Hur fungerar Office Management?

Det ställs allt högre krav på hur företag organiserar sin kontorsdrift. Det är här Office Management kommer in i bilden. Men hur fungerar det i praktiken?

Enkelt förklarat handlar Office Management om effektiv planering, organisering och hantering av de administrativa och operativa funktionerna på ett kontor. Genom att effektivisera dessa processer kan företag spara tid och resurser samtidigt som de skapar en bättre arbetsmiljö, vilket i sin tur leder till ökad produktivitet och tillfredsställelse istället för att hantera administrativa bekymmer.

Med CONVENDUMs Office Management får du en premiumlösning som tar hand om allt detta åt dig. Vårt dedikerade team ser till att ditt kontor fungerar som en väloljad maskin.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med våra smidiga helhetslösningar för ditt kontor? Låt oss berätta mer!

En premiumlösning efter dina behov

När du väljer CONVENDUMs Office Management får du en unik lösning som underlättar arbetsdagen och skapar förutsättningar för en attraktiv arbetsplats. Tillsammans med dig skapar vi de bästa förutsättningarna för en dynamisk, flexibel och produktiv arbetsmiljö. Låt oss berätta hur Office Management fungerar.

Vad du får Office Management

Det är enkelt och effektivt

Hantera ett modernt kontor utan besvär. Med CONVENDUMs Office Management behöver du inte längre oroa dig för att hantera leverantörer och andra tjänster kopplade till kontorshyran.

Vi tar hand om allt, vilket gör att du sparar både tid och resurser.

Du får tillgång till exklusiva lokaler

När du köper CONVENDUMs premiumlösning Office Management får du och dina kollegor dessutom tillgång till alla våra coworking spaces.

Vi har över 1000 kontor, 200 mötesrum, lounger och caféer i städer som Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

Du får service i världsklass

Medarbetare med fingertoppskänsla skapar en positiv arbetsplatsupplevelse, vilket i sin tur främjar produktivitet och tillfredsställelse.

Våra dedikerade medarbetare representerar ditt varumärke, välkomnar dina besökare och sköter dina lokaler. Från varma välkomnanden i receptionen, till att säkerställa att allt flyter på bakom kulisserna, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna.

Du får högsta kvalitet enligt CONVENDUM-standard

Enbart det bästa är bra nog. Vi strävar efter att skapa framtidens arbetsplats. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och innovationerna inom kontorsmiljöer och service för att ligga i absolut framkant.

Genom vårt engagemang kan vi erbjuda lösningar av högsta kvalitet, vilket direkt återspeglas i den standard vi sätter för våra tjänster. CONVENDUM-standard helt enkelt!

Av samma anledning samarbetar vi bara med de bästa underleverantörerna, vilka är omsorgsfullt utvalda. På så sätt säkerställer vi att alla tjänster som vi erbjuder uppfyller våra höga krav på såväl kvalitet som pålitlighet.

Fördelar med CONVENDUMs Office Management

Smidighet i vardagen

Slipp småstrul och låt oss ta hand om detaljerna, så att du kan fokusera på den stora bilden. Vi ser till att din arbetsdag flyter på smidigt, så att du kan koncentrera dig på de viktiga besluten.

Ett pulserande kontor

Med vår expertis skapar vi en arbetsmiljö där allt är på sin plats, vilket banar väg för en atmosfär där produktiviteten flödar fritt.

Kostnadseffektiv lösning

Med CONVENDUMs Office Management får du en kostnadseffektiv lösning utan dolda kostnader. Du slipper kringkostnader, för hos oss ingår allt

Högsta kvalitet i varje detalj

När du väljer CONVENDUM garanterar vi att varje detalj, från stora strategiska beslut till de minsta uppgifterna, präglas av en kompromisslös kvalitet. Med oss kan du vara trygg i att allt som rör ditt kontor håller högsta möjliga standard.

Teknik i framkant

På CONVENDUM är vi alltid uppdaterade med den senaste tekniken. Det innebär inte bara att vi använder den mest moderna tekniken, utan också att den ligger i framkant. Allt för att ditt dagliga arbete och dina möten ska flyta på friktionsfritt.

Skalbarhet utan krångel

När du väljer oss som din kontorsoperatör, tar vi över hela kontorsdriften och ser till att du hela tiden har en arbetsplats som är anpassad efter din verksamhet. En flexibel lösning utan krångel eller hinder längs vägen, helt enkelt.

 

Detta ingår

Med service i världsklass tar vi tar hand om hela kontorsdriften, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Det skapar förutsättningar för dig och din organisation att arbeta mer produktivt och bygga ett ännu mer framgångsrikt företag.

Samuel Daneberg

Du får tillgång till:

 • IT- & SKRIVARTJÄNSTER
 • MAT & DRYCK
 • SOPHANTERING
 • STÄDNING
 • MÖTESTEKNIK
 • SÄKERHET
 • VAKTMÄSTERI
 • RECEPTION
 • COWORKING SPACES
 • KONTORSMATERIAL
 • FLYTTSERVICE
 • POST & GODS
 • VÄXTSERVICE
 • DOKUMENTHANTERING

Coworking gemenskap

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Låt CONVENDUM bli din kompletta kontorspartner och upplev skillnaden av vår premiumservice. Kontakta oss idag för att ta ditt företags arbetsmiljö till en ny nivå.

Mötesrum Kungsholmen

Hur fungerar Office Management? Vanliga frågor och svar!

Vad är Office Management?

I Office Management ingår planering, organisering och hantering av de administrativa och operativa funktioner som rör ett kontor. Man brukar även prata om kontorsledning. När vi pratar om Office Management som en av CONVENDUMs produkter, syftar vi till att du och dina medarbetare ska slippa tänka på kontorsdrift och allt som hör till. Istället ska ni helt kunna fokusera på företagets kärnverksamhet.

Vad står Office Manager för?

En Office Manager ansvarar för att koordinera och organisera administrativa uppgifter på ett kontor, vilket säkerställer en effektiv och välorganiserad arbetsmiljö.

Vad ingår i Office Management?

När du väljer CONVENDUMs premiumlösning Office Management hjälper vi dig med allt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som inkluderar hantering av dina leverantörer och alla tjänster som är kopplade till ditt kontor, samt medarbetare som kommer och arbetar hos dig, bistår med service och support i världsklass och representerar ditt företag på bästa sätt mot din kund. Du får dessutom tillgång till alla våra kontor, mötesrum, lounger och caféer.

Vad gör en Office Manager på CONVENDUM?

En Office Manager på CONVENDUM har en central roll i att säkerställa en effektiv och smidig arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter, såsom: att koordinera och hantera leverantörer och tjänster kopplade till kontoret, tillhandahålla premium service genom att garantera en arbetsplatsupplevelse av högsta kvalitet, övervaka och upprätthålla standarden på kontorsutrymmena. Dessutom ska man fungera som en kontaktlänk mellan medarbetare, kunder och besökare.

Vad kostar Office Management?

Vad det kostar beror på olika faktorer. Till exempel hur många ni är och hur stor kontorsyta ni behöver. Du kan alltid boka in dig på en visning hos oss för att komma och se våra lokaler och få mer information om priser.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev