Kontorshotell Sundbyberg

Big Office – istället för kontorshotell i Sundbyberg


Sundbyberg har på senaste år utvecklats till en attraktiv stadsdel med kontor, restauranger och nöjen i världsklass. På CONVENDUM är vi därför mycket glada över att snart kunna öppna dörrarna till vårt första Big Office – fullt utrustade premiumkontor för större bolag, vilka på sikt kommer att ersätta de traditionella kontorshotellen i Sundbyberg.

Sundbyberg – en attraktiv plats för kontor

Mycket har hänt i Sundbyberg under de senaste åren. Nya stadsdelar har tillkommit och blivit hem åt otaliga företag, restauranger, gym och andra verksamheter. Att så pass många företag väljer att placera sina kontor i denna del av Stockholm är inte heller konstigt med tanke på alla de bekvämligheter som lockar.

Sundbyberg är nämligen en stadsdel för dig som har smak på livet. Inte nog med att det här samlas restauranger, caféer, gym och butiker från olika kulturer, finns det också en närhet till vacker orörd natur. På promenadavstånd hittar du bland annat Löt- och Råstasjön, vilka bjuder in till lugna promenader. Perfekt för att varva ner och ta nya tag under lunchrasten!

Ytterligare en fördel med denna stadsdel är närheten till det mesta. Såväl Stockholm City som Mall of Scandinavia, Friends Arena, Bromma och Arlanda flygplats återfinns inom ett bekvämt avstånd från Sundbyberg.

Till centrala Stockholm tar du dig på under femton minuter med tunnelbana. Bromma och Arlanda flygplats kan nås på 15- respektive 30 minuter. Detta i kombination med de goda kommunikations- och förbindningsmöjligheterna med tunnelbana, bussar och närheten till E4:an, gör att du i Sundbyberg har lika nära hem som till världen.

Big Office ersätter kontorshotell i Sundbyberg

På CONVENDUM är vi mycket glada över att kunna vara del av den positiva utvecklingen i Sundbyberg genom etableringen av vårt första Big Office i stadsdelen Umami Park. En unik och exklusiv kontorslösning som lämpar sig utmärkt för större bolag med runt 30 anställda och uppåt.

Vårt exklusiva Big Office tar plats i hela tre huskroppar och inrymmer, precis som våra andra Coworking Spaces, fullt utrustade kontor och service av högsta kvalité. Förutom egna låsbara kontor som är försedda med ergonomiska möbler av högsta design- och kvalitetsnivå, återfinns också en stor lounge samt mötes- och konferensrum. Allt i en professionell och representativ miljö.

Den storslagna loungen är centrets hjärta. Här har du och dina kollegor möjligheten att arbeta i ett öppet landskap. Något som gör det möjligt att arbeta i olika konstellationer efter behov samtidigt som det främjar spontana möten med andra medlemmar.

Genom att flytta verksamheten till vårt Big Office kan du också förvänta dig att frigöra mer tid till att fokusera på kärnverksamheten. Vår personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla dagar. De hjälper dig gärna att boka mötes- och konferensrum samtidigt som ni har tillgång till bland annat gym, skrivare, Wi-Fi och frukost varje dag. Ni slipper dessutom tänka på övriga kringtjänster som annars är förknippade med traditionella kontorslösningar.

Som en del av Big Office-konceptet får du och dina kollegor även access till samtliga av våra Coworking spaces, vilka återfinns på ett flertal platser i både centrala Stockholm och Göteborg. Perfekt om det finns ett behov av att jobba i samma representativa miljö mellan möten utanför kontoret.

Intresserad av att lära dig mer om Sundbybergs modernaste kontorslösning? Boka en visning via kontaktformuläret, ring oss direkt på +46 (0)10 510 08 88 eller använd vår chattfunktion.