Med Östermalm runt hörnet och Stockholms centralstation ett stenkast ifrån hittar ni CONVENDUM’s kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, några är sofistikerade medan andra har desto mer karaktär. Hos oss på Strandvägen 1 kommer ni bli inspirerade och väljer ni ett av de mer dramatiska rummen skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas. Vi erbjuder full service, vilket betyder att vår personal finns på plats för att välkomna era deltagare när de anländer. Är ni i behov av mat och dryck hjälper vi gärna er.

På Strandvägen 1 erbjuder vi ett mötesrum för upp till tolv personer, en exklusiv bio för upp till sexton personer och för de som kräver en mer kreativ upplevelse har vi en musikstudio som passar upp till fem personer. Ett futuristiskt tema genomsyrar alla rum, med en stil som skapar känslor. Om det inte vore nog, har Strandvägen 1 en fängslande utsikt mot Nybroviken som förtjänar en stund av njutning under ert besök. Vår personal hjälper er att skapa en oförglömlig konferens- eller mötestid.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Konferenslokal, 12 personer

Max 12
Ett specialdesignat rum för upp till tolv personer. Inkluderat TV-skärm, whiteboard, wifi och högdesignade möbler. Rummet passar perfekt som konferens- eller som mötesrum.

Musikstudio, 5 personer

Max 5
En musikstudio som passar upp till fem personer. Teknik såsom mikrofon och högpresterande högtalare ingår. Rummet är designat för att omfamna kreativitet. Rummet kan också användas som ett mötesrum.

Bio, 13 personer

Max 13
Kanske ett av de vassare rum vi har. Upp till 13 personer kan avnjuta av en presentation eller en förhandsvisning av en film. Det är en biosalong utöver det vanliga, bekväma stolar som tar ordet premium till en ny nivå. Det är inte helt bekräftat men det sägs att salongens ljud är den bästa i Sverige.
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev