter stora och ljusa lokaler för ett större antal personer, eller mer privata mötesrum för små sammankomster, finns det du söker efter att hyra hos oss.

På plats säkerställer vi att ni har rätt förutsättningar för att kunna ha produktiva möten genom att erbjuda en ständig tillgång till kaffe, härlig stämning, ergonomiska designmöbler och mycket mer.

Coworking gemenskap

Möten, konferenser och event i moderna och inspirerande lokaler

Vi har flexibla möteslokaler i Stockholm som kan anpassas efter dina behov och önskemål. På CONVENDUM erbjuder vi moderna lokaler med bekväma designmöbler i fräscha och upplysta mötesrum.

Vi löser lokal, teknik och service inför ditt möte

När du bokar ett mötesrum i Stockholm City hos oss på CONVENDUM lyfter du snabbt en tyngd från dina egna axlar. Vi löser allt det praktiska kring lokal, teknik och service medan du kan fokusera och vara närvarande.

Oavsett om det handlar om en dag med några få möten eller en heldag för konferens, utlovar vi stilrena och komfortabla rum rustade efter de behov som finns.

Stimulerande omgivning i Stockholm City

Våra möteslokaler ligger på Stockholms populäraste adresser med närhet till förstklassiga restauranger, hotell och reseknytpunkter för enkel anslutning. Vad mer kan man önska sig?

Låt dig inspireras av den arbetsmiljö och de möjligheter CONVENDUM erbjuder och kombinera arbete med de fantastiska upplevelser som finns i närheten av våra lokaler.

Se våra olika adresser och läs mer om respektive alternativ:

https://convendum.se/sv/coworking-space/stockholm/

Hyr den perfekta lokalen för möte, event eller mingel

Planerar du inför ett storslaget event, seminarium, en utbildning, flertal konferenser eller kanske en utställning? Vi har en lokal med prominent hörsal för hundratals personer, Coworking spaces, hybridkontor, privata kontor, musikstudios, showrooms och stora lounge-utrymmen. Vi har även varierande möjligheter till eventytor för såväl mindre som större sammankomster.

En plats för nyskapande, expansion och inspiration – det är vad vi vill erbjuda dig.

Flexibla hyresvillkor

Snabba omställningar

Vi erbjuder anpassningsbara hyresavtal, vilket innebär att vi är flexibla när ditt företag växer och behoven ändras. Om lokalen du har valt inte längre passar är det enkelt att byta till andra alternativ, såväl större som mindre. Möjligheterna är många.

Suveräna avtal

Våra avtal har en uppsägningstid på 4 månader, vilket betyder att du inte är bunden till långa bindningstider som många kontrakt innebär.

Inbjudande mötesrum i Stockholm och på andra orter

Som medlem hos oss på CONVENDUM är det enkelt att boka ett mötes- och konferensrum när du vill bjuda in till ett enskilt möte. Bokningar görs smidigt och enkelt i vår app, där du kan boka både i Stockholm och de andra orterna vi finns på om du skulle vara på resande fot.

Inför, under och efter mötet hjälper vår personal gärna till med planering, förberedelser och eventuella beställningar om behovet finns.

Boka in en visning

Är du intresserad av att hyra någon av våra möteslokaler i Stockholm och vill boka en visning innan du bestämmer dig? Du är alltid välkommen att besöka oss i Stockholm, men även Göteborg och Palma de Mallorca.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via telefon, e-post eller genom att fylla i formuläret intill och berätta mer om dina behov. Därefter hjälper vi dig att ta fram det bästa förslaget enligt dina önskemål.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen!

Kontorsmiljö

Vanliga frågor om våra möteslokaler i Stockholm

Vad kostar det att hyra ett konferensrum?

Inför en bokning av våra möteslokaler i Stockholm gör vi en enskild bedömning utifrån vad som passar dig och dina behov bäst. Våra rådgivare är inte mer än ett samtal bort och kan i samråd med dig ta fram flexibla lösningar. I och med att vi ofta jobbar med skräddarsydda lösningar, varierar även priserna.

Vad ingår i ett medlemskap?

Fantastiska förmåner ingår alltid i vårt medlemskap. Du får tillgång till våra Coworking spaces dygnet runt på alla våra anläggningar i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. I ett medlemskap hos oss ingår All-inclusive service som också innebär en praktisk, smidig och enklare arbetsdag för dig.

Läs mer om vad ett medlemskap kostar och vad som ingår:

https://convendum.se/sv/medlemskap/

Vad kostar ett medlemskap?

Ett medlemskap hos CONVENDUM kostar 5 825 SEK/månaden.

Hur bokar man ett konferens- eller mötesrum?

Att boka ett mindre mötesrum, eller någon av våra större konferenslokaler, är smidigt. Kontakta oss på booking@convendum.se eller fyll i vårt kontaktformulär här: https://convendum.se/sv/konferens/stockholm/. Du kan också ringa oss på +46 (0)10 510 08 88.

Bokningar av mötesrum sker också smidigt i vår app, där du kan boka lokaler både i Stockholm samt de andra orterna vi finns på.

conference

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev