Bästa kontorshotell Stockholm

Letar du efter ett nytt kontor i Stockholm? Har du ledsnat på kontorsplatser med traditionella hyresavtal som kostar skjortan och har långa avtalstider? Börjar du fundera på ett mer kostnadseffektivt alternativ?

Fler och fler företagare lämnar det traditionella kontoret bakom sig för att skapa en mer modern kontorslösning. CONVENDUMs kontorshotell har flexibla medlemslösningar där de som är medlemmar själva kan styra över sina behov. Vi har flera lokaler på riktigt bra adresser runtom i Stockholm. Läs vidare för att se om det finns något som kan passa ditt företag.

Varför kontorshotell i Stockholm?

CONVENDUMs coworking spaces har visat sig bli en naturlig mötespunkt för både nätverkande och innovation. I våra lokaler kan du hitta både startups, frilansare och företag av många olika slag. Den nya tidens distansarbete, i kombination med att vi kan arbeta varifrån vi vill, har gjort att kontoret mer har blivit en plats där vi fokuserar på det sociala sammanhanget.

På våra kontorshotell får du det bästa av två världar. Det finns plats för tyst och fokuserat arbete, men också möjligheter att mäta människor och dela idéer och workshops med andra medlemmar.

För att möta de senaste årens utveckling har vi lagt stort fokus på den sociala biten och introducerat:

 • Möjlighet att träna – gym, yoga och pingis bland annat.
 • Kaféer där våra medlemmar kan möta externa gäster.
 • Skärmar i öppna coworking spaces.
 • After Work en gång i veckan.
 • Frukost varje dag.

Möjligheter med flexibla kontor

Hybridkontor

Hybridkontoret är lösningen för den som vill skapa en vardag där man kan kombinera distans- och hemarbete. Samtidigt får de anställda en samlingsplats där de kan ses. Våra flexibla hybridkontor består av coworking spaces i öppna kontorslandskap. På platserna finns ergonomiska designmöbler, mötes- och konferensrum och lounger och kaféer. Dessa sociala mötesplatser främjar både nätverkande och kreativitet.

Big Office

Big Office är vad vi kallar våra fullt utrustade och stora premiumkontor. En perfekt lösning de större företag som vill sitta på kontorshotell i Stockholm och ha en attraktiv adress men samtidigt sänka sina kontorskostnader. På alla våra kontorshotell finns personal på plats mellan 08:00 och 17:00 varje vardag. Personalen ser till att ni får tillgång till förstklassig service och kringtjänster, som posthantering bland annat.

Eget kontor i Stockholm

För er som vill ha en lugnare miljö har vi privata kontor med all inclusive-service. Dessa kontor finns i olika storlekar och kan därför passa både små, medelstora och stora företag.

Eget skrivbord i Stockholm

Vill du ha en fast plats men inte ett eget kontor? Hyr ett eget skrivbord i våra öppna coworking-landskap. Även här får du all inclusive-service med obegränsat med utskrifter, bemannad reception, WiFi och access dygnet runt.

Modernt alternativ till lokal i Stockholm

Våra kontorshotell i Stockholm

Vegagatan 14, Odenplan

Mitt i Vasastan på Vegagatan 14, med närhet till både Vasaparken och Observatorielunden, hittar du en av våra många lokaler.

Här bjuds du på fint ljusinsläpp, sköna takterrasser med häftig utsikt, en stor lounge och som alltid förstklassig office-service.

Biblioteksgatan 29

Här, alldeles intill Humlegården och Stureplan, hittar du ett av våra kontorshotell.

Arbeta i lugn och ro i våra coworking spaces och ge dig sedan ut i vimlet för lunch på någon av de närliggande restaurangerna.

aktivitetsbaserat kontorslandskap

Katarinavägen 15

Känner du till Glashuset, nära Slussen, på Södermalm? Här har vi ett av våra mest fantastiska kontorshotell. Med panoramautsikt över vattnet har du alltid något att vila ögonen på när du tittar bort från skärmen en stund.

Här finns även takterrass, yogarum, gym och pingisrum för när du behöver en paus.

Strandvägen 1

Här, på en av Stockholms mest välkända gator, kan du arbeta med närhet till både Djurgården och city.

Om du behöver ett modernt mötesrum med karaktär eller vill ordna filmvisning med stans bästa ljud är Strandvägen 1 det coworking space du bör välja.

Kungsgatan 9

På Kungsgatan 9 i Stockholm finns vårt hittills största coworking space. Läget är strategiskt och gör att du har nära till allt som huvudstaden har att erbjuda.

Passa på att ta en fika i vårt eget café CONVENDUM Coffee på entréplan.

Vasagatan 16

Du hittar CONVENDUM på första våningen i Klara C, precis mittemot Stockholm Centralstation. När du kliver upp från tunnelbanan eller pendeltåget är du framme.

Här hittar du en populär samlingsplats för både jobb, affärer och möten.

Västra Järnvägsgatan 3

Du har Stockholms Centralstation på andra sidan vägen, Kungsholmen runt hörnet och bara några minuters promenad till Stockholm City när du väljer att arbeta från Västra Järnvägsgatan 3.

Inredning i vårt Big office på Rissneleden 16

Gävlegatan 16

Precis intill Vanadisplan kan du hyra kontorsrum av oss på CONVENDUM på Gävlegatan 16. Detta kontorshotell rymmer tio våningar av kontor, mötesrum, grymma lounger och takterrass.

Fleminggatan 18

Känner du till det ikoniska gamla Trygg Hansa-huset på Fleminggatan 18 på Kungsholmen? Där finns idag ett av CONVENDUMs coworking spaces i Stockholm. På de två våningsplanen finns gott om olika öppna ytor att jobba och umgås i.

Behöver du plats för ett hundratal personer? Ska ditt företag hålla föredrag? Då passar denna lokal utmärkt, här finns utrymmet och tekniken du behöver.

Nybrogatan 17

I Astoriahuset, i närheten av Östermalms saluhall och Nybrokajen, kan du besöka vårt kontor på Nybrogatan 17. Tre våningar av coworking spaces och en härlig takterrass med utsikt över hela Stockholm. Tittar du noga kan du se ända till Slottsbacken.

Rissneleden 12, Sundbyberg

I Umami Park i Sundbyberg slog vi upp portarna 2022. Gångavstånd till Sundbyberg centrum och till sköna promenadstråk när du behöver rensa hjärnan.

Tunnelbanan ligger alldeles i närheten och tar dig snabbt till Stockholms Central.

Kontorsplats Stockholm city

Nyfiken på att bli medlem? Kontakta oss för visning

När ni tecknar medlemskap hos oss kan ni fokusera på det som är viktigt för er och ert företag. Vi tar hand om kontorsdrift, konferensteknik, elektricitet och inredning.

Ni har alltid tillgång till kaffe, gym och frukost. Och varje vecka hålls det after work där det brukar vara riktigt härlig stämning.

Oavsett vilken typ av företag ni har så kan vi skräddarsy en lösning där ni får den plats ni behöver. Om era förutsättningar förändras, då löser vi det också.

Tillgång till alla coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma

Med medlemskap hos CONVENDUM har alla anställda tillgång till alla våra coworking spaces, inte bara i Stockholm, utan även i Göteborg, Palma de Mallorca och i kommande städer där vi öppnar. Perfekt om ni är på resande fot ibland.

Förmåner i medlemskapet:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress
 • After Work

Hör av dig för visning

Vill du höra mer om vad våra kontor i Stockholm erbjuder för ditt företag? Boka en visning hos oss på CONVENDUM. Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88, alternativt skicka e-post till info@convendum.se.

På våra sociala medier hittar du fler bilder från våra olika kontorshotell.: Instagram, LinkedIn och Facebook.

Välkommen till CONVENDUMs kontorshotell i Stockholm.

Bästa kontorshotell Stockholm. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar kontorshotell i Stockholm?

Ett företag i Stockholm betalar i genomsnitt 10 000 – 20 000 kronor per medarbetare i kontorskostnader varje månad. De hyresgäster som valt CONVENDUM har kunnat sänka sina kontorskostnader med upp till 50 procent. Hör av dig till oss om du vill ha mer information och om du vill boka en visning.

Samuel Daneberg

Vad kostar det att hyra ett kontor i Stockholm?

Vad det kostar att hyra ett kontor i Stockholm kommer alltid vara svårt att svara på. Allting beror på läge, lokalens skick och storlek. Men i genomsnitt betalar företag i Stockholm 10 000-20 000 kronor per medarbetare i kontorskostnader varje månad.

Vad ingår i kontorshotell?

Som medlem hos CONVENDUM får du tillgång till alla våra coworking spaces i samtliga lokaler, dygnet runt. Du får även ett personligt skåp, gym, WiFi, utskrifter och frukost varje vardag. För den som behöver kan man även boka hela konferensrum eller lägga till ett privat kontor.

Var finns CONVENDUM i Stockholm?

CONVENDUM finns på flera adresser runtom i Stockholm. Du hittar alla adresser och information om de olika lokalerna om du klickar här: våra lokaler i Stockholm.

Passa på att boka en visning om du hittar en lokal som intresserar dig.

Vad är coworking-miljö?

Coworking-miljö är egentligen ett annat ord för kontorshotell. Det är en typ av kontorslösning där företag kan fokusera på sin kärnverksamhet, medan vi som står för lokalerna tar hand om allting som har med det att göra – som logistik, inredning och service.

Som medlem i CONVENDUM behöver du aldrig fundera över lokaladministration, teknisk support, inredning eller städning – det sköter vi medan du fokuserar på ditt arbete.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev