I hjärtat av Stockholm central business district, precis intill centralstationen på Vasagatan 16 ligger Convendums flaggskepp. Med ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två personer upp till 150 i vår vackra lounge och vinterträdgård där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Med en förstklassig service erbjuder våra konferensvärdar en upplevelse utöver det vanliga i en internationell och professionell miljö med högsta standard.

Frågor? Kontakta oss!

Ove Hansson Coworking space
Ove Hansson
Chief Commercial Officer

Konferensrum, 120 personer

Max 120
Ljust, modernt och professionellt konferensrum för upp till 120 personer med nära anslutning till fina mingelytor. Konferensrummet är trustat med projektor, ljudanläggning, whiteboard och wifi. Rummet kan möbleras på flera olika sätt och passar perfekt för såväl event, konferenser, workshops och presentationer.

Konferensrum, 24 personer

Max 24
Ljust, modernt och professionellt konferensrum för upp till 24 personer med nära anslutning till fina mingelytor. Konferensrummet är utrustat med projektor, ljudanläggning, whiteboard och wifi. Rummet kan möbleras på flera olika sätt och passar perfekt för såväl event, konferenser, workshops och presentationer.

Konferensrum, 18 personer

Max 16
Modernt och professionellt konferensrum för upp till 18 personer med tv-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp- eller samtalsrum.

Mötesrum, 8 personer

Max 8
Modernt och professionellt mötesrum för upp till åtta personer med tv-skärm, whiteboard, wifi och ergonomiska möbler. Mötesrummet passar perfekt som grupp- eller samtalsrum.

Lounge, 150 personer

Max 150
Vår vackra lounge för upp till 150 personer erbjuder en professionell och fräsch känsla och kan möbleras på många olika sätt. Loungen passar perfekt för både presentationer, mingel, workshops och mycket mer.
Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev