Bekvämligheter

Möjlighet att hyra parkeringsplats i city.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.


OM KUNGSGATAN 9

På Kungsgatan 9 har CONVENDUM nästan 8 000 kvadratmeter kontorsyta, varav nästan hälften är öppen för alla medlemmar. Här hittar du stora lounges med olika arbetsplatser, en gemensam balkong och innergård, CONVENDUM Conference center med rum för upp till 100 personer samt cykelförvaring, duschmöjligheter och CONVENDUM Coffee, där du kan njuta av en lyxig espresso eller lunch till rabatterade priser!

På Kungsgatan 9 befinner du dig vid en av de mest centrala och representativa adresserna i Stockholm. Utanför dörren pulserar stadslivet, och i området finns gott om restauranger för affärsluncher, barer och nattklubbar för after-work med kollegor, och självklart alla slags tjänster du kan behöva i din vardag. Det finns utmärkta transportförbindelser med både röda och gröna tunnelbanelinjer, liksom flera busslinjer. Från Centralstationen och Arlanda Express är det en lättöverskådlig 10-15 minuters promenad till kontoret.

Highlights våning 6

 • 223 kvadratmeter
 • Upp till 30 arbetsstationer
 • 9 kontor/mötesrum
 • 1 pentry
 • 2 WC
 • 1 garderob

På sjätte våningen på Kungsgatan 9 har du ditt eget privata CONVENDUM Big Office med en storlek på cirka 223 kvadratmeter. Inom denna yta har du allt du behöver. Kontorsytan är uppdelad i 9 kontor av varierande storlekar, vilket ger dig möjligheten att skapa rum för dina olika team. Utöver detta finns det två mindre loungeområden, ett pentry, två toaletter och en garderob. Kontoren kan omvandlas till mötesrum för att möta dina behov.


Fördelar

 • Central adress
 • Stort affärsnätverk
 • Stor privat yta med tillgång till ytterligare ett stort antal Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma
 • Inga extra kostnader för övriga kontorskostnader
 • Gratis frukost
 • Tillgång till gym
 • Tillgång till flera mötes- och konferensrum i olika storlekar
 • CONVENDUMs personal och dess premiumservice

Kontorsadress


Vanliga Frågor Och Svar

 • Vilka öppettider har era Coworking spaces?

  Våra Coworking spaces är bemannade alla helgfria vardagar mellan kl. 08.00-17.00 och vår servicepersonal finns då tillhands för att hjälpa dig som medlem och välkomnar dig och dina besökare. Men som medlem har ni såklart tillgång till våra Coworking spaces dygnet runt.

 • Varför Coworking?

  En central del i Coworking-konceptet är gemenskapen och att vara en del av ett sammanhang, även om ni har en större privat kontorsyta. Genom att hyra in dig på ett Coworking space kommer du få möjligheten att knyta bra kontakter, göra affärer och inleda intressanta samarbeten som du inte hade fått möjlighet till annars.

 • Hur ser uppsägningstiden ut?

  Bara för att en lösning passar perfekt idag, innebär det inte att det kommer passa lika bra om ett år. På CONVENDUM anser vi att ditt avtal ska passa dig och din verksamhet, snarare än att du ska anpassa dig efter avtalet. Därför är våra avtal flexibla, med kort uppsägningstid och möjlighet att skala upp eller ner beroende på hur dina behov utvecklas.

  Genom att välja Coworking spaces får du mer flexibla och lönsamma avtal, i jämförelse med standardiserade 3-5 årskontrakt som traditionella kontor i regel brukar erbjuda. Detta är en mycket uppskattad del bland våra medlemmar.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Produktblad och planritning

Vänligen ange din e-postadress för att ta del av produktblad och planritning.

Nyhetsbrev