Konferens centralt Stockholm

Planerar du och ditt företag att arrangera en konferens i Stockholm? Att hålla en konferens centralt i Stockholm kan vara både praktiskt och effektivt.

CONVENDUM har ett brett utbud av konferenslokaler i Stockholm. Med tretton unika konferensanläggningar och utrymmen i hjärtat av Stockholm kan CONVENDUM hjälpa er att skapa en fulländad konferens – oavsett antal deltagare och behov. Kontakta oss om du vill veta mer om våra konferensanläggningar i Stockholm.

Adresser

Drottninggatan 29

Stockholms största shoppinggata har blivit rikare med ett Coworking-utrymme, under sommaren 2023 öppnade CONVENDUM på Drottninggatan 29. Utrymmet sträcker sig över fyra våningar och huserar flera välplanerade arbetsområden och mötesrum. Fastigheten härstammar från 1971 och utstrålar modern komfort med en rejäl dos av storstadspuls.

Brahegatan 10

Mittemellan Östermalmstorg och Humlegården hittar ni CONVENDUM Brahegatan 10. Ett toppmodernt Coworking space och CONVENDUM Conference, ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplan. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktivt mötesplats för både innovative entreprenörer och större företag. 

Birger Jarlsgatan 57, Spårvagnshallarna

I de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57 hittar ni CONVENDUM. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som vill ha möten eller konferens nära pulsen från city. På entréplan hittar ni vårt unika cafékoncept CONVENDUM Coffee. I fastighetens entré möts ni av en storslagen lounge, anslutning till loungen finns mötesrum för sällskap i olika storlekar och en stor hörsal för ca 110 deltagare.

Kungsgatan 9

CONVENDUM Kungsgatan 9 ligger på en av Stockholms mest välkända gator med närhet till allt. Här finns flera praktiska och toppmoderna mötesrum i olika storlekar och även rymliga seminarie- och konferensrum med generöst ljusinsläpp. Det stora konferensrummet har två stora skärmar med tillhörande projektorer och tar upp till 110 personer. Flaggskeppet CONVENDUM Kungsgatan 9 är CONVENDUMs största Coworking space hittills.

Rissneleden 10, Sundbyberg

CONVENDUM Rissneleden 10 ligger i ett strategiskt läge i Sundbybergs stadsdel Umami Park. Med fönster i alla riktningar är Rissneleden rymlig med ett generöst ljusinsläpp med flera mötesrum för upp till 10 personer. Här har ni gångavstånd till Sundbybergs centrum, närhet till natursköna promenadstråk runt Lötsjöarna och butiker, restauranger och caféer precis utanför entrén. Tunnelbanan ligger ett stenkast bort och du tar dig till Stockholms Central på 13 minuter. Välkomna till Rissneleden 10.

Vegagatan 14

Vid Odenplan i centrala Stockholm hittar ni CONVENDUM på Vegagatan 14. Här erbjuds flertalet mötes- och konferenslokaler för både stora och små möten. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med fönster ut mot pulsen på Odenplan, det erbjuds även modern teknik och en härlig lounge. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl möten och jobb, och är ni sugna på en kopp kaffe erbjuder vår barista riktigt gott premiumkaffe nere i vårt café CONVENDUM Coffee.

Nybrogatan 17

På Nybrogatan 17 i Stockholm hittar ni flertalet mötes- och konferenslokaler i det nyrenoverade Astoriahuset. I huset bjuds man in till ljusa och fräscha lokaler med stora fönster, modern teknik och en härlig lounge. Här kan ni ha möten och konferenser på en av de bästa adresserna i Stockholm och bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen. Utanför mötesrummen hittar ni en lounge för så väl fika som möten som förgylls av en vacker bar och många stilrena detaljer.

Biblioteksgatan 29

Välkommen till ett förstklassigt konferenscenter på en av de bästa platserna i Stockholm. På Biblioteksgatan 29 erbjuder CONVENDUM flera mötes- och konferensrum upp till 80 personer med den senaste tekniken. Strax utanför Biblioteksgatan 29 har ni Stureplan omgiven av flera restauranger, butiker och sevärdheter. Här har ni möjlighet att ta ett möte från Stockholms centrum. Denna bekväma miljö skapar en atmosfär som kombinerar både mötes- och arbetsliv i en naturlig miljö.

Fleminggatan 18

I det ikoniska Trygghansa huset på Kungsholmen hittar ni numera CONVENDUM. I en omgivning av natur, parker och är närhet vatten kommer ni in i en oas med ett vattenfall i entréplan som landar i en av våra lounger. I huset hittar ni en stor lounge, en mäktig hörsal för flera hundra personer och mycket mycket mer. Dessutom är det gångavstånd till Stockholm centralstation som ökar tillgängligheten och förenklar arbetslivet.

Gävlegatan 16

I nya stadsdelen i Hagastaden hittar ni CONVENDUM på Gävlegatan 16. CONVENDUM har öppnat ett nytt coworking space fördelat på sju våningsplan med flexibla kontorslösningar och mötesrum på Gävlegatan 16 i Stockholm. Med närhet till pendeltåg och andra kommunikationer i den nya stadsdelen i  Hagastaden i Stockholm. I direkt anslutning till bland annat nya Nobis hotell finns många möjligheter till hotell, restaurang och bar.

Katarinavägen 15

I det ikoniska Glashuset på Södermalm i Stockholm, bara några minuters promenad från Slussens buss- och tunnelbanestation, hittar ni CONVENDUM. Här erbjuds flertalet mötesrum i olika storlekar, alla med den senaste designen och tekniken. Ni hittar också vår stora hörsal för upp till 74 personer, och som alltid får ni högklassig service och många härliga alternativ när det gäller mat och dryck.

Strandvägen 1

Med Östermalm runt hörnet och Stockholms centralstation ett stenkast ifrån hittar ni CONVENDUMs kanske mest unika enhet. Varje konferensrum har sin egen stil, några är sofistikerade medan andra har desto mer karaktär. Hos oss på Strandvägen 1 kommer ni bli inspirerade om ni väljer ett av de mer dramatiska rummen skapas ett unikt möte som sent kommer att glömmas. Vi erbjuder full service, vilket innebär att vår personal finns på plats för att välkomna era deltagare när de anländer. Är ni i behov av mat och dryck hjälper vi er gärna.

Vasagatan 16

I hjärtat av Stockholm central business district, precis intill centralstationen på Vasagatan 16 ligger CONVENDUM. Med ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två personer upp till 150 i vår vackra lounge och vinterträdgård där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Västra Järnvägsgatan 3

Mitt emot Centralstationen finner ni CONVENDUM Västra Järnvägsgatan 3. Ett toppmodernt coworking center med moderna mötesrum. En avslappnad miljö med service i absoluta toppklass.

Konferens centralt Stockholm – med CONVENDUM

CONVENDUM erbjuder flera konferensanläggningar som är utspridda över praktiskt taget hela city.

Våra anläggningar har närhet till restauranger, aktiviteter och hotell och är utrustade med modern teknik och professionell service.

Vi hjälper dig att hitta rätt lokal och ett upplägg som passar dig och ditt företag. 

Läs mer om våra konferensanläggningar i centrala Stockholm här:

Läs mer

Bra att tänka på inför er konferens i Stockholm

När du väljer att arrangera en konferens centralt i Stockholm, har du fördelen av närhet till kollektivtrafik, hotell, restauranger och andra bekvämligheter.

För att hitta rätt konferenslokal i centrala Stockholm bör du fundera på följande frågeställningar:

Vad är syftet och målet med konferensen?

Vad är syftet med din konferens? Vilka mål vill du uppnå? Definiera dina mål och syften för att välja rätt typ av lokal och arrangemang.

Hur många deltagare kommer ni vara?

Hur många personer som kommer att delta på konferensen påverkar valet av lokal.

Vilken teknik och utrustning behövs?

Vilken teknisk utrustning behöver du? Se till att lokalen är utrustad med de nödvändiga verktygen för att genomföra dina möten och presentationer.

Vill ni bli serverade mat och dryck på konferensanläggningen?

Behöver du servera mat och dryck under konferensen? Kolla om lokalen erbjuder cateringtjänster eller om du behöver arrangera det separat.

Vad är er budget?

Definiera din budget och leta efter konferenslokaler som passar din ekonomi. Kom ihåg att kostnaderna kan variera beroende på lokalens plats och faciliteter.

Uppfyller lokalerna era krav på flexibilitet?

Kontrollera om lokalerna kan anpassas efter dina behov, inklusive möjligheter till olika upplägg och möblering.

Har lokalerna rätt miljö och atmosfär för er konferens?

Tänk på vilken typ av atmosfär du vill skapa under din konferens. Vissa lokaler har en mer formell atmosfär medan andra är mer avslappnade och kreativa.

Ligger lokalen på en bra och tillgänglig adress?

Säkerställ att lokalerna är lätta att nå med kollektivtrafik och har god tillgänglighet för alla deltagare.

Prata med oss för att hitta rätt!

Genom att noggrant överväga ovan nämnda faktorer och kommunicera dina behov med konferensanläggningen kan du hitta den bästa platsen för din konferens centralt i Stockholm.

Oavsett om du planerar en mindre mötesplats eller en stor konferensanläggning, finns det många alternativ att utforska med CONVENDUM i stadens centrum.

Konferens centralt Stockholm – Boka med CONVENDUM

Oavsett om du behöver en mindre mötesplats, har specifika krav på antalet deltagare eller behöver en lokal nära restauranger i stan, hjälper vi dig att hitta rätt.

CONVENDUM erbjuder smidiga lösningar för kontors- och konferensbehov med flera konferensanläggningar spridda i Stockholms city.

Alla våra anläggningar är utrustade med modern teknik, ergonomiska möbler och erbjuder alternativ för både färdiga och skräddarsydda konferenspaket.

CONVENDUM – verksamhet och konferensanläggningar

CONVENDUM erbjuder coworking- och konferenstjänster på många platser runtom i centrala Stockholm.

Alla konferenslokaler är utrustade med moderna faciliteter och är strategiskt belägna, nära till restauranger samt i närheten av tåg- och busstationer.

Våra lokaler erbjuder högkvalitativ teknik och bekvämligheter som underlättar produktiva möten och evenemang.

Bra att känna till om CONVENDUMs lokaler i centrala Stockholm:

  • Läge: Våra konferenslokaler är centralt belägna i Stockholm.
  • Mötesrum: Vi har ett brett utbud av mötesrum i olika storlekar.
  • Teknik: Våra konferenslokaler är utrustade med modern teknik, inklusive AV-utrustning, projektorer och ljudsystem.
  • Service: I alla våra lokaler erbjuds professionell service.
  • Flexibilitet: CONVENDUM är känt för sin flexibilitet och anpassningsförmåga. Vi kan skräddarsy lösningar för olika typer av evenemang och grupper.
  • Miljö och ergonomi: Våra lokaler har moderna och inspirerande designkoncept som främjar en produktiv arbetsmiljö. Möblerna är inte bara snygga utan även ergonomiskt utformade för att skapa en hälsosam arbetsmiljö.

Med inte mindre än 16 anläggningar kan CONVENDUM erbjuda konferenslokaler i hela centrala Stockholm. 

Våra lokaler är strategiskt placerade i city, i närheten av till exempel Stureplan, Cityterminalen och Gamla stan, samt i nära anslutning till city. Alla våra anläggningar ligger på attraktiva adresser med restaurang- och nöjeslivet runt hörnet.

Vi har lokaler på 16 adresser i Stockholm:

Biblioteksgatan 29

Birger Jarlsgatan 57

Brahegatan 10

Drottninggatan 29

Fleminggatan 18

Gävlegatan 16

Katarinavägen 15

Kungsgatan 9

Nybrogatan 17

Rissneleden 10 (Sundbyberg)

Strandvägen 1

Sveavägen 38

Vasagatan 16

Vegagatan 14

Vasagatan 14 A (Sundbyberg)

Västra Järnvägsgatan 3

 

CONVENDUM erbjuder en mängd tjänster och fördelar, inklusive professionell service, möjlighet att ta hand om mat och dryck, inspirerande miljöer, modern teknik, ergonomiska möbler, aktivitetsplanering och konferenspaket.

Oavsett om du planerar en stor eller liten konferens, är vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss för mer information eller för att boka din nästa konferens hos CONVENDUM.

 

 

Är du även på jakt efter kontorsutrymmen med flexibla avtalsvillkor?

CONVENDUM erbjuder inte bara konferensanläggningar utan driver även kontorshotell.

Här är några fördelar som du kan dra nytta av när du väljer att hyra kontor hos oss.

Flexibla avtalsvillkor: Vi strävar efter att hitta den bästa lösningen som passar dina specifika behov. Våra avtalsvillkor är flexibla, så om du behöver byta till större eller mindre utrymmen kan vi enkelt justera ditt kontrakt.

Exklusiva förmåner: Som medlem hos CONVENDUM får du tillgång till alla våra coworking spaces, lounger, konferenscenter, restauranger, caféer och gym. Du behöver inte längre oroa dig för detaljer som wifi, städning, skrivare och IT-support – vi hanterar det åt dig.

Förstklassig service: Vår personal är serviceinriktad och ser alltid till att du och dina medarbetare känner er välkomna och omhändertagna.

Tillgång till kontoren dygnet runt: För att möta behoven hos våra medlemmar har våra kontorslokaler öppet dygnet runt. Du har friheten att välja från vilket coworking space du vill arbeta, i Stockholm, Göteborg eller Palma de Mallorca.

Inspirerande community: I våra gemensamma utrymmen får du möjlighet att träffa människor du annars inte skulle ha mött. Det ger dig naturliga tillfällen att nätverka och utbyta erfarenheter.

Virtuellt kontor: Att hitta representativa kontorslokaler på attraktiva adresser i Stockholm är inte alltid enkelt och prisvärt. CONVENDUM erbjuder moderna och flexibla kontorslösningar som passar perfekt för dig som letar efter ett virtuellt kontor i Stockholm.

Ett virtuellt kontor är en utmärkt lösning för företag som inte behöver ett permanent fysiskt kontor, och det minskar ekonomisk risk eftersom du slipper teckna långa och kostsamma hyresavtal på egen hand.

Ergonomiska designmöbler: Förutom att erbjuda representativa arbetsmiljöer på centrala adresser, ger vi dig tillgång till förstklassiga förmåner, inklusive kontorsförvaring och ergonomiska kontorsmöbler i premiumdesign.

Höj- och sänkbara skrivbord och bekväma stolar är tillgängliga för att säkerställa att du kan fokusera på ditt arbete på bästa sätt.

Besök vår hemsida för att läsa mer om våra kontorshotell och konferensanläggningar.

Konferens centralt, Stockholm city

Söker du efter en konferenslokal mitt i hjärtat av Stockholm?

Det är klokt att överväga dina behov när du letar efter den perfekta konferenslokalen i centrala Stockholm.

Oavsett om du prioriterar förstklassig service, en inspirerande atmosfär eller den senaste tekniken, kan CONVENDUM erbjuda den optimala konferenslokalen för dig och ditt företag.

Vi på CONVENDUM har inte bara utmärkt kaffe, fika och mat, utan också dedikerad service och hjälp för att göra din konferens minnesvärd.

Vi erbjuder ett brett utbud av konferenslokaler och faciliteter i Stockholms innerstad, som rymmer grupper från några få deltagare, upp till flera hundra personer.

Efter en produktiv dag på konferensen kan du och dina kollegor utforska Stockholms restauranger, barer och caféer, då våra lokaler ligger centralt, mitt i staden.

 

Samuel Daneberg

Konferens centralt Stockholm – vanliga frågor och svar!

Vad ska man tänka på inför en konferens?

Inför en konferens finns det många saker att tänka på för att se till att den blir så framgångsrik och smidig som möjligt.

Här är några viktiga aspekter att fundera kring inför er konferens:

Syfte och mål

Börja med att tydligt definiera syftet och målen med konferensen. Vad vill du uppnå? Vilka budskap eller beslut behöver kommuniceras?

Målgrupp

Fundera över vilka deltagare som kommer att närvara och anpassa innehållet och upplägget efter deras behov och förväntningar.

Budget

Sätt en realistisk budget och se till att du håller dig inom den. Tänk på kostnader som lokalhyra, teknik, mat och dryck, transport och eventuell underhållning.

Planering

Skapa en detaljerad tidsplan som inkluderar alla steg i konferensens förberedelse och genomförande. Detta inkluderar att boka lokal, planera programmet, ordna teknik och se till att all logistik är på plats.

Lokal

Välj en passande lokal med hänsyn till antalet deltagare, utrustning och den atmosfär du vill skapa. Se till att lokalen är lättillgänglig och bekväm.

Teknik och utrustning

Kontrollera att du har rätt teknisk utrustning för presentationer, ljud och visuella behov. På CONVENDUM ingår alltid teknisk utrustning och vår personal ansvarar för att allt fungerar och att inga tekniska problem uppstår under konferensen.

Program och agenda

Skapa en noggrann agenda som inkluderar presentationer, pauser och aktiviteter. Håll tiden och se till att deltagarna vet vad de kan förvänta sig.

Mat och dryck

Planera måltider och drycker enligt dina deltagares behov och önskemål.

Kommunikation

Se till att kommunicera tydligt med deltagarna före, under och efter konferensen. Skicka ut inbjudningar, program och eventuell förberedande information i förväg.

Logistik

Tänk på praktiska detaljer som registrering av deltagare, transport, parkering och boende om det behövs.

Föreläsare och presentatörer

Säkerställ att alla som ska hålla presentationer eller tal är förberedda och känner till sitt ämne. Ge dem tid att repetera om det behövs.

Dokumentation

Se till att dokumentera konferensen genom att spela in presentationer, ta bilder och samla in feedback från deltagarna.

Nödsituationer

Ha en plan för nödsituationer, inklusive evakuering eller medicinska behov.

Utvärdering

Efter konferensen, utvärdera resultatet och samla in feedback från deltagarna för att förbättra framtida evenemang.

Genom att noggrant planera och förbereda dig kan du öka chanserna att din konferens blir framgångsrik och att deltagarna får en givande upplevelse.

Hur mycket kostar en konferens per person?

Priset för en konferens per person kan variera beroende på flera faktorer, inklusive plats, längd på konferensen, mat och dryck, teknisk utrustning, och eventuella ytterligare tjänster.

Generellt sett kan priset per person för en konferens variera från några hundralappar till flera tusen kronor.

Här är några faktorer som kan påverka priset:

Plats

Valet av plats är en av de största faktorerna som påverkar priset. En exklusiv och centralt belägen konferensanläggning kan vara dyrare än en enklare lokal på en avlägsen plats.

Mat och dryck

Priset per person kan variera beroende på om konferensen inkluderar en enkel fika, en buffémåltid eller en lyxig flerrättersmiddag. Om alkoholhaltiga drycker ingår i konferenspaketet kan det också påverka priset.

Teknisk utrustning

Om du behöver använda teknisk utrustning som projektorer, ljudsystem och mikrofoner kan detta medföra extra kostnader per person. På CONVENDUM ingår alltid teknisk utrustning och vår personal ansvarar för att allt fungerar och att inga tekniska problem uppstår under konferensen.

Längd på evenemanget

Priset kan också påverkas av hur länge konferensen pågår, eftersom det innebär fler timmar av lokalhyra och möjliga måltider.

Ytterligare tjänster

Om du behöver ytterligare tjänster som transport, logi eller underhållning kan detta också påverka priset.

För att få ett exakt pris per person för din konferens är det bäst att kontakta olika konferensanläggningar och be om en offert.

Utifrån dina behov och önskemål kan vi på CONVENDUM hjälpa dig att ta fram en uppskattning av priset.

Kontakta CONVENDUM för att få en prisuppskattning på er konferens.

Mötesrum Kungsholmen

Hur bokar jag konferens med CONVENDUM?

För att boka en konferens med oss på CONVENDUM kan du kontakta oss direkt per telefon, eller fylla i vårt kontaktformulär.

Tillsammans diskuterar vi dina specifika behov och önskemål, såsom konferensens storlek, datum, tider, och eventuella speciella krav.

Därefter tar vi fram en skräddarsydd offert baserad på dina önskemål, inklusive kostnader och inkluderade tjänster.

Om du är nöjd med offerten och vill gå vidare med bokningen, bekräftar du bokningen.

Tillsammans med oss på CONVENDUM planerar du detaljerna för din konferens. Det rör allt från teknik, mat och dryck samt eventuella specialarrangemang eller aktiviteter.

På den bokade dagen anländer du och dina deltagare till konferensanläggningen för att genomföra konferensen, medan vår personal ser till att allt är ordnat enligt dina önskemål.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev