Konferens nära Stockholm

Vill du och ditt företag hålla konferens i eller utanför Stockholm? Då har du hamnat på rätt sida. Vi på CONVENDUM är experter på möten och har flera konferenslokaler runtom i Stockholmsområdet. Välj själv om du vill ha konferensen några minuter från Stockholm Central eller om du hellre vill hålla till i Sundbyberg, närmare Arlanda.

När du bokar din konferens hos oss på CONVENDUM får du mer än bara en plats att vara på. Vi erbjuder alltid det lilla extra för att dina konferenser och möten ska bli minnesvärda. Vill du ha hjälp att servera stans bästa nybryggda kaffe? Hjälp att fixa mat eller dryck? Säg till så ordnar vi det.

Utspridda över hela city hittar du våra konferenslokaler i Stockholm. En ligger precis vid vattnet, en ligger i Stockholms ikoniska glashus vid Slussen och en ligger just vid Stureplan, på Biblioteksgatan – för att nämna några locations.

Låt oss på CONVENDUM ta hand om er konferens, och ta hand om er.

Adresser

Konferens Stockholm

I Stockholm finns CONVENDUM på flera adresser, alla i centrala lägen med mötes- och konferensrum i olika storlekar. Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötes- eller konferensrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck.

Konferens Göteborg

Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck. Det innebär även full service med hjälp från vår personal på plats med det som behövs för att göra ert möte så bra som möjligt.

Boka din konferens nära Stockholm

Våra anläggningar ligger inte bara nära Stockholm – de ligger riktigt centralt. Tack vare våra centrala adresser kan vi erbjuda möten och konferenser med direkt närhet till hotell, restauranger, shopping och aktiviteter. Efter en lång konferensdag är det härligt att njuta av riktigt god mat, eller kanske vill ni gå på spa eller åka ut till Stockholms skärgård? I Sveriges största stad finns många möjligheter. Till exempel ligger den pittoreska skärgårdsön Fjäderholmarna bara 30 minuter från city.

På CONVENDUM erbjuder vi konferenser där du får tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Om ni är en större grupp som ska ha konferens rekommenderar vi vårt konferenscenter med konferensrum och mötesutrymmen på Fleminggatan 18, eller Vasagatan 16 som är vårt flaggskepp.

Detta får du:

Samuel Daneberg

Proffsig och serviceinriktad personal

När du och dina konferensdeltagare anländer till våra lokaler står vår proffsiga personal redo att välkomna er. De erbjuder extraordinär service och ser till att ni får en fantastisk start på dagen.

Coworking gemenskap

Mat och dryck av hög kvalitet

Riktigt bra mat och dryck ingår i en lyckad konferens. Vi fixar catering och service till din konferens enligt överenskommelse. Oavsett om du vill bjuda på en lyxig frukost, en fräsch lunch eller Stockholms godaste fika kan vi hjälpa till.

Miljöer som väcker inspirationen

Våra exklusiva lokaler är både bekväma och inspirerande. Målet är att du ska kunna bjuda in kollegor, samarbetspartners och kunder och hålla möten och konferenser utan att behöva tänka på lokalerna överhuvudtaget.

Modern teknik som fungerar

Alla våra lokaler är utrustade med modern teknik som är lätt att använda. När du ska hålla konferens i våra lokaler kan du vara säker på att vi kontrollerat projektorn i förväg för att säkerställa att allting fungerar som det ska. Skulle du behöva hjälp finns det personal på plats som kan bistå med sin expertis.

Kontor Vasastan coworking

Bekväma designmöbler

Din konferens ska vara bekväm ur alla aspekter. Oavsett hur många personer som deltar ska ni sitta bekvämt och bli inspirerade i en härlig miljö. Därför har vi, tillsammans med Ragnars, tagit fram en kollektion med ergonomiska designmöbler.

Hjälp att planera aktiviteter

Spa, gokart, biljard, skärgårdstur, relax, karaoke eller boule? Detta och många, många andra aktiviteter finns att njuta av i huvudstaden. Vi hjälper gärna till att komma med förslag till, och boka, aktiviteter som stärker sammanhållningen i ert team. Eller också aktiviteter som får er att slappna av och bara ha roligt. Berätta om vad ni önskar så hjälper vi till att hitta rätt aktivitet i området.

Individuella eller färdiga konferenspaket

På CONVENDUM kan vi erbjuda färdiga konferenspaket, men också skräddarsy individuellt anpassade paket som passar just dig och ditt företag. Halvdag, heldag eller flera dagar med middag och övernattning – det löser vi.

Handlar det om en konferens med flera hundra personer eller är ni en liten grupp? Oavsett vilken typ av konferens eller kickoff du planerar kan du höra av dig till oss för att få hjälp.

Hör av dig för mer information och offert på telefon på +46 (0)10 510 08 88 eller via formuläret här på sidan.

Letar du även kontor?

Är du också intresserad av att hyra exklusiva kontor med flexibelt avtal? CONVENDUM är inte bara en konferensanläggning, utan driver även kontorshotell. Här kan du läsa om några av de fördelar du får när du väljer att hyra kontor hos oss.

FLEXIBLA HYRESVILLKOR

Det viktiga är att vi hittar ett upplägg som passar dig och dina behov. Därför jobbar vi med flexibla hyresvillkor – det går enkelt att justera ditt kontrakt om du behöver byta till större eller mindre lokaler.

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

När du blir medlem hos CONVENDUM får du tillgång till alla våra coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym. WiFi, städning, skrivare och IT-support är inte längre din huvudvärk – det sköter vi.

FÖRSTKLASSIG SERVICE

Vår personal är serviceinriktad och ser alltid till att du och dina medarbetare får bästa möjliga välkomnande på plats.

24/7 ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR

Kontorstider är inte för alla. Därför har våra kontorslokaler öppet dygnet runt för dig som är medlem. Du kan även välja från vilket coworking space du vill jobba, i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

INSPIRERANDE COMMUNITY

I våra gemensamma utrymmen får du möjlighet att möta människor du inte skulle träffat annars. Här har du naturliga tillfällen att nätverka och utbyta erfarenheter.

VIRTUELLT KONTOR – FÖRETAGSADRESS ELLER FYSISKA ARBETSPLATSER

Att hitta representativa kontorslokaler på attraktiva adresser i Stockholm är inte alltid lätt. Att dessutom hitta det till ett överkomligt pris, är ännu svårare. Men inte längre.

På CONVENDUM erbjuder vi moderna och flexibla kontorslösningar, som passar perfekt för dig som är på jakt efter ett virtuellt kontor i Stockholm

Ett virtuellt kontor är en bra lösning för företag som inte behöver ett fast kontor. Det är även en mindre ekonomisk risk eftersom du slipper teckna ett långt och dyrt hyresavtal på egen hand.

ERGONOMISKA DESIGNMÖBLER

Förutom att du får en arbetsplats i en representativ miljö på en central adress får du även förstklassiga förmåner och tillgång till kontorsförvaring samt ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign. Höj- och sänkbara skrivbord och bekväma stolar, för att du ska kunna fokusera på ditt arbete på bästa sätt.

Här kan du läsa mer om vårt medlemskap.

aktivitetsbaserat kontorslandskap

Kontakta oss idag för offert

Vi på CONVENDUM jobbar med att etablera moderna och efterfrågade kontorshotell i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. I eller i anslutning till dessa coworking spaces ser vi även till att det finns konferensanläggningar.

Varje kontorshotell har premiumkontor och aktivitetsbaserade och öppna coworkingytor. Detta kombinerar vi med lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Många av våra coworking spaces har även terrasser eller en härlig gård för den som vill sitta utomhus, antingen för att jobba eller för att ta en paus.

Du kan alltid höra av dig om du vill boka en visning av våra lediga lokaler. Välj vilket sätt som passar dig:

– Fyll i formuläret här på sidan

– Ring oss på telefon +46 (0)10 510 08 88

– Skicka e-post till info@convendum.se

– Eller testa vår chattfunktion här på sidan.

Om du är nyfiken på fler bilder kan du titta in på våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Konferens Södermalm

Konferens nära Stockholm. Vanliga frågor och svar!

Vad innebär en konferens?

En konferens är när en grupp människor samlas och fördjupar sig i ett visst ämne. Ofta är personerna som ses på en konferens sammanhörande eftersom de jobbar på samma arbetsplats eller för att de jobbar inom liknande organisationer.

Planerar du att hålla konferens snart? Kontakta gärna oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vad gör man på en konferens?

När man samlas på en konferens är det ofta för att man ska få ta del av information, eller delta i diskussioner rörande ett gemensamt ämne. Vissa företag håller även konferens för att presentera ny information eller ett nytt projekt inom bolaget. En konferens bidrar ofta till ökad gemenskap för företag som har kontor på olika orter.

Vad är skillnaden mellan konferens och kongress?

Medan en konferens kan vara ganska avslappnad är kongressen ofta mer formell och storslagen. I samband med en kongress håller man ofta en bankett eller en högtidlig middag. En konferens kan vara under en halvdag eller längre, men en kongress pågår i regel under flera dagar.

Var kan jag hålla konferens nära Stockholm?

Det finns många konferensanläggningar i och runtom Stockholm. Om du vill slippa ta bil till konferensen och söker en location som är lätt att ta sig till samt som har alla bekvämligheter du behöver kan du höra av dig till oss på CONVENDUM. Vi finns på flera adresser runtom i Stockholm och varje konferensanläggning har modern teknik och serviceinriktad personal som kan hjälpa er under konferensen.

Här kan du läsa mer och se alla våra adresser i Stockholm.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev