Boka möteslokal Södermalm

CONVENDUMs anläggning på Södermalm i Stockholm ligger i det moderna och kända Glashuset, med en fantastisk vy över Stockholms inlopp, Gamla stan och Djurgården.

På vår anläggning på Södermalm hittar du moderna arbetslösningar inklusive Coworking-utrymmen, privata kontorsrum, samt konferens- och möteslokaler i olika storlekar.

CONVENDUM på Södermalm erbjuder ett modernt kontorshotell med stor flexibilitet – perfekt för dig som söker en modern kontorslösning eller möteslokal i hjärtat av Södermalm, med närhet till allt och lite till!

Vill du boka en möteslokal på Södermalm?

Kontakta oss för mer information

Adresser

Konferens Stockholm

I Stockholm finns CONVENDUM på flera adresser, alla i centrala lägen med mötes- och konferensrum i olika storlekar. Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötes- eller konferensrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck.

Boka möteslokal på Södermalm med CONVENDUM

På CONVENDUM Södermalm hittar du flera olika typer av mötesrum, fullt utrustade med modern teknologi, ergonomiska möbler och förstklassig service – allt för att möta dina specifika behov.

Möteslokalerna är tillgängliga för uthyrning, vare sig du behöver en lokal för ett kortare möte, en hel- eller halvdagskonferens, eller ett längre event som sträcker sig över flera dagar.

På Katarinavägen 15 finns mötesrum tillgängliga i flera olika storlekar, inklusive en hörsal som kan inrymma upp till 80 deltagare.

Möteslokaler för alla behov på Södermalm

Med modern utrustning, ergonomiska möbler, Wi-Fi, projektionssystem, avancerade ljudsystem och whiteboards, är CONVENDUMs möteslokaler på Södermalm idealiska för både korta och mindre liksom långa och större möten.

Oavsett storlek på mötet – från mindre workshops och sammankomster till större grupper på upp till 80 personer – finns det ett utbud av mötesrum och konferenslokaler att välja mellan på CONVENDUM Södermalm.

Vår personal finns tillgänglig för att hjälpa till med planering och förberedelser, inklusive catering efter önskemål, om så önskas.

Utöver mötesrum erbjuder CONVENDUM även andra faciliteter som en lounge, reception och teknisk support.

Vill du veta mer om våra möteslokaler på Södermalm?

Läs mer

CONVENDUM SÖDERMALM

CONVENDUMs coworkingutrymmen är designade för att vara anpassningsbara och stimulerande, med storlekar och stilar som varierar för att möta olika arbetspreferenser och behov.

Våra utrymmen inkluderar bekvämligheter som Wi-Fi, skrivare, samt tillgång till kaffe, te, och avkopplande loungeområden.

För de som behöver privata kontorsrum erbjuder CONVENDUM även detta.

När du hyr ett privat kontorsrum på CONVENDUM Södermalm har du fortfarande tillgång till alla faciliteter och gemensamma utrymmen – såsom lounge, coworking spaces, gym och frukost.

CONVENDUMs övriga adresser i Stockholm:

VEGAGATAN 14, ODENPLAN

BIBLIOTEKSGATAN 29

STRANDVÄGEN 1

KUNGSGATAN 9

VASAGATAN 16

VÄSTRA JÄRNVÄGSGATAN 3

GÄVLEGATAN 16

FLEMINGGATAN 18

NYBROGATAN 17

BRAHEGATAN 10

BIRGER JARLSGATAN 57

DROTTNINGGATAN 29

SVEAVÄGEN 38

RISSNELEDEN 12, SUNDBYBERG

VASAGATAN 14A, SUNDBYBERG

Hitta rätt möteslokal på CONVENDUM Södermalm – boka enkelt och smidigt!

Att hyra en möteslokal på CONVENDUM Södermalm kommer med flera fördelar. När du hyr en möteslokal får du full service där allt som hör ditt möte eller event till ingår.

Vår duktiga personal tar hand om såväl teknik som möblering och kaffeservering. Oavsett om ni vill vara kreativa eller fokuserade hjälper vår personal till att skapa rätt förutsättningar för just ert möte.

Vill du veta mer om våra lokaler eller boka en visning innan du bokar lokal till ditt möte eller event?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vanliga frågor och svar om möteslokal på Södermalm

Var ligger CONVENDUM på Södermalm?

CONVENDUM på Södermalm ligger precis vid Slussen, som avgränsar Södermalm och Gamla stan.

På CONVENDUM Södermalm har du en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, Gamla stan, Djurgården och Nybrokajen, samtidigt som du sitter i toppmoderna lokaler på bästa läge.

Var ligger CONVENDUM?

CONVENDUM har 16 anläggningar i Stockholm, två i Göteborg och en i Palma de Mallorca, Spanien.

CONVENDUM erbjuder en unik möjlighet att få tillgång till moderna och flexibla kontor i flera städer.

Vårt nätverk växer och vi dyker upp på nya platser med jämna mellanrum, så håll utkik på vår hemsida för att se exakt vilka adresser du hittar oss på!

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev