Bästa kontorshotell Palma de Mallorca

Söker du det bästa kontorshotellet i Palma? I en prestigefastighet från 1500-talet, i centrala staden hittar du CONVENDUMs coworking space.

Vi erbjuder flexibla kontorslösningar och mötesrum för dig som vill jobba från Mallorca.

I vår lounge finns flexibla arbetsytor med höj- och sänkbara skrivbord. Vår personal säkerställer att du har allt du behöver för att kunna sköta ditt arbete utan störningsmoment.

Coworking space i Palma

När du blir medlem i CONVENDUM har du tillgång till centrets lounge och coworking-ytor dygnet runt. Medlemmar kan alltid boka mötes- och konferensrum och har dessutom tillgång till gym, skrivare, WiFi och frukost varje dag.

Behöver du kontor i Stockholm eller Göteborg ibland?

Våra medlemmar har alltid tillgång till samtliga CONVENDUMs coworking spaces. Vi öppnar nya kontor löpande och som medlem har du möjlighet att själv välja från vilken plats du föredrar att jobba med ditt företag.

Läs mer om att bli medlem

Varför kontorshotell?

När du blir medlem hos CONVENDUM får du inte bara tillgång till ett centralt beläget kontor som är tillgängligt dygnet runt. Du får även en plats där ditt företag kan skapa nya affärer och nya sociala kontakter. Eftersom du arbetar under samma tak som andra medlemmar kan du under gemensamma frukostar och after works knyta nya kontakter, utbyta idéer, kunskap och kanske göra affärer.

När du flyttar verksamheten till vårt kontorshotell i Palma behöver du inte fundera på städning, IT-support eller reception – det tar vi hand om. Ett effektivt sätt att spara tid och pengar samtidigt som du kan dra nytta av att sitta på ett centralt beläget kontor på en attraktiv adress.

Att ha kontor i CONVENDUMs lokaler ger ett professionellt intryck hos dina kunder och gör dig också till en attraktiv arbetsgivare.

Varmt välkommen att boka en visning redan idag.

BOKA VISNING

Här hittar du oss

Kontor Vasastan coworking

Carrer del Apuntadors 4

I centrala Palma de Mallorca, på en av stans bästa adresser, hittar du vårt första coworking space i Spanien. När du kliver utanför dörren har du inte långt till den ikoniska fontänen Placa De La Reina och boulevarden Paseo del Born i stadens absoluta centrum. Du har direkt närhet till kommunikationer, shopping och restauranger. Här kan du arbeta i vår ljusa och härliga lounge eller på någon av de två takterrasserna.

Vår personal finns på plats och hjälper dig om du behöver mat och dryck till ett möte eller annat.

BOKA VISNING

Kontorsplats Stockholm city

Bästa kontorshotell Palma de Mallorca. Vanliga frågor och svar!

Var i Palma ligger CONVENDUMs coworking space?

Du hittar våra lokaler på Carrer del Apuntadors 4, centralt i Palma med närhet till både hamnen och restauranger och shopping.

Vill du komma och titta på lokalen och känna in miljön innan du bestämmer dig? Inga problem, boka en visning direkt online, ring oss på +46 (0)10 510 08 88​ eller skicka e-post till info@convendum.se.

Boka visning online här.

Vad kostar det på CONVENDUM?

Medlemskapet med tillgång att använda alla våra kontorshotell kostar 5 825 kronor per månad. Då får du ta del av CONVENDUMS kontorshotell med modernt utrustade lounger, fullt utrustade mötesrum, privata kontor och förstklassig service.

I medlemskapet ingår också:

 • Ditt personliga skåp där du kan förvara dina saker.
 • WiFi och tillgång till skrivare.
 • Telefonrum.
 • Frukost alla vardagar.
 • Tillgång till musikstudio och gym.
 • Möjlighet att boka konferens- och mötesrum.
 • Flexibelt hyresavtal (du kan lägga till ett eller flera privata kontor).

Eftersom vi finns på olika platser kan du välja varifrån du vill jobba. Även om du hyr en kontorsplats på CONVENDUM på Mallorca, kan du arbeta från till exempel Södermalm eller Stureplan när du är i Stockholm.

Ditt medlemskap är personligt och du kan inte låna ut det till någon annan.

Vad menas med coworking?

Coworking kan fungera på olika sätt hos olika aktörer. Men hos oss på CONVENDUM består våra coworking spaces, eller kontorshotell som det även kallas, av aktivitetsbaserade utrymmen där den som vill arbeta fokuserat kan göra det, medan möten hålls i mötesrum.

Som medlem hos CONVENDUM får du bland annat tillgång till:

 • Telefonbås
 • Mötes- och konferensrum
 • Utrymmen för fokuserat arbete
 • Lounge för pauser och mer avslappnade möten
 • Möjlighet att hyra privata kontorsrum i olika storlekar

Var finns CONVENDUM?

Förutom i Palma de Mallorca har vi kontorshotell runtom i centrala Stockholm och i Göteborg. När du blir medlem hos oss får du tillgång till alla våra lokaler, även om de är helt nyöppnade eller om vi väljer att öppna i en ny stad.

Läs mer om att bli medlem

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev