Effektivisera företagets kontorsytor med kontorshotell

Är du på jakt efter ett nytt, perfekt kontor? Många upplever att det är en svår uppgift att lösa. Ofta är det pris och kostnad för kontorsyta det man som företagare tittar på när det är dags att hitta ett nytt kontor. Och såklart är det så att ju större desto dyrare. Och hur gör man då när man inte längre behöver lika många kontorsplatser?

Att jämföra ett traditionellt kontor med kontorshotell är inte helt rättvist. De skiljer sig åt i vad de erbjuder och hur det fungerar rent praktiskt. Om du hyr in dig hos CONVENDUM ingår exklusiva förmåner, frukost, IT-support, WiFi och allt annat du behöver i priset. Det gör det inte om du hyr ett traditionellt kontor.

Dessutom kan vi erbjuda flexibla hyresavtal, om du plötsligt behöver fler kontorsplatser eller kanske mindre kontorsyta – då justerar vi avtalet och anpassar lokalerna därefter. Det är enkelt att hyra kontor hos CONVENDUM.

Här kan du läsa mer om fördelarna med att välja kontorshotell.

Våra öppna lounger erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten.

Våra coworking ytor är särskilt utformade för att ge bästa möjlighet till både fokusarbete och informella möten.

Våra coworking spaces är tillgängliga 24/7 med ert medlemskort.

Varje morgon serveras en frukost i vår lounge.

Vår personal finns på plats varje vardag mellan 08:00-17:00 för att hjälpa er med alla era behov.

Som medlem har ni exklusiv tillgång till våra välutrustade gym på Katarinavägen 15, Biblioteksgatan 29 (endast husgäster), Gävlegatan 16, Fleminggatan 18, Vasagatan 16 och Kungsportsavenyn 21.

Som medlem har ni tillgång till blixtsnabb WIFI och trådbunden internetuppkoppling.

Fria och säkra utskrifter på högkvalitativa skrivare ingår i medlemskapet.

Med CONVENDUMs medlemsapp finns möjligheten att boka konferensrum direkt från mobilen. Dessutom access till exklusiva erbjudanden och events.

Våra kontor och Coworking ytor kommer fullt utrustade med moderna och ergonomiska möbler.

Registrera din företagsadress hos CONVENDUM och låt vår personal hjälpa er med posthantering.

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer.

Fördelar med att välja kontorshotell

Funderar du över varför kontorshotell är ett attraktivt alternativ? Det finns många fördelar, och olika företag ser olika fördelar som den bästa. Till exempel finns det stora bolag som tycker att det väger tungt att komma med ett nytt tankesätt och utstråla en modern profil som arbetsgivare. Medan medelstora företag ser kontorshotell som en möjlighet som öppnar upp för att bredda nätverk och få tillgång till mångsidiga lokaler på attraktiva adresser. För egenföretagare däremot är det ofta möjligheten att kunna bjuda till möten i representativa miljöer som lockar. Även om hemmakontoret blivit hett på senaste är det skönt att inte alltid behöva jobba hemma.

Det spelar ingen roll hur stort företag du har. Alla som blir medlem hos CONVENDUM får flexibla hyreskontrakt med korta uppsägningstider. Där har du en fördel till: du slipper sitta fast i långa hyresavtal.

8 anledningar till att välja kontorshotell:

Mindre att tänka på

Du behöver inte längre tänka på städning, inredning, kaffe, reception, teknisk support och andra kringtjänster – det fixar vi eftersom det ingår i hyran.

Noll förberedelser

Du kan flytta in direkt!

Flexibilitet

Om företagsstrukturen förändras kan du snabbt byta till större eller mindre kontorsrum. Eftersom hyresavtalet är flexibelt går det smidigt. Växer ni så att det knakar? Det finns möjlighet att hyra ett helt våningsplan.

Nätverksmöjligheter

När du jobbar på öppna arbetsplatser får du möjlighet att möta människor du antagligen inte stött på annars. Passa på att nätverka och ta del av stor professionell kunskap.

Events som piggar upp

Vi erbjuder trevliga after works, frukostar och andra event som förgyller vardagen.

Mångsidiga lokaler

Tack vare att lokalerna är mångsidiga och anpassade för olika arbetsuppgifter, får du och dina kollegor mer arbetsro.

En attraktiv adress

CONVENDUMs kontorshotell ligger centralt i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca. Det betyder att du på ett prisvärt sätt får tillgång till en riktigt bra adress.

Modern identitet

Nytänkande, miljömedvetna och professionella – det är den bild många har av företag som sitter på kontorshotell.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss via telefon på +46 (0)10 510 08 88​ eller maila info@convendum.se

Läs mer om vårt medlemskap här.

Effektivisera företagets kontorsytor med kontorshotell. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar kontorshotell?

Det är olika vad det kostar att hyra in sig på kontorshotell. Men i genomsnitt betalar ett företag i Stockholm 10 000 – 20 000 kronor per medarbetare i kontorskostnader varje månad.

Flera av våra medlemmar har kunnat sänka sina kontorskostnader med upp till 50 procent. Hör gärna av dig till oss på CONVENDUM om du vill veta mer, eller om du vill boka en visning av någon av våra lokaler.

Vad ingår i kontorshotell?

Vad som ingår i ett kontorshotell skiljer sig beroende på vilket kontor du väljer. CONVENDUM erbjuder tillgång till alla våra coworking spaces i samtliga lokaler, dygnet runt när du blir medlem hos oss.

Dessutom får du tillgång till ett personligt skåp, gym, WiFi, obegränsat med utskrifter och frukost varje dag. Självklart kan du också boka mötesrum eller lägga till ett privat kontor om du har det behovet.

Läs mer om vårt medlemskap här: https://convendum.se/sv/medlemskap/

Var finns CONVENDUM?

Du hittar våra coworking spaces på ett stort antal adresser runtom i Stockholm. Vi har även kontorshotell i Göteborg och i Palma de Mallorca. Klicka på adresser i menyn så hittar du alla våra lokaler.

Boka gärna en visning om du hittar en lokal som verkar intressant.

Vad är coworking spaces?

Coworking spaces är i stort sett samma sak som ett kontorshotell. Det handlar om kontorslösningar där vi står för lokaler och all logistik runtomkring, såsom inredning, städning, service, IT-support, medan företagaren kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Att teckna ett medlemskap hos CONVENDUM betyder att du kan sluta fundera på lokaladministration, teknisk support, inredning och städning – det fixar vi! Under tiden kan du ostört fokusera på ditt arbete.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.
Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev