Lyxig konferens Stockholm

Vill du arrangera en lyxig konferens och letar efter den perfekta lokalen i Stockholm city? Stockholm är en populär destination för konferenser och att hitta en idealisk konferenslokal för en lyxig konferens kan vara aningen klurigt.

CONVENDUM erbjuder lyxiga konferenslokaler på Stureplan, Strandvägen och fjorton andra attraktiva platser i Stockholms innerstad. Hos oss träffas ni i en inspirerande miljö med utrymme för produktiva möten, oavsett vilken av våra sexton konferensanläggningar i Stockholm som ni väljer att boka till er lyxiga konferens.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att hitta den perfekta lokalen för er lyxiga konferens i Stockholm? Med våra smidiga helhetslösningar hjälper vi er att skapa en fulländad konferens. Kontakta oss så berättar vi mer!

Adresser

Drottninggatan 29

Stockholms största shoppinggata har blivit rikare med ett Coworking-utrymme, under sommaren 2023 öppnade CONVENDUM på Drottninggatan 29. Utrymmet sträcker sig över fyra våningar och huserar flera välplanerade arbetsområden och mötesrum. Fastigheten härstammar från 1971 och utstrålar modern komfort med en rejäl dos av storstadspuls.

Brahegatan 10

Mittemellan Östermalmstorg och Humlegården hittar ni CONVENDUM Brahegatan 10. Ett toppmodernt Coworking space och CONVENDUM Conference, ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplan. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktivt mötesplats för både innovative entreprenörer och större företag. 

Birger Jarlsgatan 57, Spårvagnshallarna

I de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 hittar ni CONVENDUM. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som vill ha möten eller konferens nära pulsen från city. På entréplan hittar ni vårt unika cafékoncept CONVENDUM Coffee. I fastighetens entré möts ni av en storslagen lounge, anslutning till loungen finns mötesrum för sällskap i olika storlekar och en stor hörsal för ca 110 deltagare.

Kungsgatan 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 ligger på en av Stockholms mest välkända gator med närhet till allt. Här finns flera praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar och även rymliga seminarie- och konferensrum med generöst ljusinsläpp. Det stora konferensrummet har två stora skärmar med tillhörande projektorer och tar upp till 110 personer. Flaggskeppet CONVENDUM Kungsgatan 9 är CONVENDUMs största Coworking space hittills.

Rissneleden 10, Sundbyberg

CONVENDUM Rissneleden 10 ligger i ett strategiskt läge i Sundbybergs stadsdel Umami Park. Med fönster i alla riktningar är Rissneleden rymlig med ett generöst ljusinsläpp med flera mötesrum för upp till 10 personer. Här har ni gångavstånd till Sundbybergs centrum, närhet till natursköna promenadstråk runt Lötsjöarna och butiker, restauranger och caféer precis utanför entrén. Tunnelbanan ligger ett stenkast bort och du tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Välkomna till Rissneleden 10.

Vegagatan 14

Vid Odenplan i centrala Stockholm hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14. Här erbjuds flertalet mötes- och konferenslokaler för både stora och små möten. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med fönster ut mot pulsen på Odenplan, det erbjuds även modern teknik och en härlig lounge. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl möten och jobb, och är ni sugna på en kopp kaffe erbjuder vår barista riktigt gott premiumkaffe nere i vårt café CONVENDUM Coffee.

Nybrogatan 17

På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar ni flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan ni ha möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm och bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl fika som möten som förgylls av en vacker bar och många stilrena detaljer.

Biblioteksgatan 29

Välkommen till ett förstklassigt konferenscenter på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum upp till 80 personer med den senaste tekniken. Strax utanför Biblioteksgatan 29 har ni Stureplan omgiven av flera restauranger, butiker och sevärdheter. Här har ni möjlighet att ta ett möte från Stockholms centrum. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

Fleminggatan 18

I det ikoniska Trygghansa huset på Kungsholmen hittar ni numera CONVENDUM. I en omgivning av natur, parker och är närhet vatten kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger. I huset hittar ni en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mycket mer. Dessutom är det gångavstånd till Stockholm centralstation som ökar tillgängligheten och förenklar arbetslivet.

Gävlegatan 16

I nya stadsdelen i Hagastaden hittar ni CONVENDUM på Gävlegatan 16. CONVENDUM har öppnat ett nytt coworking space fördelat på sju våningsplan med flexibla kontorslösningar och mötesrum på Gävlegatan 16 i Stockholm. Med närhet till pendeltåg och andra kommunikationer i den nya stadsdelen i  Hagastaden i Stockholm. I direkt anslutning till bland annat nya Nobis hotell finns många möjligheter till hotell, restaurang och bar.

Katarinavägen 15

I det ikoniska Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar ni CONVENDUM. Här erbjuds flertalet mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste designen och tekniken. Ni hittar också vår stora hörsal för upp till 74 personer, och som alltid får ni högklassig service och många härliga alternativ när det gäller mat och dryck.

Strandvägen 1

Med Östermalm runt hörnet och Stockholms centralstation ett stenkast ifrån hittar ni CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, några är sofistikerade medan andra har desto mer karaktär. Hos oss på Strandvägen 1 kommer ni bli inspirerade om ni väljer ett av de mer dramatiska rummen skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas. Vi erbjuder full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna era deltagare när de anländer. Är ni i behov av mat och dryck hjälper vi er gärna.

Vasagatan 16

I hjärtat av Stockholm central business district, precis intill centralstationen på Vasagatan 16 ligger CONVENDUM. Med ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två personer upp till 150 i vår vackra lounge och vinterträdgård där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Västra Järnvägsgatan 3

Mitt emot Centralstationen finner ni CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3. Ett toppmodernt coworking center med moderna mötesrum. En avslappnad miljö med service i absoluta toppklass.

Hitta lyxig konferenslokal i centrala Stockholm

CONVENDUM har exklusiva konferenslokaler på Stockholms bästa adresser. Vi erbjuder flexibla alternativ för kontors- och konferenslösningar med flera konferenslokaler utspridda i hela Stockholm city. Våra anläggningar är utrustade med modern teknik och bekvämligheter, inklusive professionell service, ergonomiskt designade möbler, och alternativ för både individuellt skräddarsydda och färdiga konferenspaket.

Vill du veta mer om våra tillgängliga konferenslokaler i Stockholm city?

Läs mer

Lyxig konferens Stockholm – med CONVENDUM

CONVENDUM är specialiserade på att tillhandahålla moderna och flexibla kontorslösningar, med inspirerande och exklusiva mötes- och konferensutrymmen. Våra faciliteter är elegant inredda med högkvalitativa möbler och toppmodern teknik för effektiva möten och konferenser. Med CONVENDUM kan du skapa en exklusiv konferens i Stockholm med bekvämligheter som skräddarsys efter dina önskemål.

OM CONVENDUMS EXKLUSIVA ANLÄGGNINGAR:

 • Föredömligt läge: Våra lokaler är belägna på Stockholms bästa och mest attraktiva adresser – med närhet till restaurang- och nöjesliv.
 • Förstklassig service: Ni kan förvänta er en hög standard av service med engagerad och professionell personal som står till ert förfogande för att tillgodose era önskemål.
 • Eleganta inredningsdetaljer: Konferenslokalerna är smakfullt inredd med högkvalitativa och ergonomiska designmöbler och dekorationer som skapar en modern och inspirerande känsla.
 • Avancerad teknik: Våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken för presentationer, ljud och visuella effekter.
 • Personlig anpassning: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att tillgodose era specifika önskemål och behov, vilket ger en unik och personlig upplevelse.

Skicka en förfrågan eller läs mer om våra lyxiga konferenser:

Läs mer

Sätt guldkant på konferensen i Stockholm

En konferens ska vara inspirerande, bekväm och öppna upp för nya idéer. För att skapa en trivsam och inspirerande konferens är miljön och servicen A och O.

Våra lokaler hjälper er att skapa en lyxig konferens med det lilla extra genom:

Superb service

Vår engagerade personal är tillgänglig från första stund för att hälsa dina konferensdeltagare välkomna. Våra skickliga medarbetare garanterar en varm atmosfär och ett imponerande första intryck.

Hjälp med catering och fika

För att effektivisera din tid och minska ansträngningen kan vårt kunniga och vänliga team assistera dig med catering och service under din konferens, helt enligt dina önskemål. Oavsett om du planerar att erbjuda en förstklassig kopp kaffe, nybakade fikabröd eller en smakfull lunch, är vi här för att tillmötesgå dina behov och önskemål.

Exklusiva och inspirerande miljöer

Våra lokaler är noggrant utformade för att ge dig en bekväm och inspirerande upplevelse. Du kan bjuda in kollegor, samarbetspartners och kunder för möten och sammankomster utan att behöva oroa dig för lokalerna.

Teknik i toppklass

Alla våra konferenslokaler kommer med modern och användarvänlig utrustning, inklusive projektorer. Om du behöver hjälp med förberedelserna finns vår personal alltid tillgänglig under hela konferensen.

Exklusiva och ergonomiska designmöbler

Vi har utrustat våra lokaler med designmöbler från vår egen samling i samarbete med Ragnars för att säkerställa en bekväm konferensmiljö. De ergonomiska sittmöblerna och öppna utrymmena ger dig möjlighet att andas fritt och tänka kreativt. Naturligtvis är all nödvändig teknik på plats och redo att användas vid ankomst.

Planering och förberedelser

Förutom att vara närvarande under din konferens och hjälpa dig hitta rätt lokal, kan vi också assistera med extra aktiviteter. Vill du stärka sammanhållningen bland dina kollegor? Då kan vi hjälpa er att hitta lämpliga aktiviteter i området.

Färdigt eller skräddarsytt paket? Du väljer!

CONVENDUM erbjuder olika färdiga konferenspaket eller skräddarsydda alternativ enligt dina önskemål. Våra alternativ inkluderar heldags- och halvdagskonferenser, konferenser med middag och övernattning med mera.

Oavsett om du planerar en stor konferens med hundratals deltagare eller en mindre grupp, finns vi redo att hjälpa dig med mer information om våra lokaler och prissättning. Vi hjälper dig att sätta ihop en lyxig konferens i Stockholm.

Läs mer

Boka nästa konferens med CONVENDUM

Med många exklusiva lokaler runt om i Stockholm är det smidigt och enkelt att ordna din konferens tillsammans med oss på CONVENDUM. Vi har ett stort utbud av lyxiga lokaler runtom i Stockholm, belägna på några av stans mest attraktiva adresser, med restaurang- och nöjesliv precis runt knuten.

Boka din nästa konferens med CONVENDUM och utforska vårt breda utbud av lokaler i Stockholm. Våra rådgivare ser till att du hittar rätt lokal som passar dina behov oavsett antal deltagare.

Läs mer

Våra konferenslokaler i centrala Stockholm

Biblioteksgatan 29 

Birger Jarlsgatan 57 

Fleminggatan 18 

Gävlegatan 16 

Katarinavägen 15 

Kungsgatan 9 

Nybrogatan 17 

Strandvägen 1 

Vasagatan 16 

Vegagatan 14 

Västra Järnvägsgatan 3 

Vasagatan 14 A (Sundbyberg)

Sveavägen 38

Brahegatan 10

Drottninggatan 29

Rissneleden 10 (Sundbyberg)

Om våra konferensanläggningar i Stockholm:

KUNGSGATAN 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 är beläget på en av de mest välkända gatorna i Stockholm. Här finns flera moderna och praktiska mötesrum i olika storlekar, samt rymliga seminarie- och konferenslokaler med generöst ljusinsläpp. Det stora konferensrummet har två stora skärmar med tillhörande projektorer och kan rymma upp till 110 personer. CONVENDUM Kungsgatan 9 är det största Coworking space som CONVENDUM har öppnat hittills.

BIRGER JARLSGATAN 57

På Birger Jarlsgatan 57, i de ikoniska Spårvagnshallarna, hittar du CONVENDUM. Det här kontoret är perfekt beläget vid gränsen mellan Vasastan och Östermalm, vilket gör det lämpligt för möten och konferenser i stadens puls. På entréplanet hittar du det unika cafékonceptet CONVENDUM Coffee. I fastighetens entré finns en imponerande lounge och mötesrum i olika storlekar, samt en stor hörsal för upp till 110 deltagare.

NYBROGATAN 17

I våra lokaler i Astoriahuset på Nybrogatan 17 i Stockholm möts du av ljusa och fräscha rum med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan du genomföra möten och konferenser på en av Stockholms mest prestigefyllda adresser, med bekvämt avstånd till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen.

VEGAGATAN 14

CONVENDUM på Vegagatan 14, nära Odenplan i centrala Stockholm, erbjuder flera mötes- och konferenslokaler, både för stora och små möten. Här har du tillgång till ljusa och fräscha lokaler med fönster som vetter mot livliga Odenplan, modern teknik och en trivsam lounge. Det finns också en lounge utanför mötesrummen, som passar både för möten och arbete.

BIBLIOTEKSGATAN 29

På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferenslokaler som kan rymma upp till 80 personer. Precis utanför dörren till Biblioteksgatan 29 ligger Stockholms metropol, Stureplan, känt för sitt utbud av förstklassiga restauranger, butiker och sevärdheter.

FLEMINGGATAN 18

I nära anslutning till vattnet och naturen, men också nära till Stockholms Centralstation, hittar du CONVENDUMs lokaler på Kungsholmen. I våra lokaler som ligger i Trygg-Hansa-huset välkomnas du av ett vattenfall i entrén, som leder dig vidare till en av våra fantastiska lounger.

GÄVLEGATAN 16

I Hagastaden på Gävlegatan 16 hittar du CONVENDUMs coworking-space, som sträcker sig över sju våningar med flexibla kontorslösningar och mötesrum. Här har du närhet till både pendeltåg och bussar, och det finns även hotell, restauranger och barer i direkt anslutning till våra lokaler.

KATARINAVÄGEN 15

I det berömda Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar du CONVENDUM. Här erbjuds flera mötesrum i olika storlekar, utrustade med den senaste designen och tekniken. Här kan du även nyttja vår stora hörsal för upp till 74 personer.

conference

STRANDVÄGEN 1

Med utsikt över Stockholms vackra inlopp, precis intill havet, med Östermalm runt knuten och Stockholms Centralstation bara ett stenkast bort, hittar du CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Här har varje konferensrum sin egen distinkta stil.

Kontor och konferens östermalm

VASAGATAN 16

Mitt i Stockholms city, alldeles intill Centralstationen och bara några minuters promenad från gamla stan, hittar du CONVENDUMs vackra lokaler.

Här tillhandahåller vi ett brett urval av toppmoderna mötes- och konferenslokaler i olika storlekar. Våra rum varierar från de mest kompakta för två personer till en rymlig lounge och vinterträdgård som kan rymma upp till 150 personer. Dessutom erbjuder vi möjligheter för sociala sammankomster, utställningar och andra evenemang.

VÄSTRA JÄRNVÄGSGATAN 3

På andra sidan gatan om Stockholms Centralstation ligger CONVENDUMs kontors- och konferenslokaler. Här erbjuds en toppmodern coworking-plats med moderna möteslokaler och en avstressande atmosfär, där service av högsta kvalitet är en självklarhet.

SVEAVÄGEN 38

På bästa adress i Stockholm, med gångavstånd till Hötorget, Stureplan, Stockholms Centralstation och Odenplan, hittar du våra lokaler på Sveavägen 38. I de här stora lokalerna finns gott om utrymme för såväl stora som små möten. 

BRAHEGATAN 10

CONVENDUMs lokaler på Brahegatan 10 är perfekt placerade för dig som vill ha en lyxig konferens på Stockholms bästa adress, mitt på Östermalm. Här har ni närhet till Stureplan, Humlegården och Östermalmstorg. 

DROTTNINGGATAN  29

En konferens i våra lokaler på Drottninggatan 29 innebär en konferens mitt i city, med närhet till barer, restauranger och shopping. Drottninggatan är Stockholms största shoppinggata och här har ni nära till allt. I våra lokaler hittar ni konferensrum i flera olika storlekar, för alla typer av grupper och företag.  

RISSNELEDEN 10 (Sundbyberg)

CONVENDUMs lokaler på Rissneleden erbjuder stora och fräscha mötesrum och konferensrum.  Här är ni mitt i naturen men samtidigt bara ett par minuters tågresa från Stockholms city. 

VASAGATAN 14 A (Sundbyberg)

I hjärtat av Sundbyberg, bara 6 minuters tågresa från centrala Stockholm, hittar du CONVENDUMs lokaler. Våra lokaler är belägna i den moderna byggnaden Koppartråden. På våra två stora våningar hittar du våra öppna arbetsytor på omkring 4000 kvadratmeter och flera mötes- och konferensrum i olika storlekar.  

Samuel Daneberg

Konferens i centrala Stockholm – boka premiumlokal med Convendum

Boka en prisvärd premiumlokal för en lyxigare konferens i Stockholm med oss på CONVENDUM. Vi har lokaler för såväl stora som små grupper, belägna på förstklassiga adresser runtom i Stockholms innerstad. Njut av en konferens i inspirerande miljö, med god mat och dryck runt hörnet.

Kontakta oss idag för offert

Vi på CONVENDUM arbetar aktivt med att etablera moderna och exklusiva kontorshotell i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. I eller i anslutning till våra kontorshotell finns också konferensanläggningar.

Varje kontorshotell har premium-kontor och aktivitetsbaserade och öppna coworking-ytor. Detta kombinerar vi med lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Våra coworking spaces strävar också efter att erbjuda möjligheten att njuta av frisk luft och vacker omgivning. Många av våra anläggningar är utrustade med terrasser eller trivsamma gårdsutrymmen där du kan arbeta utomhus eller ta en paus i en trevlig miljö. Vi strävar efter att skapa en komplett och flexibel arbetsmiljö som uppfyller de behov och preferenser som olika företag och yrkesverksamma individer kan tänkas ha.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på det sätt som passar dig bäst:

– Fyll i formuläret här på sidan

– Ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88

– Skicka e-post till info@convendum.se

– Eller testa vår chattfunktion här på sidan.

Om du är nyfiken på fler bilder kan du titta in på våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Vanliga frågor och svar om lyxig konferens, Stockholm:

Hur mycket kostar en konferens?

Kostnaden för att arrangera en konferens varierar beroende på plats, antal deltagare, längd på evenemanget, specifika krav och önskemål samt val av mat och dryck. Här är några av de faktorer som påverkar kostnaden för en konferens:

 1. Plats: Platsen där konferensen äger rum har en stor inverkan på kostnaden.
 2. Antal deltagare: Antalet deltagare påverkar kostnaden eftersom att det avgör hur stor lokal du behöver boka, hur mycket mat och dryck som krävs, och om du behöver extra utrustning eller personal.
 3. Längd på evenemanget: Ju längre konferensen pågår, desto högre blir kostnaden, eftersom det innebär fler timmar av lokalhyra, mat, dryck och eventuell personal.
 4. Mat och dryck: Kostnaden för mat och dryck varierar beroende på om du väljer en enkel fika eller en lyxig måltid, och om alkoholhaltiga drycker ingår eller inte.
 5. Teknisk utrustning: Om du behöver teknisk utrustning som projektorer, ljudsystem och mikrofoner kan det ibland tillkomma extra kostnader. Detta ingår alltid i priset hos CONVENDUM.
 6. Ytterligare tjänster: Eventuella ytterligare tjänster som transport, logi och underhållning kan också påverka kostnaden.
 7. Specifika krav och önskemål: Om du har specifika krav eller önskemål, såsom temadekorationer, speciella föreläsare eller teambuilding-aktiviteter, kan det påverka kostnaden.

Varför åker man på konferens?

Konferenser är evenemang som samlar människor för att diskutera specifika ämnen, utbyta idéer och erfarenheter, och främja professionell utveckling. Syftet med en konferens är att skapa en värdefull möjlighet att möta likasinnade, utbyta information och erfarenheter, och främja professionell utveckling och tillväxt.

Här är några vanliga skäl till varför människor och organisationer väljer att delta i eller arrangera konferenser:

 1. Kunskapsutbyte: Konferenser ger möjlighet att lyssna på experter och föreläsare som delar sina kunskaper och insikter inom ett specifikt ämnesområde. Deltagarna har möjlighet att lära sig nya saker och ta med sig värdefull information tillbaka till sina organisationer eller yrken.
 2. Nätverkande: Konferenser ger en plattform för att träffa och nätverka med människor inom samma bransch eller med liknande intressen. Detta kan leda till nya affärsmöjligheter, partnerskap och professionella kontakter.
 3. Inspiration: Att delta i konferenser kan vara inspirerande. Genom att höra framgångsberättelser och innovativa idéer kan deltagarna få ny motivation och energi för sina arbetsuppgifter.
 4. Fortbildning: Konferenser kan fungera som en form av fortbildning och yrkesutveckling. Deltagare kan delta i workshops, seminarier och utbildningar för att förbättra sina färdigheter och kompetenser.
 5. Problemlösning: Konferenser ger en möjlighet att diskutera och lösa specifika utmaningar och problem inom en bransch eller organisation. Delade erfarenheter kan ge insikter som hjälper till att hitta lösningar.
 6. Presentation av forskning och resultat: Inom akademiska och vetenskapliga områden används konferenser för att presentera och diskutera forskningsresultat och upptäckter.
 7. Företagsevenemang: Företag använder ofta konferenser för att lansera nya produkter, kommunicera företagsstrategi, eller samlas för interna möten och workshops.
 8. Uppdatering av branschtrender: Konferenser är en möjlighet att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingen inom en bransch.
 9. Fördjupning av kunskap: Konferenser erbjuder möjlighet att fördjupa kunskapen inom ett specifikt område genom att fördjupa sig i ämnet under flera dagar.

Hur går en konferens till?

En konferens kan se väldigt olika ut beroende på syftet och storleken på evenemanget. Här är en generell översikt över hur en typisk konferens kan gå till:

 1. Planering och förberedelse: Konferensen börjar med planering och förberedelse. Detta inkluderar att välja datum och plats, bestämma mål och syfte med konferensen, boka lokaler, och organisera logistik som transport och boende om det behövs.
 2. Registrering: Deltagare registrerar sig vanligtvis vid ankomsten till konferensen. De får ofta konferensmaterial, såsom program, namnbrickor och andra relevanta dokument.
 3. Öppningsceremoni: Många konferenser inleds med en öppningsceremoni eller välkomsttal. Detta ger en inledande översikt av konferensens syfte och mål samt ger deltagarna en uppfattning om vad de kan förvänta sig under evenemanget.
 4. Föreläsningar: Konferensen innehåller vanligtvis en rad föreläsningar, seminarier och workshops som är inriktade på specifika ämnen eller ämnesområden. Experter och föreläsare delar sina kunskaper och erfarenheter med deltagarna.
 5. Pauser och nätverkande: Konferensen inkluderar ofta pauser mellan sessionerna, där deltagarna kan nätverka med kollegor, träffa utställare eller besöka sponsrade montrar.
 6. Måltider: Måltider kan vara inkluderade i konferensen, beroende på arrangemanget. Det kan vara frukost, lunch, middag och kaffepauser där deltagarna har möjlighet att interagera och diskutera dagens händelser.
 7. Paneldebatter och diskussioner: Vissa konferenser inkluderar paneldebatter och rundabordssamtal där experter diskuterar aktuella ämnen eller debatterar kontroversiella frågor inom branschen.
 8. Utställningar: Konferenser kan innehålla utställningsområden där företag och organisationer visar upp sina produkter, tjänster och innovationer. Deltagare har möjlighet att lära sig om de senaste trenderna och möta företagsrepresentanter.
 9. Avslutande ceremoni: Många konferenser avslutas med en ceremoni där sammanfattningar och slutsatser presenteras. Eventuella utmärkelser eller erkännanden kan också delas ut.
 10. Sociala aktiviteter: Vissa konferenser inkluderar även sociala aktiviteter som middagar, utflykter och underhållning efter det officiella programmet för att främja nätverkande och avslappning.
 11. Uppföljning: Efter konferensen kan organisatörerna samla feedback från deltagarna och använda den för att utvärdera evenemanget och förbättra kommande konferenser.

Det är viktigt att notera att detaljerna varierar beroende på konferensens syfte, omfattning och målgrupp. En konferens kan vara kort och intensiv över en dag eller pågå i flera dagar med olika aktiviteter och sessioner

Hur lång är en konferens?

Längden på en konferens kan variera avsevärt beroende på flera faktorer, inklusive konferensens syfte, mål och planeringen av arrangörerna. Här är några exempel på olika längder för konferenser:

 1. Halvdagskonferens: En halvdagskonferens varar vanligtvis i cirka 4 till 5 timmar och inkluderar vanligtvis ett begränsat antal sessioner och föreläsningar. Detta är vanligt förekommande för mindre möten eller kortare ämnen.
 2. Heldagskonferens: En heldagskonferens sträcker sig vanligtvis över 6 till 8 timmar och inkluderar fler sessioner och föreläsningar, vanligtvis med en lunchpaus.
 3. Tvådagarskonferens: En tvådagarskonferens sträcker sig över två dagar och kan omfatta en bredare uppsättning sessioner, föreläsningar, workshops och nätverkande. Detta ger deltagarna mer tid att fördjupa sig i ämnena.
 4. Tre- eller fyradagarskonferens: Längre konferenser som varar i tre eller fyra dagar kan vara nödvändiga för att täcka omfattande ämnesområden, inkludera flera parallella sessioner, och möjliggöra mer omfattande diskussioner och aktiviteter.
 5. Årlig konferens: Vissa branschorganisationer och föreningar håller årliga konferenser som kan variera i längd, men som ofta sträcker sig över flera dagar eller till och med en hel vecka.

Det är viktigt att notera att längden på en konferens också kan variera beroende på arrangörernas mål och deltagarnas behov. Vissa konferenser är utformade för att vara korta och intensiva för att passa in i deltagarnas scheman, medan andra syftar till att erbjuda en mer omfattande och djupgående upplevelse.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev