Big Office – istället för kontorshotell i Sundbyberg

Sundbyberg har på senaste år utvecklats till en attraktiv stadsdel med kontor, restauranger och nöjen i världsklass. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att snart kunna öppna dörrarna till vårt första Big Office – fullt utrustade premiumkontor för större bolag.

Sundbyberg – en attraktiv plats för kontor

Mycket har hänt i Sundbyberg under de senaste åren. Nya stadsdelar har tillkommit och blivit hem åt otaliga företag, restauranger, gym och andra verksamheter. Att så pass många företag väljer att placera sina kontor i denna del av Stockholm är inte konstigt med tanke på alla de bekvämligheter som lockar.

Sundbyberg är nämligen en stadsdel för dig som har smak på livet. Inte nog med att det samlas restauranger, caféer, gym och butiker från olika kulturer, så finns det också närhet till vacker orörd natur. På promenadavstånd hittar du bland annat Löt- och Råstasjön, perfekt för att varva ner och ta nya tag under lunchrasten!

Ytterligare en fördel med denna stadsdel är närheten till bland annat Stockholm City, Mall of Scandinavia, Friends Arena, Bromma- och Arlanda flygplats.

Till centrala Stockholm tar du dig på under femton minuter med tunnelbana. Bromma- och Arlanda flygplats kan nås på 15- respektive 30 minuter. Detta i kombination med de goda kommunikations- och förbindningsmöjligheterna med tunnelbana, bussar och närheten till E4:an, gör att du i Sundbyberg har lika nära hem som till världen.

Big Office ersätter kontorshotell i Sundbyberg

På CONVENDUM är vi mycket glada över att kunna vara del av den positiva utvecklingen i Sundbyberg. Genom etableringen av vårt första Big Office i stadsdelen Umami Park erbjuder vi en unik och exklusiv kontorslösning som lämpar sig utmärkt för större bolag med runt 30 anställda och uppåt.

Vårt Big Office tar plats i hela tre huskroppar och inrymmer, precis som våra andra Coworking Spaces, fullt utrustade kontor och service av högsta kvalité. Förutom egna låsbara kontor försedda med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå, återfinns också en stor lounge samt mötes- och konferensrum. Allt i en professionell och representativ miljö.

Den storslagna loungen är centrets hjärta. Här har du och dina kollegor möjligheten att arbeta i ett öppet landskap. Något som gör det möjligt att arbeta efter behov samtidigt som det främjar spontana möten med andra medlemmar.

Genom att flytta verksamheten till vårt Big Office kan du också förvänta dig att frigöra mer tid till att fokusera på kärnverksamheten. Vår personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla dagar. De hjälper dig gärna att boka mötes- och konferensrum samtidigt som ni har tillgång till bland annat gym, skrivare, Wi-Fi och frukost varje dag. Ni slipper dessutom tänka på övriga kringtjänster som annars är förknippade med traditionella kontorslösningar.

Som en del av Big Office-konceptet får du och dina kollegor även access till alla våra Coworking spaces i centrala Stockholm och Göteborg. Perfekt om det finns behov av att jobba i samma representativa miljö mellan möten eller utanför kontoret.

Intresserad av att lära dig mer om Sundbybergs modernaste kontorslösning? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev