Konferens i storstäderna

Upptäck fördelarna med att hålla dina företagsmöten och konferenser i storstäderna med CONVENDUM. Vår unika konferensupplevelse erbjuder inte bara optimalt belägna mötesplatser utan också en modern och teknologiskt avancerad miljö som möjliggör smidiga och effektiva möten. Oavsett om du är en entreprenör, en småföretagsägare eller en ledare för ett större företag, ger CONVENDUM dig verktygen och flexibiliteten för att skapa minnesvärda och framgångsrika mötesupplevelser i hjärtat av stadspulsen. Ta steget mot produktiva möten och boka din konferens hos oss idag.

   conference

Coworking gemenskap   Konferens Norrmalm - detaljbild

Vad vi erbjuder

På flertalet adresser har vi samtalsrum för upp till 4 personer

Vi har mötesrum på alla våra adresser som rymmer upp till 18 personer

På fleratalet av våra adresser har vi seminarerum som rymmer upp till 42 personer

På några av våra adresser har vi en hörsal som rymmer upp till 200 personer

Vi har flera digitala studior för livesändningar och webbinarier

Vi har flera podcast-rum där du kan spela in utan att bli störd

Vi har flera ytor där du kan arrangera events för upp till 200 personer

På Strandvägen 1 har vi en biograf som rymmer 13 personer

Utöver dessa fördelar erbjuder CONVENDUM mycket mer. Kontakta oss för att veta mer

Adresser

Konferens Stockholm

I Stockholm finns CONVENDUM på flera adresser, alla i centrala lägen med mötes- och konferensrum i olika storlekar. Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötes- eller konferensrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck.

Konferens Göteborg

Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck. Det innebär även full service med hjälp från vår personal på plats med det som behövs för att göra ert möte så bra som möjligt.

Effektiva möten och konferenser hos CONVENDUM för företag utanför stadspulsen.

Är du och ditt företag baserade utanför storstäderna och letar efter den perfekta platsen för dina kommande möten och konferenser? CONVENDUM erbjuder en förstklassig konferensupplevelse i hjärtat av några av Sveriges mest pulserande storstäder.

Optimal placering för smidiga konferenser

Våra moderna konferenslokaler är strategiskt belägna i centrala delar av storstäderna, vilket gör det enkelt för ditt team att samlas och utbyta idéer. Med närhet till kommunikationsknutpunkter och bekväma transportalternativ är CONVENDUM den ultimata destinationen för företag som vill optimera sin möteslogistik.

Teknologiskt avancerade konferenslokaler

Vi förstår vikten av att ha tillgång till cutting-edge teknologi under dina möten. Våra konferenslokaler är utrustade med state-of-the-art konferensutrustning inklusive höghastighetsinternet och videokonferensmöjligheter för att säkerställa att ditt möte går smidigt och effektivt, oavsett var du är baserad.

Flexibilitet som passar era behov

CONVENDUM erbjuder flexibla mötespaket som kan anpassas efter ditt företags unika behov. Oavsett om det är en mindre workshop, en företagskonferens eller en strategisk planeringsdag, har vi det perfekta utrymmet och tjänsterna för att göra ditt möte framgångsrikt.

Nätverkande i stadsmiljö

En av fördelarna med att hålla ditt möte i storstäderna är den oöverträffade möjligheten till nätverkande. Efter avslutat möte kan ditt team dra nytta av närheten till affärsdistrikt, restauranger och kulturella sevärdheter för att ytterligare stärka relationerna och samarbetet.

Boka din konferens hos CONVENDUM idag

Optimera dina företagsmöten genom att välja CONVENDUM för din nästa konferens i storstäderna. Kontakta oss idag för att boka din plats och ta det första steget mot att skapa minnesvärda och produktiva mötesupplevelser för ditt företag.

Du är alltid varmt välkommen att boka visning av våra lediga lokaler. Fyll i formuläret, ring oss på telefon +46 (0) 10 510 08 88, eller skicka e-post till info@convendum.se. Du är självklart även välkommen att kontakta oss för hjälp och information genom vår chattfunktion här på sidan.

Hitta information och sök efter fler bilder från våra kontor i Stockholm eller övriga locations i Sverige och på Mallorca i våra sociala medier: InstagramLinkedIn och Facebook.

Hitta alla våra locations här.

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Varmt välkommen att boka visning hos oss på CONVENDUM

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se

Kontor Vasastan

Bli kontaktad

Fyll i formuläret eller ring oss på +46 (0)10 510 08 88 alternativt skicka e-post till info@convendum.se så kontaktar vi er inom kort.

Bli kontaktad

The title goes here

Nyhetsbrev