A happy place to work — Jenny

Jenny Ayala, en engagerad och driven Site Manager på CONVENDUM Stampgatan 14, delar med sig av sin spännande resa inom företaget. Med rötter i Småland och en kärlek för Göteborg, berättar Jenny om sina fem år på CONVENDUM och hur hon möjlighet att utvecklas inom företaget. I denna intervju får vi en inblick i hennes vardag, arbetsuppgifter och vad som gör hennes arbetsplats så trivsam.

Berätta om dig själv, vem är du?
Mitt namn är Jenny Ayala och är 33 år. Jag är uppvuxen i Småland och har bott de senaste tretton åren i Göteborg. Idag bor jag tillsammans med min sambo Erik och vår son August, 1 år.

Hur ser din CONVENDUM resa ut och hur länge har du arbetat här?
I år är det fem år sedan jag började arbeta på CONVENDUM. Min resa började på konferensavdelningen där jag trivdes väldigt bra, samtidigt som jag ville klättra uppåt på karriärstegen och jag fick rollen som Service Manager. Efter två år klättrade jag igen och blev Site Manager. CONVENDUM ger en verkligen möjligheterna att utvecklas inom företaget.

Vad innebär din roll som Site Manager på CONVENDUM Stampgatan 14?
Min roll som platschef innebär att jag har det övergripande ansvaret över, personal, medlemmar och enheten.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
En dag på jobbet börjar alltid med att vi serverar den härliga frukostbuffén till våra medlemmar och ser till så att det alltid finns kaffe och under dagen. Vi finns på plats för medlemmarna oavsett behov och om de behöver hjälp med något.

Varför trivs du på jobbet?
Jag trivs så bra på CONVENDUM för att jag alltid har älskat att jobba med människor och service. Man har sitt team, sina kollegor men får också skapa relationer med våra medlemmar och det trivs jag så bra med.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Grand Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev