Vad är Office Management?

Effektivitet och smidighet av kontorsdrift har blivit allt viktigare för företags framgång. Här är Office Management en viktig del.

Men vad är egentligen Office Management? Kort förklarat handlar det om planering, organisering och hantering av de administrativa och operativa funktionerna som rör ett kontor. Genom att effektivisera dessa processer kan företag inte bara spara tid och resurser, utan också skapa en bättre arbetsmiljö, vilket i sin tur leder till ökad produktivitet och tillfredsställelse.

Vill du ha en helhetslösning för ditt kontor där du får all samordning och service i en och samma lösning? Då är CONVENDUMs premiumlösning Office Management något för dig. Låt oss berätta mer om vad det innebär!

Varför Office Management?

Enkelt och effektivt

Hantera ett modernt kontor utan besvär. Med vår lösning behöver du inte längre oroa dig för att hantera leverantörer och annan service som är kopplade till kontorsdriften. Vi tar hand om allt, vilket gör att du sparar både tid och resurser.

Exklusiva lokaler

När du köper CONVENDUMs premiumlösning Office Management får du och dina kollegor dessutom tillgång till alla våra coworking spaces. Vi har över 1000 kontor, 200 mötesrum, lounger och caféer i städer som Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Kvalitet enligt CONVENDUM-standard

Vi strävar efter att skapa framtidens arbetsplats. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och innovationerna inom kontorsmiljöer och service för att ligga i absolut framkant. Genom vårt engagemang kan vi erbjuda lösningar av högsta kvalitet, vilket direkt återspeglas i den standard vi sätter för våra tjänster – CONVENDUM-standard helt enkelt!

Service i världsklass

Ett team med fingertoppskänsla skapar en positiv arbetsplatsupplevelse, vilket i sin tur främjar produktivitet och tillfredsställelse. Våra dedikerade medarbetare representerar ditt varumärke, tar hand om dina besökare och sköter dina lokaler. Från varma välkomnanden i receptionen, till att säkerställa att allt flyter på bakom kulisserna strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna.

Kvalitetsfokuserade underleverantörer

Vi samarbetar enbart med underleverantörer som delar våra höga kvalitetskrav. Med omsorgsfullt utvalda leverantörer kan vi säkerställa att de tjänster vi erbjuder uppfyller våra höga krav på både kvalitet och pålitlighet.

Samuel Daneberg

Möjligheter med Office Management

Det är viktigare än någonsin att maximera produktiviteten och effektiviteten inom en organisation. En av de bästa metoderna för att uppnå detta är att implementera effektiv Office Management.

Genom att säkerställa att alla administrativa uppgifter och resurshantering sköts på rätt sätt, kan du njuta av en mängd fördelar. Här är några av de mest framträdande fördelarna:

Effektivitetsökning

En välorganiserad kontorsdrift ser till att uppgifter utförs snabbt och korrekt, vilket minskar tidsspill.

Fokus på kärnverksamheten

Med Office Management kan du koncentrera dig på din huvudverksamhet, utan att störas av dagliga administrativa bekymmer.

Förbättrad arbetsmiljö

Ett välorganiserat kontor bidrar till en positiv och produktiv arbetsmiljö, vilket ökar medarbetarnas tillfredsställelse och välbefinnande.

Kostnadsbesparingar

Genom att optimera resurser och processer kan du minska onödiga utgifter och spara pengar på lång sikt. Med CONVENDUMs Office Management finns inga andra dolda avgifter eller kringkostnader. 

Flexibilitet

Traditionella kontorslösningar är i regel svåra att skala upp eller ner på grund av flera separata avtal och villkor för kontorsdriften, vilket dessutom brukar medför onödiga kostnader. När du väljer oss som din kontorsoperatör, tar vi över hela kontorsdriften och ser till att du hela tiden har en arbetsplats som är anpassad efter din verksamhet. En flexibel lösning utan krångel eller hinder längs vägen, helt enkelt.

Standardisering

Att ha en konsekvent metod för hantering av kontorsrelaterade uppgifter säkerställer att allt arbete uppfyller en viss kvalitetsstandard.

 

En premiumlösning där allt ingår

Med service i världsklass tar vi tar hand om hela kontorsdriften, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Det skapar förutsättningar för dig och din organisation att arbeta mer produktivt och bygga ett ännu mer framgångsrikt företag. Vad du får:

 • IT- & SKRIVARTJÄNSTER
 • MAT & DRYCK
 • SOPHANTERING
 • STÄDNING
 • MÖTESTEKNIK
 • SÄKERHET
 • VAKTMÄSTERI
 • RECEPTION
 • COWORKING SPACES
 • KONTORSMATERIAL
 • FLYTTSERVICE
 • POST & GODS
 • VÄXTSERVICE
 • DOKUMENTHANTERING

 

 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Låt CONVENDUM bli din kompletta kontorspartner och upplev skillnaden av vår premiumservice. Kontakta oss idag för att ta ditt företags arbetsmiljö till en ny nivå.

 

Vad är Office Management? Vanliga frågor och svar!

Vad ingår i Office Management?

När du väljer CONVENDUMs premiumlösning Office Management hjälper vi dig med allt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som inkluderar hantering av dina leverantörer och alla tjänster som är kopplade till ditt kontor, samt medarbetare som kommer och arbetar hos dig, bistår med service och support i världsklass och representerar ditt företag på bästa sätt mot din kund. Du får dessutom tillgång till alla våra kontor, mötesrum, lounger och caféer på de olika adresser som vi finns i både Sverige och Spanien.

Vad gör en Office Manager på CONVENDUM?

En Office Manager på CONVENDUM har en central roll i att säkerställa en effektiv och smidig arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter, såsom: att koordinera och hantera leverantörer och tjänster kopplade till kontoret, tillhandahålla premium service genom att garantera en arbetsplatsupplevelse av högsta kvalitet, övervaka och upprätthålla standarden på kontorsutrymmena. Dessutom ska man fungera som en kontaktlänk mellan medarbetare, kunder och besökare.

Hur funkar Office Management?

CONVENDUMs Office Management innebär att vi flyttar in hos dig och tar över hela driften av kontoret genom vår premiumservice. Vi tar över kontakten med leverantörer och med hjälp av våra skaldriftsfördelar och vårt sätt att arbeta, förenklar vi för dig genom att samla alla kostnader till en och samma leverantör. Du får med andra ord en skräddarsydd All inclusive-lösning.

Vill du ha mer information? Kontakta oss eller läs mer: “Hur funkar Office Management?“.

Vad kostar Office Management?

Vad det kostar beror på olika faktorer. Till exempel hur många ni är och hur stor kontorsyta ni behöver. Du kan alltid boka in dig på en visning hos oss för att komma och se våra lokaler och få mer information om priser.

Vad står Office Manager för?

En Office Manager ansvarar för att koordinera och organisera administrativa uppgifter på ett kontor, vilket säkerställer en effektiv och välorganiserad arbetsmiljö.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev