Kontorslokaler Östermalm – attraktiva lokaler hos CONVENDUM

Är du och ditt företag intresserade av att hyra kontor i Östermalm? Hos oss på CONVENDUM får du högklassiga kontorslokaler på attraktiva adresser i Östermalm som är anpassade till ditt företags behov. Undvik betala för kontorsyta som ni inte har användning för och ta del av vårt stora utbud av tjänster som ingår i ditt medlemskap.

Vad som ingår i vår tjänst

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Fördelar med att ha kontorslokaler på Östermalm, Stockholm

Östermalm är en av Stockholms mest attraktiva och exklusiva stadsdelar och är känd bland annat för sin vackra arkitektur, breda boulevard-liknande gator och gröna parker.

Att ha en kontorslokal i Östermalm tenderar att förstärka ett företags image och varumärke, eftersom området generellt har en hög standard och exklusivitet. Här finns många framstående företag, ambassader och institutioner.

Östermalm är väl anslutet till resten av Stockholm med kollektivtrafiken, vilket gör det enkelt för både medarbetare och besökare att nå kontoret.

Trots sitt centrala läge har Östermalm flera parker och grönområden, såsom Humlegården och Gärdet, vilket ger en lugn och inspirerande arbetsmiljö.

Vi har lediga kontor för både det lilla och det stora företaget

På CONVENDUM erbjuder vi kontorslösningar som passar alla typer av företag, från små företag till stora organisationer med 500 eller fler anställda. Vi har ett brett utbud av färdiga paket, men anpassar gärna våra tjänster så att de matchar era specifika behov.

Dra nytta av vår höga grad av flexibilitet där du kan anpassa den yta du hyr utefter ditt företags växande behov. Kanske behöver du mindre yta efter ett tag, då allt fler personer tenderar att jobba hemifrån.

Våra kontor är utrustade med estetiska möbler med ergonomisk design. I din hyra ingår ett komplett servicepaket med lounge, coworking spaces, frukost, gym och mycket mer. Du blir en del av vår community och kan dra nytta av kontakter och gemenskap med andra företag och entreprenörer.

Givetvis har du tillgång till våra mötes- och konferensrum och ditt kontor är öppet dygnet runt med ditt medlemskort.

Våra lediga lokaler på Östermalm

Vi har lediga lokaler i Östermalm på flera olika adresser:

Biblioteksgatan 29

Här kombineras förstklassiga kontor med närhet till Stureplans liv och rörelse. Med närhet till både Humlegården och Nybrokajen finns möjlighet till natursköna promenader.

Birger Jarlsgatan 57

I de anrika Spårvagnshallarna får du ett unikt kontor som förenar Östermalms elegans med Vasastans mysighet. Här kan ni även njuta av högklassigt kaffe i vårt CONVENDUM Coffee på entréplan.

Brahegatan 10

Här erbjuder vi nya, moderna arbetsytor och ett större konferenscenter. Centret, med kapacitet för 500 personer, ligger mellan Östermalmstorg och Humlegården – en perfekt samlingspunkt för företag av alla storlekar.

Nybrogatan 17

Placerat i det ikoniska Astoriahuset kan vi erbjuda ljusa kontorsytor och en takterrass med utsikt över Stockholm. Med närhet till många kända restauranger ger detta kontor tillgång till både arbete och stadens utbud av nöjesliv.

Strandvägen 1

Ett kontor med prestigefull adress och utsikt över Nybroviken och med Djurgården på promenadavstånd. Här finns några av stadens bästa restauranger vilket gör detta den idealiska platsen för möten och evenemang med stil.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att hyra lediga lokaler i Östermalm med oss på CONVENDUM. Du kontaktar oss enklast genom att fylla i formuläret här bredvid eller maila oss på info@convendum.se eller ringa på +46 (0)10 510 08 88.

Du är även varmt välkommen att boka en privat visning.

Vanliga frågor och svar – kontorslokaler Östermalm

Vad kostar det att hyra kontor på Östermalm, Stockholm?

Kostnaden varierar beroende på vilken typ av lösning ditt företag behöver. Kontakta oss och berätta om dina behov, så hjälper vi att hitta ett kontor och en lösning som passar dig

Har ni nya lokaler på Östermalm, Stockholm?

Alla våra kontorslokaler är utrustade med modern utrustning såsom supersnabbt wifi (eller om du hellre vill arbeta via kabel), ergonomiska möbler, dygnet-runt-service och mycket mer. Om du är nyfiken på hur det ser ut kan du boka en privat visning.

Har ni lediga lokaler vid Östermalms torg?

Ja, vi har lediga lokaler vid Östermalmstorg, så att dina medarbetare och gäster har nära till kommunikationer.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev