Bästa kontorshotell Göteborg

Söker du efter ett nytt kontor i Göteborg? Är det dags att lämna er gamla kontorsplats med ett traditionellt hyresavtal som känns som om det aldrig löper ut? Kanske funderar du på ett mer kostnadseffektivt alternativ?

Det har blivit mer och mer vanligt för företag och verksamheter att flytta till ett kontorshotell. Men vad innebär det? Vilka fördelar finns? Och hur får man tag på ett riktigt bra kontorshotell i Göteborg? Vi kommer i denna artikel att gå igenom vanliga frågor som uppstår hos den som funderar på att byta lokaler. Vi kommer även att berätta om CONVENDUMs flexibla och kostnadseffektiva kontorslösningar i Göteborg.

Moderna coworking spaces i Göteborg

Eftersom allt fler börjat arbeta delar av sin tid hemifrån, har efterfrågan av flexibla kontorslösningar exploderat. Coworking spaces har visat sig bli en både lång- och kortsiktig lösning, som kan möta företags olika behov, där medarbetaren alltid är i fokus. Det är flexibelt, enkelt och kostnadseffektivt.

Flexibla kontorslösningar

När du blir medlem hos oss får du tillgång till privata kontor, coworking-ytor i öppna kontorslandskap, mötes- och konferensrum – allt i centrala Göteborg. Att hyra in sig hos oss är en smidig lösning oavsett företagets storlek. Du får alltid moderna kontorslösningar och flexibelt medlemskap.

Läs också: Vad är ett kontorshotell

Varför hyra kontorshotell i Göteborg?

Företagens behov av lokaler ser annorlunda ut i dag än för bara några år sedan. Antalet coworking spaces på marknaden har exploderat, och därför kan det vara svårt att hitta ett som uppfyller just era behov.

Centralt på Kungsportsavenyn 21

Du hittar våra lokaler på Kungsportsavenyn 21 – en av Göteborgs mest centrala adresser. Här finns hela sju våningar med moderna kontorsrum, coworking-ytor och mötes- och konferensrum. Vill du njuta av utsikten tar du hissen upp till takterrassen där du kan blicka ut över Avenyn. Utanför dörren har du nära till kollektivtrafik, restauranger och butiker.

Brukar du lunchträna? Eller cyklar du till jobbet? På bottenplan finns både gym och bil- och cykelgarage. Det ska vara enkelt att jobba från CONVENDUM.

Anpassa medlemskapet efter era behov

När du eller ni blir medlem hos oss kan ni börja fokusera på det som är viktigt för er verksamhet. Låt oss ta hand om de mindre roliga och kostsamma kringtjänsterna som rör kontorsavtal.

Litet kontor

Vi sköter driften

Kontorsdrift, elektricitet, konferensteknik, inredning och reception – det tar vi ansvar för. Vi försöker alltid se till att du ska ha rätt förutsättningar för att kunna ha produktiva arbetsdagar. Du har alltid tillgång till kaffe, gym, frukost och en AW varje vecka – garanterat härlig stämning.

Kontor Göteborg - Hitta ett ledigt kontor i Göteborg med Convendum

Passar såväl små som stora företag

Våra kontorslösningar passar både stora, mittemellan och små företag. I det flexibla medlemskapet går det enkelt att byta till större om ni expanderar, eller till mindre lokaler om ni behöver det.

Kontor Södermalm

Jobba från Göteborg, Stockholm eller Palma

När ditt företag blir medlem hos oss får era anställda tillgång till alla våra coworking spaces. Just nu finns vi på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg, men vi öppnar ytterligare en lokal på Stampgatan under 2024. Ni får dessutom tillgång till alla våra lokaler i Stockholm och i Palma de Mallorca. Perfekt om du ska upp till huvudstaden och samtidigt behöver jobba på plats. Eller om du vill ta en tur ner till Mallorca och passa på att jobba under tiden.

Oavsett vilket medlemskap ni väljer får ni alltid en skräddarsydd lösning utifrån era behov – flexibelt och kostnadseffektivt.

Kontor Vasastan coworking

Detta ingår bland annat i vårt medlemskap:

 • Coworking space
 • Lounge
 • Frukost
 • Bemannad reception
 • Gym
 • WiFi
 • Skrivare
 • Medlemsapp
 • Kontorsmöbler
 • Företagsadress
 • After Work

Vad är coworking

Kontakta oss för visning

CONVENDUM etablerar moderna coworking spaces på de platser där vi ser att det finns behov.

Du är alltid varmt välkommen att boka en visning av någon av våra lokaler för att se om den passar dina behov. Ring till +46 (0)10 510 08 88, skicka e-post till info@convendum.se eller fyll i formuläret. Eller använd chattfunktionen här på sidan om du föredrar det.

Du hittar oss även på sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontorsplats Stockholm city

Bästa kontorshotell Göteborg. Vanliga frågor och svar!

Vad kostar kontorshotell Göteborg?

Pris för att hyra in sig på coworking space i Göteborg kan variera och allt beror på lokalens skick och på vilken service som ingår i det du betalar.

Vad kostar det på CONVENDUM?

Att bli medlem hos oss kostar 5 825 kronor per person och månad. Då får du tillgång till alla våra coworking spaces i Göteborg, Stockholm och Palma. I medlemskapet ingår bland annat:

 • Ett personligt skåp där du kan förvara dina saker
 • WiFi och utskriftsmöjligheter
 • Fri tillgång till telefonrum
 • Tillgång 24/7
 • Frukost varje vardag
 • Gemensamma After Works
 • Bemannad reception kl. 08.00–17.00.
 • Tillgång till gym
 • Möjlighet att boka mötes- och konferensrum
 • Flexibla hyresavtal där du vid behov kan lägga till ett eller flera privat kontor

Jag vill hyra kontorsplats

Om du är medlem hos oss och i dagsläget bara nyttjar coworking-ytorna men känner att du behöver ett eget kontor, kan du lägga till detta till ditt medlemskap. Du betalar separat hyra för ditt kontorsrum. Pris kan variera beroende på storlek och val av lokal.

Kontakta oss när du känner dig redo så hjälper vi dig därifrån

Telefon: +46 (0)10 510 08 88
E-post: info@convendum.se

Vad är coworking-miljö?

Man kan säga att coworking-miljö är samma sak som kontorshotell. Vi ser denna typ av lösning som en möjlighet för ditt företag att fokusera på sin kärnverksamhet, medan vi tar hand om allt som har med lokal, logistik och service att göra.

Du behöver aldrig fundera på lokaladministration, teknisk support, inredning eller städning – det tar vi hand om.

Var finns CONVENDUM i Göteborg?

Just nu finns vi på Kungsportsavenyn 21 med sju våningar av kontor, mötesrum, coworking-ytor och konferensrum. Under 2024 öppnar vi upp vår nya lokal på Stampgatan 14.

Kalkylator

Information

Exempel baserat på:

1 000 kvm kontor med 80 anställda i Stockholm.

Kostnader Per År (SEK)
300 000 SEK
30 000 SEK
200 000 SEK
100 000 SEK
100 000 SEK
20 000 SEK
10 000 SEK
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

Du verkar ha ett väldigt förmånligt pris på ditt kontor!

Det många av våra medlemmar uppskattar är möjligheten att vara en del av ett av Sverige största nätverk med över 5 000 medlemmar men även möjligheten att ta del av ett stort antal kontor i flera städer till priset av ett.

Vill du veta mer om CONVENDUMs fördelar och vad vi kan erbjuda dig och ditt bolag?

Nyhetsbrev