kontorslokaler Stockholm

Söker du lediga kontorslokaler i Stockholm? På CONVENDUM erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar både små och stora företag. Hyr och betala för exakt den yta och de arbetsplatser du behöver och ta del av en lång rad tjänster som ingår i ditt medlemskap. Vi tar hand om allt som har med kontor att göra så att du kan fokusera på din verksamhet.

Vad som ingår i vår tjänst

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Minska kostnaderna för kontorslokaler i Stockholm

I Stockholm kan den genomsnittliga kostnaden för en kontorsplats uppgå till mellan 10 000 och 20 000 kronor per anställd varje månad. Det är en betydande utgift i företagets budget.

När du hyr kontorslokaler i CONVENDUMs regi kan du minska dessa kostnader avsevärt, med upp till 50%. Den ekonomiska besparingen är dock bara början – i ditt medlemskap hos oss får du även tillgång till en lång rad smidiga tjänster.

Från att stötta medarbetarnas hälsa med gym och yoga till att njuta av en god kaffe i vår lounge – allt är designat för att skapa en arbetsmiljö där dina medarbetare trivs och mår bra.

Ett kontor som passar dagens arbetssätt

Dagens yrkesliv har förändrats jämfört med tidigare decennier. Medarbetare vill ha en bra balans mellan yrkesliv och privatliv och i högre grad kunna styra när de arbetar.

När jobba hemifrån-perioder blir allt vanligare står lokaler tomma och leder till onödiga kostnader för företag. Här erbjuder våra kontor en flexibel lösning, en professionell plats att arbeta och samlas på utefter behov.

Med oss får du även plats att växa, eller växla ner. Du har hela tiden möjlighet att ändra dina lokaler utefter behov.

Våra tjänster

Utöver själva kontorslokalen ingår en rad tjänster när du hyr kontor hos oss på CINVENDUM.

Lounger

I våra trevliga lounger kan du både arbeta, slappna av och ha spontana möten. Här kan du även få frukost om du inte hann med det på morgonen.

Coworking-utrymmen

Våra coworking-utrymmen är utformade för att skapa en bra arbetsmiljö. Med ett medlemskort har du tillgång till dessa utrymmen dygnet runt. Oavsett var du väljer att jobba har du tillgång till snabbt wifi eller om du vill arbeta via kabel.

Arbetsmiljö

Våra designade och ergonomiska kontorsmöbler ser till att du och dina medarbetare har en bra arbetsställning.

Företagsadress

Hos oss får du tillgång till allt det som ett modernt företag behöver, såsom företagsadress och skrivare och vår personal finns på plats dygnet runt.

Gym

Som medlem får du även tillgång till våra gym.

Med CONVENDUM får du alltså mer än bara en plats att arbeta; du får en komplett lösning som stöder din verksamhetsutveckling, ger dig flexibilitet att växa och en chans att fokusera på det som är viktigt för dig.

Våra kontor i Stockholm

Våra kontor finns i centrala Stockholm – i city, på Södermalm, i Vasastan och på Kungsholmen. Vi har även kontorslokaler i Sundbyberg. Oavsett var du vill hyra lokal så har du alltid tillgång till vårt breda utbud av tjänster som alltid ingår i ditt medlemskap. Här kan du se alla våra adresser i Stockholm:

Biblioteksgatan 29

Här får du ett fantastiskt läge alldeles vid Stureplan och vid vackra Humlegården.

Birger Jarlsgatan 57

Här hittar du lokaler precis vid gränsen mellan Vasastan och Östermalm, ett perfekt läge för många företag.

Brahegatan 10

Här erbjuder vi mycket stora lokaler, men även lokaler för mindre företag. Här finns även ett större konferenscenter.

Drottninggatan 29

Toppmoderna lokaler som alltid, i ett perfekt city-läge.

Fleminggatan 18

Hyr du en kontorslokal här har du närhet till vatten och parker men ändå gångavstånd till city. Även här finns ett konferenscenter.

Gävlegatan 16

Njut av en fantastisk utsikt i toppmoderna lokaler. Passa på att ta en promenad eller löprunda på lunchen i Hagaparken.

Katarinavägen 15

Panoramautsikt på takterrassen, gym och förstklassiga kontorslokaler är en del av alla fördelar i våra lokaler på Katarinavägen.

Kungsgatan 9

Vårt flaggskepp! Här hittar du våra största lokaler. Glöm inte bort att njuta av en fantastisk kaffe på entréplan.

Nybrogatan 17

Ytterligare en av våra adresser där du kan boka lokal och kontorsplats med fantastisk takterrass och utsikt över Stockholms takåsar.

Strandvägen 1

Här kan vi erbjuda både närhet till vatten och vackra promenadstråk på Djurgården. Här finns även möjligheter att visa biofilm med förstklassigt ljud

Sveavägen 38

Med sju våningar och inte mindre än 6000 m² kan vi erbjuda en stor yta för stora företag. Nära tunnelbanan och andra kommunikationer.

Vasagatan 16

Mer centralt än så här är det svårt att få. Ett kontor precis vid Stockholms central har många fördelar, inte minst när medarbetare och samarbetspartners finns runt om i landet eller utomlands.

Vegagatan 14

Mycket ljusinsläpp, takterrasser och närheten till Observatorielunden och Vasaparken. Här kan du få ett kontor att trivas i med toppmodern service.

Västra Järnvägsgatan 3

Utsikt över Mälaren och stadshuset och bara en kort promenad från Stockholms city, en perfekt lokal som förenar stadspuls och skönhet.

Rissneleden 10, Sundbyberg

Ypperligt läge i Sundbyberg med närhet till naturstråk och de vackra Lötsjöarna, samtidigt som du befinner dig endast 13 minuter från Stockholms city.

Vasagatan 14A, Sundbyberg

Här kan du få en unik kontorslokal i prestigefulla fastigheten Koppartråden, där vi har inte mindre än 4000 kvm kontorsyta.

Kontakta oss idag

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att hyra kontorslokaler i Stockholm. Du kontaktar oss enklast via e-post info@convendum.se eller genom att fylla i formuläret här på hemsidan. Det går även att ringa till oss på telefon +46(0)10 510 08 88 eller använda dig av vår chattfunktion. Du får även gärna boka en privat visning.

Vanliga frågor och svar om kontorslokaler Stockholm

Har ni lediga kontor i Stockholm?

Ja, vi har lediga lokaler på ett stort antal attraktiva adresser i Stockholm. För att ta reda på mer om våra lokaler kan du helt enkelt fylla i formuläret på vår hemsida eller använda dig av vår chattfunktion så kontaktar vi dig inom kort.

Har ni kontorslokaler utanför Stockholm city?

Ja, vi har flera olika lokaler utanför tullarna, närmare bestämt i Sundbyberg. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev